Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytajjka

Co mi jest ve, col to jest???

Polecane posty

Gość Zapytajjka

Wczoraj bolały kłuły mnie jajniki,czułam się jak na okres,zmierzyłam też temperature bo piekły mnie policzki.Temperatura wynosiła 37 stopni,dzisiaj niedawno tzn pare minut temu mierzyłam i mam 37,2. Oprcz tego nic mi nie jest,dzis 20 dzien cyklu... więc sama niewiem czy mnie coś bierze ( bo jechałam autem ze znajomą ktora miala kaszel i katar ) czy to owulacja??Poxna owulacja,bo dodam że mam nieregularne cykle.

Gość Zapytajjka
Dzięki,pewnie tak.Jeszcze wczoraj żartowałam do męża,że możemy zadziałać ;) bo planujemy mieć dziecko :)A,ze ze mnie panikara to zaraz mysle o chorobie :/

To do roboty .Tylko szybko .Może być chłopak :)

Gość Zapytajjka
No,chyba że to było jest zwiazane z podróżą.Mielismy wzoraj chęci,ale byliśmy padnięci po podrozy z pl do uk bo dokladnie wczoraj przyjechalismy.A może dzisiaj męża zmolestuje,o ile nie będzie zmęczony.Mówisz,że chłopak,oj to by mąz się ucieszył :)

Gość Zapytajjka
Dzięki ae :* :) Obliczałam własnie dni płodne kalkulatorem,choć w to nie bardzo wierze.Wyszło mi,że..... Największa szansa poczęcia:3-1-2011 Kolejne maksimum:5-2-2011 Data trzeciej szansy:10-3-2011 Obecnie szanse są:bardzo duże, 20. dzień cyklu Dzisiaj jest największa szansa poczęcia.Wow ;) A mąz ma za 2 dni urodziny :)

Gość Zapytajjka
Dzi ave raz jeszcze :* Dam znać,jakby co :) Coś mi v ciężko wchodzi :)