Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkaaaaa21

duze sutki ;/

Polecane posty

Gość brzydkaaaaa21

Jestem z chlopakiem juz dluzszy czas, czasem widze jak sie do mnie dobiera, chcialby zdjac mi bluzke itd...ale ja mam opory z powodu moich piersi. Sa duze(75D) i maja ladny ksztalt ale mam strasznie duze sutki(otoczki) i bardzo sie tego wstydze. Jak jest zimno to one sie kurcza i sa naprawde fajne,ale przez wiekszosc czasu jednak sa okropne. Mysle nawet o operacji, nie wiem jak mam z tym zyc.........

daj spokój .Nie szukaj na siłę problemów :) POzdrawiam :)

Gość rozumiem cię :(
niektórzy lubią duże a zresztą facet tego wcale może nie zauważyć :) ważne że cycki

Gość Aguś_xD
A ja mam pytanie z innej beczki, podoba mi sie chlopak z klasy (2kl technikum) i widze ze on tez chyba cos do mnie czuje, ale nie chce mi tego za zadne skarby powiedziec, nie wiem juz co mam robic, zwariuje z tej niepewnosci, robi jakies dziwne podchody, jak by chcial podrywac ale mu to nie wychodzi co robić zeby dac mu do zrozumienia ze naprawde mi na nim zalezy i ze nie ma sie czego bac??

Uśmiechać się do niego i nie spuszczać oczu , kiedy na Cibie patrzy :)

nick mam z innego topu, sama mam małe sutki i małe cycki :( kazdy facet jest inny, jeden woli małe, drugi duże. a jedni wolą po prostu sutki swej ukochanej :)

Gość zalogowałem się
wiesz co może wklej fotkę to ocenimy czy jest tak źle jak piszesz

Gość zalogowałem się
ogólnie nie są złe, piersi to piersi. z twarzy jesteś zadowolona???

Gość Aguś_xD
ja uwazam ze moje sutki sa sliczne bo na lewej piersi otoczka jest w ksztalcie serduszka, kocham je i mogla bym calowac cale dnie

Gość brzydkaaaaa21
nie chce byc jakas nieskorna, ale jestem ladna, zgrabna dziewczyna,podobam sie chlopakom,ale te moje cycki to porazka ;/

Gość Aguś_xD
a zmierz je linijka, srednice

jezu, kazdy ma jakąś wadę nie ma ludzi idealnych. inna może mieć zajebiste piersi ale buzię niezbyt, ta może mieć fajną pupę ale nie wiem talię brzydką jak ci tylko cycki przeszkadzają to i tak jest bardzo dobrze, ja mam kilka ogromnych kompleksów których wcale sobie nie ubzdurałam i jakos żyję

Gość brzydkaaaaa21
w poziomie srednica 3, w pionie 3,5 ;/;/;/

Gość mbmnbbmbmmnmbm
Masz rację, duże suty są obleśne. Na wielkich wymionach wyglądają jeszcze gorzej. Kiedyś z kumplem śmieliśmy się z jego byłej, bo miała takie cycory

Gość zalogowałem się
to dziwne bo też mam 3 cm w pionie

Gość brzydkaaaaa21
napisalam SREDNICE czyli mnozymy razy 2. piszac inaczej 6x7cm.

Gość ania z elbląza
promień to jest połowa :O średnica to przez całość

Gość cfvgfbvghb
nie dość że ma wielkie wymiona, to jeszcze się na matematyce nie zna

Gość zork
CYTAT: brzydkaaaaa21 www............largeareolas..............net/page/2/ mam jak ta 3 pani na tej stronie, tylko troche wieksze piersii, nienawidze ich...... KONIEC CYTATU Geeez ! dziewczyno jeśli masz takie piersi i sutki jak Wifey to ja bym się do Ciebie dosłownie modlił !!! i pieścił ssał i lizał je przy każdej mozliwej okazji i byłbym przeszczęśliwy jesli byś sie zgodziła na zabawy po hiszpańsku :D masz przepiekne piersi, trzeba być kompletnym debilem żeby nie umiec tego docenić nawet sobie nie wyobrażasz ile razy waliłem konia pod piersi Wifey, ona jest niesamowita :-9 mniam :) ... chciałbym choć raz móc popieścić takie niesamowite piersi :)

Gość FajnyOn
Hej,chętnie Cię poznam jeśli nie masz już chłopaka. Mój nr 724804032. Mam 20 lat. brązowe włosy.niebieskie oczy 182 cm wzrostu. Fajny i miły ze mnie facet. Jesli chcesz daj znac :)

Gość gość
a co w tym takiego?? duże sutki lubią szczególnie dojrzali Mężczyźni :D ale wiadomo jak to jest ...gust i guścik jeden lubi chude drugi przy kości jeden mniejsze piersi małe sutki drugi odwrotnie jeden ogórkową drugi grzybową trzeci to i to :D spokojnie... ciesz się , że jesteś zdrowa masz ręce nogi możesz normalnie funkcjonować a nie nad dużymi sutkami się będziesz spuszczać... życie jest 1 a Ty o sutkach :D

Gość gość
Duże sutki sa z******te.

Gość gość
jestem facetem i po pierwsze 3cm to nieduze po drugie nienawidze malych sutkow, sa oblesne. Brzydza mnie mikrosutki

Gość koklinek
ja jestem fanem duzych sutkow!!!!!inne chlopy(nie wszystkie) podobnie!!

Gość gonzo52
duże otoczki brodawek to cos slicznego czym wieksze tym bardziej seksi. I zadbane stopy ot wszystko czego u kobiety pragne

Gość gość
duże sutki są cudowne moje maja 8 cm srednicy otoczki:) a jak stretcza to rewelacja cyce mam rozmiar D:) nie moge sie doczekac az zaciąże i beda jeszcze wieksze