Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tortilla01#

CO CHŁOPAKOWI NA WALENTYNKI POMOZCIE!!

Polecane posty

Gość tortilla01#

????

Gość Lilluś Evangeline*
już? :)

Gość assssska()
na pewno nie pluszowe serduszko ani bokserki w inne walentynkowe wzory.

Gość tortilla01#
NO LEPIEJ teraz juz o tym myslec :D pozniej bedzie mnie to bardzo meczyc bede sie głowic zastanawiac czas bedzie gonił, dlatego zastanawiam si ejuz teraz :D chce zeby to bylo cos wyjatkowego , w zeszlym roku kupilam mu poduszke w ksztalcie serca , we wczesniejszym zestaw kosmetykow juz nie mam pomyslow, kosmetyki odpadaja ;/

Zamów kalendarz na którym będzie Twoje sexowne zdjęcie:) albo spedzcie fajnie dzien i idzcie np. na basen albo na jakies masaże:)) tez moze byc fajnie.

Gość assssska()
nie wiem ile Ty masz lat a ile Twoj facet ale moj gdyby dostał pluszowa poduszke pewnie z grzecznosci uśmiechnalby sie i podziekował ale wiem ze wcale a wcale by go to nie ucieszylo. romantyczne kolacje to tez raczej taki prezent dla dziewczyny a nie dla faceta. kosmetyki itp to na gwiazdke urodziny czy mikołaja. a walentynki , jesli juz je obchodzic to zrobic facetowi przyjemnosc czyms co go naprawde ucieszy a nie zaskoczyc majtkami w serca czy pierdółką w ksztalce serca na polkę ktorej sie na pewno bedzie wstydzil przed kumplami, wez go na bilard, na kregle, albo cos meskiego. wtedy mu pokaazesz ze go kochasz i prezent jest z mysla o nim

Gość lolita000
tylko ja nie umiem grac w bilard :D tyle razy probowalam ale jakos mi nie wychodzi :)ja mam lat 20 mój chłopak 24 , chciałabym zeby te walentynki byly nie zapomniene to nasze pierwsze walentynki jak jestesmy zareczeni moim marzeniem jest by byly nie zapomniane

A ile masz kasy? Bo wiesz, możliwości jest wiele, ale jednak niektóre wymagają większego wkładu finansowego. Wyjazd w romantyczne miejsce byłby dla was obojga czymś wyjątkowym i na pewno oboje bylibyście z takiego wyjazdu zadowoleni. Przemyśl to i jak się zdecydujesz, to wybierz miejsce i zorganizuj wszystko.

Faktycznie, wszytko zależy od twoich możliwości finansowych. Myślę jednak, że bardzo dobrym pomysłem byłby wspólny wyjazd do spa i poddanie się wyjątkowym zabiegom. Wiem, że takie można odkryć w gleboczek.pl miedzy innymi można tam skorzystać z łaźni winnej dla dwojga a następnie udać się na romantyczną kolację.

Gość tortilla01#
przypuscmy 150 zł? nie mam pojęcia cena nie gra duzej roli chodzi o dobry pomysl cos z czego moze sie cieszyc na swieta kupilam mu za 600 zl elektryczna golarke bez przewodowa philipsa z roznymi funkcjami mysle ze na walentynki to chyba cos tanszego?

Gość new in town
Skoro cen nie gra roli to może jakiś romantyczny wyjazd na weekend z tej okazji? Ja bym wybrała morze. Może coś takiego w Jastrzębiej Górze - > http://www.primaveraspa.pl/walentynki_2011.html Wspólny relaksy, pobudzające zmysły masaże, romantyczna kolacja i spacer po plaży. Myślę, że taki prezent - przeżycie wzbudzi o wiele więcej pozytywnych emocji :)

My z chłopakiem nigdy nie obchodzimy tradycyjnie Walentynek, a jeżeli już dajemy sobie prezenty, to raczej takie zabawne. Ja ostatnio widziałam ciekawe koszulki z bardzo wesołym nadrukiem na fiberya.com. Co o nich sadzicie? Spodobały by wam się?

Ja walentynek nie chcialbym nigdy obejrzec, bo to jest totlnie sztucznie wykreowane swieto, przez wybitnych specjalistow ekonomii. Stwierdzono, ze pomiedzy swietami BozegoNarodzenia, a Wielkiiej Nocy nie ma takich swiat, ktore pozwolilyby przyniesc wymierne zyski na upominki i inne tego typu rzeczy. Wymyslono wiec walentynki, swieto milosci podczas ktorego wielu rozpacza (ludzie samotni i ci, ktorzy CZUJA sie samotni) i wielu napewno sie cieszy. Tak jednak jest, ze najbardziej ciesza sie ci, ktorzy zarabiaja. Doskonale pomyslany system.

walentynki to święto kiczu i nic poza tym

Jasne, ze tak, ale kicz najlepiej sie sprzedaje. Zobaczymy 500 ton lizakow w gowniane serduszka na targach. Na tych wszystkich badziewiach bedzie napisane "I love you" albo "kocham cie". Zakochani beda uzalezniac swoj emocjonalny stan od prezentu jakim obdarzy ich ukochany/ukochana. Jak dla mnie walentynki to pewien system szantazu emocjonalnego.

Gość cichaczem i
jak to co :D