Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

thepilars

Grzech czystości

Polecane posty

Mieliśmy z grupką znajomych zabawę. Graliśmy cóż... w 7 minut w niebie. Oszukiwaliśmy oczywiście, wchodząc do pustego pomieszczenia i rozmawiając. Jednak kiedy weszłam tam z moim kolegą było inaczej. Wcześniej nasze relacje były... w ogóle ich nie było. Wtedy jednak wyszło całkiem inaczej. Nigdy nie dałam się pocałować żadnemu facetowi, a już na pewno nie dotknąć. Szanuję się, a przynajmniej tak zawsze mi się wydawało. Zapytał mnie czy chce. Nie odpowiedziałam. Całowaliśmy się kilka minut robiąc sobie przerwy podczas których się do niego przytulałam i próbowałam uspokoić myśli. Po czasie wszystko się unormowało i okazałam mu swój ogromny temperament. Przez cały ten okres wydawało mi się, że musi w tym coś być, kiedy dotarło do mnie, że się mną zabawił chciałam zapomnieć. Nie mogę, uciekam kiedy go widzę, wstydzę się tego co zrobiłam choć chciałabym właśnie jemu teraz wpaść w ramiona i się wypłakać. Pomóżcie proszę...

FHG nie ma co się denerwować tylko dlatego, że żadna Cię kijem przez szmatę nie tknie.