Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...balbina...

Tyłozgięcie macicy

Polecane posty

Gość ...balbina...

na ostatniej wizycie lekarz stwierdził, że mam tyłozgięcie macicy? troche przerażająco to brzmi, czy któraś z was też to ma? i co w takim wypadku z ciaża i porodem? prosze o wypowiedzi

Gość Ja taz mam
tyłozgięcie macić.Z ciążą nie miałam jakotakich problemów chociaż przy porodzie mój mały prawie sie udusił ale czy to przez tą wadę to nie mam pojęcia.Ogólnie to mało pamiętam z dnia porodu chyba przez strez z nim związany

Gość ulalalalala
przy pozycjach od tyłu będziesz czuła lepszą przyjemność:P

Gość dammar
Nie przejmuj sie tym za bardzo, ja przy drugim dziecku dowiedzialam sie ze tez to mam.Pytalam poloznej co to znaczy, a ona ze moga byc klopoty z zajsciem w ciaze.Jesli lekarz mowi ze masz tylozgiecie, powinien rowniez wytlumaczyc ci co to jest albo zmien lekarza.

Gość 12378
Dla ciąży nie groźne a do porodu powinna ci się ze tak napiszę wyprostować więc nie ma czym się martwić.

też mi własnie ostatnio ginekolog to powiedział. ale mówił, że to nic złego. moja mama też to ma, a urodziła bez problemu mnie i moją siostre, więc chyba da się z tym żyć ;) tylko podobno kobiety które to mają moga mieć bolesny seks. mnie nic nie boli, więc widocznie nie wszystkie.