Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -I dont know-

Czy warto pakowac sie w taki uklad?

Polecane posty

Gość -I dont know-
Zastanowilem sie i chyba sprobuje swoich sil w tym ukladzie. Kobieta jest naprawde "sprzetowa", niesamowicie na mnie dziala. Mam nadzieje, ze seks z nia rowniez bedzie niebianski.

Gość A tak w ogóle
I po co o tym piszesz i jeszcze się pytasz jak postąpić? Faceci to przeważnie zwierzęta, które jak będą mieć możliwość seksu to z niej skorzystają, do tego ty jesteś zdesperowany więc wszelkie konsekwencje masz gdzieś. Wiadomo było od pierwszego twojego postu, że już wiesz co zrobisz.

Gość miedzy bajki to wlozyc
-I dont know- Kobieta jest naprawde "sprzetowa", niesamowicie na mnie dziala. Mam nadzieje, ze seks z nia rowniez bedzie niebianski. Aaaaa to zebys sie nie rozczarowal.....

Gość Ty to kiedy Ona się
hajtała jak nie są już parę lat ze sobą a Ona ma 25 lat ? :o Taka młoda i taki bogaty życiorys ?

Gość nakoija
Uważaj żebyś się czymś nie zaraził, bo z pewnością nie jesteś jedyny.

Gość o jejku, rozne
scenariusze pisze zycie. Ja znam taka, co nie ma rozwodu, dwojka dzieci na koncie i ma 22 lata. A bzykaja ja niemal wszyscy mescy przedstawiciele gatunku z jej wsi. To ich zycie, nie wam ich oceniac. "Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamien".

Gość Lily_86_
Dopiero bedzie zonk, jak ta panna wrobi cie w dzidziusia. Ale nie moj cyrk, nie moje malpy.

Gość Trrrue man
No no, faktycznie bogaty zyciorys ma ta kobieta. Az mnie zemdlilo. Takie omijam szarym lukiem. Ciekawe, czy ona sie kiedykolwiek ustatkuje...

Gość Czego szuka?
Autorze, gdzie ty ja poznales? Wlasnie szukam takiej 25-tki do niezobowiazujacego ukladu, ale ciezko z tym. Wiekszosc to prozne ksiezniczki, ktore udaja niedostepne, a maja sporo za uszami.

Gość -I dont know-
Poznalem ja na fotka.pl :) Kurcze, ze tez mezatki sie tam kamufluja...

Gość Tracker
Na fotce nie kamufluja sie tylo mezatki. Sporo tam sponsorek i prostytutek. Trzeba uwazac, bo mozna wdepnac w niezle gow.no.

Gość miedzy bajki wlozyc
to moze ona tylko udaje ze jest mezatka zeby cie potem sprytnie na ciaze zlapac. Powie ci ze bardzo cie kocha i wszystko dla ciebioe zostawi a dziecko powinno miec ojca ... mezatka a na fotce sie oglasza i ma 25 lat .....?????????? Mi sie to wszystko od poczartku kupy nie trzyma. Mezatka na papierze i temu obcokrajowcowi chce sie tak ? A moze to arab ? To bys mial przechlapane bo by cie nozem poczestowal. Wez ty to lepiej dokladnie sprawdz.

Gość lldlsdlfsldflsdllsd
Tez znam taka jedna, co sie oglasza na fotce, ma 25 lat i mieszka na wsi pod Lublinem. Nie ma rozwodu, dupczy sie z roznymi brudasami, a za maz wyszla za jakiegos arabusa. Nie ma wyksztalcenia, to szuka przystojnych, bogatych i ciagnie od nich kase. Wygodnicka slodka idiotka, ktora udaje zagubiona i dziwi sie, ze jej sie zycie nie uklada. Tepe dzidy nigdy tego nie zorzumieja, a ja sie brzydze takimi kobietami.

Gość niezle wywloki z tych panienek
po prostu worki na sperme i nic wiecej.