Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonyedek

Mam ochotę zeszmacić kobiete....

Polecane posty

Gość szalonyedek

potraktować ją jak szmate i suke , najlepiej Polke , angielki byly dla mnie mile w przeciwienstwie do was. W dupach sie z dobrobytu poprzewracalo . Zachcialo sie wam bogatyc mezow i niewiadomo kogo. Wzialbym taką , przykuł kajdankami , zalozyl opaske na oczy - staracila by orientacje , poziom strachu by wzrosł . Ona rozebrana a ja z pasem z calej sily po tylku , ona w placz a ja bym ja zwyzywał . Potem brutalny seks + pissing , splunąl bym na jej twarz i poszedl

Gość to z tego bezrobocia
ci się porobiło:P:D

Gość szalonyedek
nie ma chetnej ?

Gość sam się zeszmać
gnoju

Gość TERMINATOR 4
SZALONYEDEK SZACUN JA TEZ KURWE NIE ZNOSZE ZYWCEM BYM JE W PIECU PALIŁ:)

Gość Kamila XXX
Burdel zaprasza:) Swoja droga to przykre co czyni z ludzi samotnosc i bieda:(

Gość szalonyedek
bieda ? napewno mam wiecej niz Ty . Tak , nie lubia Polek , gardzę Wami . Przydaloby sie troche upokorzenia .

Gość lubie patrzec na to
ma ktos jakies filmy na ten temat ?

Gość ankafiranka
Polki i reszta gardzą tobą. : * Myślałam, że nie ma nic bardziej żałosnego, niż facet, który musi płacić za seks. A tu proszę - facet, który chce się poczuć Panem i Władcą za kasę, bo normalnie każda kobieta by go wyśmiała. Pozdrawiamy sfrustrowane kupy ścierwa, krwi i mięśni, bo facetem to ja tego nie nazwę.

och daj mi popieścić swoje klejnoty, odgryzę je z rozkoszą i zrobię sobie naszyjnik

Gość TERMINATOR 4
ZROZUMCIE POJEBANE KOBIETY ZE WY WSZYSTKIE JESTESCIE MATERIALISTKAMI MACIE TO WE KRWI CZY TEGO CHCECIE CZY NIE KAZDA Z WAS JAK BY MOGŁA TO BY JADŁA PIENIADZE ZAL MI WAS PUSTE PANIENKI.

Gość lubie patrzec na to
ankafiranka! a ciebie bym przywizal i cuda z tob wyprawial , a ty wrzeszczalabys z blu

Gość Kamila XXX
Ankafiranka - jakich miesni:D jakby mial jakiekolwiek to chociaz jakis margines by sie do niego przykleil a takto kicha:D

TERMINATOR 4 Jebany cwelu. Nie nasza wina że żadna cię nie chce samopijco własnej spermy. A wy co jesteście the best? Jak widzicie blond lalke z cycami już lecicie a nie zauważacie naprawdę pięknych kobiet z klasą i charakterem. Weź spadaj

Gość TERMINATOR 4
LADYZGAGA POKARZ MI TE KOBIETY A ZAPEWNIAM CIE ZE DOCENIE TO I MOZE NAWET JAKOMS POKOCHAM TYLKO GDZIE ONE SA PYTAM SIE GDZIE POD ZIEMIA SIEDZA????????

Gość lubie patrzec na to
anka firanka twoje wargi rozciogalbym kleszczami i gasil na nich papierosy.....uaaaaaaa cudownie co ?

Gość pewnie autora mamusia zbiła
i kieszonkowe zabrała bo petarde w pokoju odpalił:P to sie misiu wyżywa:D zrób lekcje umyj się siusiu i paciorek i lulu:D

Gość TERMINATOR 4
JAK WIDZISZ NAPISAŁEM TAK SPECJALNIE I CZEKAŁEM AZ SIE DOJEBIESZ DO TEGO BO BRAK CI ARGUMENTOW :)

MASZ RACJE ANGIELKA BEDZIE DLA CIEBIE SUPER KOBIETA ;BO JUZ zaden byczej jej niechce,a na nas polki kazdy lecui, bo ejstesmy wlasnie suczki w lozku, to sie liczy

dobra, dobra. Już w to wierzę:D spadam z tego tematu, baw się z kimś innym i nie zapomnij nastawić budzika do szkoły

Gość szalonyedek
chociaz jeden mnie rozumie . Powiem Wam cos z jakiegos filmu .... ''w zyciu trzeba byc rekinem i uwazac by nie zjadly nas inne rekiny'' jak ja to tlumacze ? Nie warto nikomu ufac w 100 % ,tym bardziej kobiecie . Czytajac tematy mozna tu sie wiele dowiedziec , jedna szuka sponsora , inna chce miec luksusowe zycie i jeszcze sie chwali ,ze bedzie dawala dupy , gigantyczny topik kochanek i zdradzajacych , samotne matki z dziecmi ktorych z roku na rok jest coraz wiecej , a żadze pieniądza nazywacie '' zapewnieniem bezpieczenstwa '' :O Spokojnie , kilka lat i nachapiecie się kasiory za wszystkie czasy...tylko kto potem was zechce? Ps : nie mowie tego o wszystkich , ale nie da sie ukryc ze Większosc kobiet jest zakłamana .. koniec kropka

Gość szalonyedek
nalewka_babuni = ty chyba nie wiesz co mowisz...suczki w łozku ? :D Radze obejrzec kilka filmów - popatrzec jak sie zachowuje prawdziwa ''suka'' angielki wcale nie są lepsze pod tym wzgledem fakt , bo robią to z kazdym , ale przynajmniej lecą na wyglad albo fajny charakter a nie na kasę .

Gość TERMINATOR 4
BYŁEM KILKA LAT W NIEMCZECH TAM KOBIETYINACZEJ PODCHODZA DO ZYCIA I PARTNERSTWA ONE SZUKAJA MIŁOSCI BO PIENIADZE ONE MAJA CHCA MIŁOSCI I NAPRAWDE FACET TAM JEST NA WAGE ZŁOTA ZAS U NAS BIEDA I BABY LECA NA KASE I ROBIA Z SIEBIE KURWY TYLKO POLKI TAK POTRAFIA.

Gość Kamila XXX
Super sa Polscy faceci nic tylko sie umawiac:D

Gość ale pie**olenie
to spierdalaj do angielek w czym problem i tak wszystkich kobiet nie zaliczysz ciesz sie tymi co ci odpowiadają i ze wogle takie są złamasie . a na zeszmacenie tez znajdziesz chętne co lubią te klimaty wiec nie rób kutasie problemu tam gdzie go nie ma . jak masz problemy ze wzwodem swojego wacka to jestr wiagra idz do seksuologa ci przepisze popaprancu

Gość TERMINATOR 4
PO CO TE NERWY CUKIERECZKU :)