SweetKaSandra 0 Napisano Styczeń 3, 2011 Czy Wam też zmienił sie rozmiar piersi po Evra ??? :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w 100% Napisano Styczeń 3, 2011 mi po novynette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja669 0 Napisano Styczeń 4, 2011 dużo ci sie powiekszyły?a czy poza tym nie widzisz innych zmain w wygladzie ?np rysy twarzy?bo u mnie twarz jakby inna sie zrobiła ,wiem moze to głupie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhhhhhiniaaa Napisano Styczeń 4, 2011 a po jakim czasie zauwayzlas to powiekszenie? tez biore evre, ale krótko, mam nadzieje ze tez przydarzy mi sie takie "skutek uboczny" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KamilaXXX Napisano Styczeń 4, 2011 Mojej kolezance po tych plastrach urosla broda. Powaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agent16 Napisano Styczeń 4, 2011 mi po danonkach i to dwa rozmiary !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhhhhhiniaaa Napisano Styczeń 4, 2011 tak, a mojej kolezance po tych plastrach urosła druga głowa, ja pierdole, ludzie, litości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maja669 0 Napisano Styczeń 5, 2011 i po co te żarty,nie rozumiem...normalne ze po hormonach piersi mogą sie powiększyć ,tylko zapytałam ile ?bo nigdy nie stosowałam plastrów tylko tabletki(kiedyś tam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beti88 Napisano Styczeń 5, 2011 Ja biore tabletki noynette od ponad roku w piątek koncze i narazie nie bede ich brała. Zastanawiam się czy jak przestane je brać to mój biust będzie taki jak przedtem? Miałam 83, a po tabletkach 87 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pores Napisano Styczeń 7, 2011 tabletki zatrzymuja wode. normalne, ze piersi rosna. ale to tylko pozory. powinny skapcaniec po odstaiweniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w 100% Napisano Styczeń 7, 2011 szkoda, że reszta nie urosła, bo jestem za chuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach