Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny pomóżcie

Tabletki anty problem

Polecane posty

Gość dziewczyny pomóżcie

Witam. Od 2 miesięcy biorę tabletki anty, a od wczoraj w mojej rodzinie rozpanoszyła się grypa jelitowa :/ nie bardzo wiem co zrobić w takiej sytuacji gdyby mnie dopadła bo jestem początkująca. czy mam przestać wówczas brania ich czy też zachować jednak ciągłość?

masz brać tabletki zgodnie z ulotką jak masz mega biegunke to i tak ochoty na seks nie a potem w razie czego dodatkowe zabezpieczenie

Gość dziewczyny pomóżcie
wypowie się ktoś?

Gość w ulotce dodanej do pigul
jest jak byk, ze biegunka nastepujaca w czasie krotszym niz 4 godz.od przyjecia pigulki, moze byc powodem zmniejszenia dzialania antykoncepcyjnego. Dlatego zaleca sie przyjecie kolejnej pigulki tego samego dnia. Ale jesli u Ciebie takie klopoty beda trwaly dluzej, to bez sensu jest lykanie kolejnych, dodatkowych pastyle, skoro zaraz i tak je wydalisz... Lepiej zabezpieczyc sie gumka, przyjmujac jednoczesnie po jednej pigule na dzien. Jesli choroba sie przedluzy, to dzialanie pigul staje sie watpliwe. Ja bym nie ryzykowala i co najmniej tydzien nie wspolzyla. Z reszta w przerwie miedzy bieganiem do toalety, seks i tak raczej niemozliwy ;)