Gość boisie Napisano Styczeń 11, 2011 Zrobiłam test. Jedna kreska :) Nawet jakoś z niepokoju sprawdziłam po 2 godzinach, ale nadal nic :) idę spokojnie do szkoły i czekam na ten kres ;P moglby już nadejść :) Dzieki dziewczyny za wsparcie :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 11, 2011 O no widzisz ;)) A bedziesz do nas jeszcze tutaj wpadać? Ja tez zataz jade do szkoły, miłego dnia wszystkim ! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 11, 2011 O widzisz, cieszymy sie razem z Tobą :) Okres na pewno dostaniesz. Ja tez zaraz lece do szkoly, miłego dnia wszystkim! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 11, 2011 No widzisz ;) Super Czekamy dalej razem na okres ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 11, 2011 No dokładnie ;) dzisiaj juz u mnieprzypuszczalnie jeszcze 9 dni :) Pozdrawiam :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moskier 0 Napisano Styczeń 11, 2011 ciekawe....:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloodaax3 0 Napisano Styczeń 11, 2011 oo dziewczyny jestes praktycznie w tej samej sytuacji tez w sylwestra , tez bez zabezpieczenia , tez pierwszy raz ... i tez sie strasznie boje . Oczywiscie ja to juz mam wrazenie ze mi brzuh urosl , chlopak sie ze mnie smieje . Ale ja to sie tak strasznie stresuje . Tez mniej wiecej okres mam dostac 20 . Juz nie moge sie doczekac . W innym przypadku chyba zwariuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloodaax3 0 Napisano Styczeń 11, 2011 sorki za bledy . "jestem " i "brzuch" ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 11, 2011 O hej :) fajnie ze do nas dołączylas, ja powinnammiec okres w tym samym czasie co Ty ;) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan x Napisano Styczeń 11, 2011 http://sectarian.pl/bonus/364/ polecam ciekawy link co do poruszanego tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 11, 2011 pewnie, że bedę wpadać :) poczekamy wszystkie razem na okres ;) myśle teraz czy iść do lekarza czy poczekać, dzisiaj juz miałam dosyć silne bóle w podbrzuszu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloodaax3 0 Napisano Styczeń 11, 2011 taaak czekamjmy czekajmy ; p ja to juz wytrzymac nie moge , uczyc sie nie moge ahh ; / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 11, 2011 Ja jak jestem w szkole to jest ok... jak w domu to kicha, co chwile cos sprawdzam, czasem mam dziwne mysli.. jeszcze 9 dni... i takie odliczanie, ale wierze w to ze bedzie dobrze, a wiara czyni cuda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna Portugalczyka 0 Napisano Styczeń 11, 2011 nie stresujcie sie tak kobietki :) wszystko bedzie dobrze, tak sie w ciaze nie zachodzi.. przynajmniej ja w to nie wierze :) a ci co mowia ze tak wpadli to wedlug mnie poprostu sciemniaja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 11, 2011 Tak tzn jak?? U mnie przy stosunku przerywanym w dni płodne to jest chyba duża szansa.. :/ wytrysk poza mną ale nie wiem co z tym preejakulatem czy to jakaś ściam czy prawda czy są tam pleminiki czy nie, i tak czytam i coraz gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aggie:) 0 Napisano Styczeń 11, 2011 Firanko - więc jest tak: pre-ejakulat nie zawiera plemników które byłyby zdolne do zapłodnienia, ale! zawiera te plemniki tak zwane kropelkowanie a ono pojawia się tuż tuż tuż przed samym wytryskiem. Także jest teraz kwestia tego czy Twój facet wyszedł odpowiednio wcześnie aby tego kropelkowania jeszcze nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna Portugalczyka 0 Napisano Styczeń 11, 2011 to jest tak ten plyn wydzielany przed wytryskiem jest po to by zapewnic w pochwie w srodku dobre warunki dla plemnika... pewnie ze moga znajdowac sie tam plemniki np gdy facet kilka godzin wczesniej sie masturbowal.. ale one sa nie zdolne do zaplodnienia.. bo np slabo sie ruszaja badz w ogole... ja ci powiem z wlasnego doswiadczenia.. staram sie o dziecko poltory roku, moj M ma zdrowe plemniki ale ma ich TYLKO 25milionow, ja jestem zdrowa a jakos nam sie nie udaje.. norma to od 40 do 160milionow/ml zanim plemnik dojdzie do komorki jajowej ma przed soba sporo przeszkod..wiekszosc z nich ginie, inne sie poprostu gubia.. wiec trzeba ich duuuzo zeby ktorys z nich zaplodnil komorke jajowa.. Uwiez mi nie jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 11, 2011 Słonka musimy być spokojne. jak test robilam to palpitacje normalnie, ale cos mi sie zdaje ze ten stres mi tylko wydluza cykl. Skoro terminy miesiaczek przed Wami jeszcze to luzik :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aggie:) 0 Napisano Styczeń 11, 2011 no o tym co piszesz to też słyszałam, tak to prawda...bzdurą więc jest że jeden plemnik wystarczy do zapłodnienia, owszem jeden zapładnia komórkę ale jakby jednego wpuścić do pochwy i kazać biec do jajeczka to nic by z tego nie było... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 11, 2011 No właśnie a ja myślałam ze preejakulat to to samo co te kroplekowanie, dziekuje dziewczyny ze mnie uspokoiłyście... bo wytrysk wystąpił dość długo po wyciągnieciu członka, ręką pomagałam chyba z 15 min żeby doszedł... więc powinno być ok :) Dziewczyno Porstugalczyka - kurcze nieciekawie :( ale starajcie sie dalej i nie tracie nadziei, moja siostra starała sie o dziecko pół roku i wreszcie sie udalo, wam pewnie tez sie uda, zobaczycie... powodzenia dla Ciebie i Twojego męża! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aggie:) 0 Napisano Styczeń 11, 2011 stres wam wydłuży cykl pod warunkiem że jesteście przed owulacją, jeśli już po to stres może być bo i tak okres wypadnie 14/15 dni po owu....także to owu się spóźnia zawsze a nie sam okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 11, 2011 No ja juz dawno po owulce, już mam sluz niepłodny, czuje się sucho, i 24 dień cyklu, pożyjemy zobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna Portugalczyka 0 Napisano Styczeń 11, 2011 Firankla dziekuje :) ja Tobie zycze zeby wszystko poszlo po Twojej mysli, a nastepnym razem poprostu uwazajcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aggie:) 0 Napisano Styczeń 11, 2011 a skąd wiesz że jesteś po owu? mierzysz temperaturę? TYLKO podwyższona temp świadczy o przebyciu owu, cała reszta to tylko spekulacje, nawet jeśli wyraźnie czułas śluz i inne rzeczy to....mogła to być tylko przymiarka do owu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aggie:) 0 Napisano Styczeń 11, 2011 aha i dodam oczywiście że temp podwyższona w stosunku do niższej w pierwszej fazie, więc trzeba mierzyć dłuższy czas a nie jednorazowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 11, 2011 temp mierze już 12 dni (w pochwie) i ciagle koło 37... a po 2 dni po stosunku miałam jeszcze norme chociaż już sama nie wiem co z tym wszystkim.. bo nie wiem jak miałam w poprzednim cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna Portugalczyka 0 Napisano Styczeń 11, 2011 kochana 12 dni to jak igla w stosie siana.. ale jak mozesz napisz mi wszystkie temperatury to ja ci powiem mniej wiecej jak tu u ciebie wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna Portugalczyka 0 Napisano Styczeń 11, 2011 a i napisz tez jak ja mierzysz, o ktorej godzinie itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 11, 2011 O 7 rano mierze.. 12,13,15,16 dc 36,6 17, 18 dc 36,8 19 dc 37 20, 21 dc 37,2 22 dc 37 23, 24 36,8 na leżąco w łóżku w pochwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 11, 2011 cześć dziewczyny. :* chciałam się przywitac, zobaczyć co u Was moje drogie i widzę że nowe znajome wszystko dokładnie tłumaczą i chętnie pomagają. :) bardzo się cieszę.! :) trzymajcie kciuki- jutro mam kolokwium a nie mogę ogarnąć ilości materiału. ;| to tak na marginesie. :) powiem Wam że ja osobiście bardzo się wkręciłam w to mierzenie temperatury. :) mimo że mierzę ją o uwaga- 4:45 ! :D można tak wcześnie? ;p myślę że pomoże mi to jakoś, będę wiedziala kiedy będzie ten czas po owulacji i nie będę musiała się tak denerwować. :) buziaki moje małe. :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach