Gość Firankla Napisano Styczeń 17, 2011 Tak dokładnie wole byc spokojna... bo mozna miec okres w ciazy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aggie:) 0 Napisano Styczeń 17, 2011 no to pewnie całkowicie się uspokoisz jak zrobisz ten test:) o okresie w ciąży słyszałam ale nie powiem żebym w to wierzyła. No a już na pewno nie jest to typowy okres jak co miesiąc - duża utrata krwi, skrzepy, bóle brzucha itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 17, 2011 U mnie w sumie ok, gdyby nie to ze ten okres se sama wywolalam :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia10101 0 Napisano Styczeń 17, 2011 Hej! Jestem tu nowa ale muszę sie podzielić z wami moimi troskami. Więc tak ostatnią @ miałam 12.12 z narzeczonym kochałam się 1.01 bez zabezpieczenia kolo 12.01 miałam dostać kolejną @ no ale do dzis na nia czekam. Dodam że od początku stycznia miałam dość duzy stres zwiazany z rozprawą sądową o wypadek i jeszcze od niedawna codziennie piję czerwoną herbate jakby to miało mieć jakis wpływ na @. Jakie jest prawdopodobieństwo że mogę być w ciąży?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 17, 2011 A jak z wytryskiem? na styk? mialas wtedy płodne dni, pamietasz sluz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia10101 0 Napisano Styczeń 17, 2011 Wytrysk był na zewnątrz, a jak tam ze śluzem było to nie pamiętam ale był to 21 dc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rybuńka Napisano Styczeń 17, 2011 no to kurde te plamienia skad... i to jeszcze od piatku!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 17, 2011 Kurcze to raczej koncówka dni plodnych, mozliwe ze juz po owulacji, na razie sie nie martw :) wydaje mi sie ze szanse są znikome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 17, 2011 Rybcia prosze Cie zapisz sie do gina, ciąża na pewno wykluczona, predzej bym sie spodziewała infekcji, może jakaś nadżerka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia10101 0 Napisano Styczeń 17, 2011 Kurcze rozum tez mi tak mówi ale ta kobieca panika sie odzywa:) i powoli świruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aggie:) 0 Napisano Styczeń 17, 2011 plamienia.....czasem występują przed miesiączką, niektore kobiety tak mają, trzeba to leczyć bo może to być coś poważnego. U kobiet często się też zdarza że ze stresu podwyższa się poziom prolaktyny. Mogą wtedy wystąpić takie plamienia i np ból piersi. A Ty widać że stresujesz sie bardzo chociaż nie masz czym. Dziewczyno nie chcę tutaj powtarzać takich utartych frazesów, ale zastanów się tak sama dla siebie - w myśli czy dojrzałas już wystarczająco do nawet nie tyle seksu co do takich zabaw.....skoro już teraz tak się denerwujesz i wkręcasz sobie ciążę z palca:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 17, 2011 Rozumiem, sama przez to przechodzilam, ja sie kochalam w 10 czy 11 dc bez zabezpieczenia i póki co wlasnie po 2 tyg oczekiwaniu dzisiaj dostalam okresu i cale nerwy ze mnie splywaja... juz mam nauczke ;) Ja juz spac ide, wszystkim dobrej nocy, trzymam kciuki za reszte! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rybuńka Napisano Styczeń 17, 2011 macie racje... narazie mnie zaden nie dotknie, jutro ide do gina zobaczymy co powie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia10101 0 Napisano Styczeń 17, 2011 Bede dobrej myśli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 18, 2011 Witam was :)) Rybka - tak idz najlepiej do gina, na pewno to nic groznego ;) Edzia - my tezjestesmy dobrej myśli, zobaczysz wszystko bd okej! Miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia10101 0 Napisano Styczeń 18, 2011 Już jest ok dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 18, 2011 czeeeeeść! :) jak się cieszę że zaczyna wszystko wychodzić na prostą pomału już. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 18, 2011 Ja tak samo :D Ahh nie ma to jak spokój duszy... to były najgorsze 2 tyg mojego zycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisie Napisano Styczeń 18, 2011 Dziewczyny w ramach odstresowania polecam stronke www.nakom.pl/vikusia92 mozna tu doładować telefon za darmo w łatwy sposób :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 19, 2011 Dziewczyny jak tam sie czujecie?? Ja juz najgorsze dni okresu mam za sobą.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syska143 0 Napisano Styczeń 19, 2011 to baaaaardzo się cieszę Firankla! :D a wy reszta dziewczyn jak tam? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 19, 2011 Hej kobietki ! nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie.. w kazdym badz razie dostałam dzis okresu.. 26 dc. takze wszystko ok :)Tylko o wiele bardziej bolesny ale zyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ChocolatePuma Napisano Styczeń 19, 2011 Witam:) pisałam już na innym forum, ale nikt mi do tej pory nie odpisał, więc pomyślałam, że tu mi ktoś pomoże :) Sama nie wiem co mam o tym myśleć. Od jakiegoś tygodnia mam strasznie napięte podbrzusze, mam wrażenie, że się powiększyło tak od macicy w górę, nie mogę nawet wciągnąć brzucha. Ostatnio okres miałam 28 grudnia, skończył się 3 stycznia. Do następnej miesiączki został mi jeszcze tydzień i parę dni (miesiączki mam nieregularne) jednak ten brzuch nie daje mi spokoju Nic mnie nie boli, nie mam żadnych bólów w podbrzuszu, piersi też ani trochę mnie nie bolą. Z chłopakiem kocham się w prezerwatywie i ani razu nam nie pękła. Ale ciągle schizuje z tym brzuchem, naprawdę dziwnie się powiększył, jest większy tu gdzie macica. Poza tym dość często chce mi się siusiu, czy mogę być w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 19, 2011 a kiedy doszło do stosunku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ChocolatePuma Napisano Styczeń 19, 2011 Kochaliśmy się raz w sylwestra(czyli podczas trwającej jeszcze miesiączki), z prezerwatywą, nie pękła ani nie zsunęła się. Drugi raz kochaliśmy się nad ranem 1 stycznia, też w prezerwatywie, ale on w ogóle nie doszedł. Ostatnio kochaliśmy się w piątek 7 stycznia, wszedł na chwilkę bez gumki, ale po tej chwili kazałam mu założyć prezerwatywę i kochaliśmy się dalej. Gdyby 7 jednak 7 stycznia doszło do zapłodnienia to chyba tak momentalnie nie powiększyłby mi się brzuch..?:( sama nie wiem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszekdomi 0 Napisano Styczeń 19, 2011 Miałam podobną sytuaje i tez tak z tym brzuchem ale okazalo sie ze to tak przed okresem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ChocolatePuma Napisano Styczeń 19, 2011 Juz schizuję, że może zaszłam w ciążę jakoś wcześniej i poprostu mam tak, że będąc w ciąży występuje u mnie okres bo czytałam, że niektóre kobiety też tak mają... Ja mam ogromną nadzieję że to wzdęcia przed okresem, czasem tak już miałam, ale ten brzuch jest poprostu dziwnie napięty i powiększony w dole, dosłownie jakby był to brzuszek ciążowy eh :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 19, 2011 Wydaje mi sie ze nie jestes w ciazy, na prawde... Raczej to przed okresem, woda zatrzymuje sie w organizmie idlatego... Nie panikuj, nie stresuj sie bo okres Ci sie przesunie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ChocolatePuma Napisano Styczeń 19, 2011 Czekam niecierpliwie na okres, myślę nad kupnem testu ciążowego, ale jeszcze trochę poczekam. Wszystko byłoby ok, gdyby nie ten napięty brzuch;/ Tak w ogóle to zawsze przed okresem bolały mnie piersi, a przed ostatnim okresem piersi nie bolały nic a nic, nie wiem czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Firankla Napisano Styczeń 19, 2011 Ja tez tak ostatnio mialam... ze ani piersi mnie nie bolaly ani nic, tylko strasznie nerwowa bylam ;P kazdy cykljest inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach