Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

codzienne golenie

Polecane posty

Chcę golić się codziennie, żeby mieć zawsze gładką skórę. Jednak po takim zabiegu skóra jest podrażniona. Nie występuje to, gdy golę się co drugi dzień. Co robić, żeby golić się codziennie bez podrażnień?

Gość zwykła wazelina
:) serio, albo kup krem dla kobiet po goleniu do skory wrażliwej (z ziaji taki biały np)

chyba niestety mam twardy zarost. Ale chciałbym mieć gładką twarz, jak idę do pracy albo do dziewczyny, a do tego potrzebne jest niestety codzienne golenie.

Gość 25-latek.
moze sposobem dziadka? Brzytwa i szare mydło?

Gość zwykła wazelina
tak dla kobiet po depilacji, taki łagodzący wiesz skoro nie skutkują dla mężczyzn ale naprawdę sprobuj wazeliną na noc się smarować

Gość ty mi tu nie podskakuj
palnik

Gość radzęęęęęęęęęęę
radzę zainwestować w maszynkę elektryczną:) najlepiej braun, philips - mój mąż używa i nie ma żadnych podrażnień, i można używać codziennie:)

wiem, używałem kiedyś elektrycznej, ale nie goli dokładnie i moja dziewczyna nie jest zadowolona z efektu.

Gość kjbhjjklkjl
a co dziewczyna taka, nie rozumiem jej a potem się laski dziwią, ze mimo bólu i dyskomfortu faceci karzą im sie golić na łonie ja rozumiem jakbyś się nie golił codziennie z lenistwa, to by mogła ponarzekać, ale w przypadku podrażnień? dziwna jakaś

Gość milo453
Żeby codzienne golenie nie podrażniało skóry ważne są dwa czynniki - dobra, ostra maszynka oraz odpowiednie środki do golenia i po goleniu. Fajną opcją jest Easy Shave Club https://www.easyshaveclub.pl/ , który umożliwia otrzymywanie maszynek do golenia i ostrzy wprost do domu, w regularnych odstępach czasu. Nie trzeba się martwić, że maszynka będzie nieostra itp.