Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chceschudnaccccccc

ILE KG MI DAJECIE...???

Polecane posty

Gość chceschudnaccccccc
nie chce porównan, bo wiem jak to wyglada i dlatego sie chce odchudzac a nie wmawiac sobie, ze jestem super szczupła,bo wiem, ze nie jestem

Gość nosszka
Jak dla mnie to wygladasz super. Chlopcy lubia jak dziewczyna ma troche tu i tam. Tzn jak chcesz schudnac pare kg to spoko, ale nie tak duzo! Zreszta jeszcze raz Ci mowie , ze masz fajna figurke i nie masz sie czym przejmowac:)

Gość ja mam 40 lat
wzrost 160 cm i ważę 56 kg i powiem że o dobre 3 kg za wiele ale ciężko zrzucic te 3 kg:( jesli masz ja piszesz 20 lat to sorry, zapisz sie na siłownie lub cos bo ja w Twoim wieku 49 kg wazylam a mam za soba 3 ciaze....zadbaj o siebie a poczujesz sie lepiej

Gość futurutururutu
przynajmniej 15 kg...nawet przy wysokich obcasach nogi masz potezne,o ramionach nie wspomne Ale glowa do gory! zdrowe zarcie i ruch i po kilku miesiacach bedziesz sliczna :)

Gość chceschudnaccccccc
taki mam zamiar chocby dla zdrowia i lepszej kondycji...

Gość chceschudnaccccccc
;)

Gość jjjjjjj jjjjjjjj
tylko nie przesadz, wyznacz sobie dolna granice i jej sie trzymaj. Bo ponizej pewnej wagi kobiety robia sie koszmarne :) i odchudzaj sie 'z glowa'. Masz ladne ksztalty, wiec odzywiaj sie racjonalnie, ale nie glodz sie bo zostanie Ci obwisla skora i cale mnostwo nowych kompleksow ;) mysle ze powinnas sie zatrzymac przy 50 kg, bo wiem, ze niektora kobiety jak juz chudna (chodzi o wiekszy spadek wagi niz 3kg) to w pewnym momencie ciagle im malo... Ja jestem troche nizsza od Ciebie, przed ciaza wazylam 48 kg i wygladalam super, po ciazy waga pokazuje 43 kg i wygladam nieciekawie, jak worek na kosci nie kobieta...

Gość chceschudnaccccccc
DAM RADĘ, MUSZĘ !:)

Gość jjjjjjj jjjjjjjj
i PAMIETAJ !!! masz przed soba cale zycie ! wygladasz ladnie, w tej sukience poderwalabys nie jednego faceta wiec pamietaj NIGDZIE CI SIE NIE SPIESZY!! po pierwsze po szybkim odchudzaniu mozesz spodziewac sie efektu jo-jo, po drugie, beda Ci chudly niekoniecznie te czesci ciala, o ktorych marzysz, po trzecie najlepiej wybierz sie do dietetyka, jedz tez duzo bialka poch zwierz bo spadnie Ci biust do zera..

Gość ddddddfff
Ile ty masz wzrostu 150 cm? powiedz ile masz wzrostu bedzie latwiej ocenic, bo wygladasz na niska tluscioszke

Gość fajne te łapki
napisał że 160. a waga gdzieś tak 60-65 kg chyba

Gość fajne te łapki
napisała :P miało być

Gość chceschudnaccccccc
ZOBACZYMY. zamierzam biega, duzo chodzic jakie cwieczenia w domu moge sama wykonac????

Gość fajne te łapki
włącz sobie muzyczkę i każde ćwiczenie jest dobre, nawet taniec, najprzyjemniejsza forma zrzucania wagi :)

tyko żadnych diet 1000kc itp :/ żeby nie zwolnić metabolizmu. jedz zdrowo, nie za mało (organizm zaczyna oszczędzać jak za mało dostanie). koniecznie zielona herbata (3x dziennie) - BEZ CUKRU (cukier zabija jej wspaniałe właśności). żeby później nie było jo-jo zdrowo jest chudnąć ok 0,5kg tygodniowo. wszystko z autopsji. jak szłam na studia głodziłam się i schudłam do 52kg. po pierwszym roku studiów ważyłam 61 :/ a był to czas kiedy przetestowałam na sobie chyba wszystkie diety jakie są możliwe. pewnego razu nie mogłam wcisnąć się w moje spodnie i stwierdziłam dosyć. na drugiem roku zaczęłąm NORMALNIE jeść (przynajmniej 3 posiłki dziennie), nie jadłam słodyczy, chodziłam co najmniej 7km dziennie na nogach (właśnie na uczelnię), do tego 2x w tygoniu kurs tańca. i zaczęłąm pić mnóstwo herbaty (zielona, czerwona, owocowa, ziółka, wszystko). zaczęłąm chudnąć. na początku 3 roku ważyłam 56kg i byłam już zadowolona. na trzecim roku znacznie mniej się ruszałam, jadłam też słodycze, generalnie jadłam kiedy byłam głodna. ale DOBREGO jedzenia, i wcale niemało. i dalej chudłam!! bardzo powoli, ale już mi nie zależało jakoś bardzo. stwierdziłam, że po prostu znalazłam dobry balans, a organizm sobie powoli dąży do swojej optymalnej wagi. teraz jestem na 5 roku i ważę 52 kg. dodam, że mam 168cm wzrostu. i jestem zadowolona. i jem co chcę (ale nie lstołuję się w macach i kfc, sama gotuję). przemianę materii po 3 latach picia zielonej herbaty mam zabójczą. ze słodyczy nigdy nie zrezygnuję, czekoladę uwielbiam. a teraz niestety nie mam już czasu żeby codziennie chodzić na nogach tyle szmatu drogi. a waga nie idzie do góry. piszę to często i wszędzie zeby uzmysłowić ludziom, że trzeba po prostu zminić nawyki. mniej cukru, więcej ruchu, więcej warzyw i owoców, zdrowe pożywienie. i cierpliwość. powodzenia!!

Gość okurczęęę
jakbym Cie złapał, to już bym nie wypuścił :D

chceschudnaccccccc...sory nie gniewaj sie ale musisz schudnac, te prawie 70 kg to katastrofa dla tak mlodej dziewczyny a jak sie nie uda to napewno kogos tez znajdziesz...sa tez faceci ktorzy lubia tlusciejsze

Gość mehehehee
czyli uwazasz, ze dziewczyna ma sie odchudzac, zeby znalezc faceta? :D inteligencja koles nie grzeszysz :D

mehehehee...pocieszylem tylko ze faceta napewno znajdzie a pytanie bylo calkiem inne, wiec dodalem tylko ze 70kg na taki wzrost i lata to troche za duzo kazdy lubi co innego

Gość kachnaaa;;;;;
absolutnie nie jesteś gruba, masz fajny biust:), tyjesz w nogach tak jak ja jeśli Ci to doskwiera jakoś może połącz dietę ( absolutnie nie drastyczna)z ćwiczeniami na nogi:) Biust masz the best:D

No masz trochę nadwagi ale nie jest tragicznie.Zrzucisz do 55 i bedzie ok. Jak osobiście nie polecam szybkiego odchudzania bo zaraz wrócisz do dawnej lub większej wagi. Te 12 kg jesteś w stanie zrzucić w 4 miechy jak będziesz wytrwała. Oczywiście możesz to zrobić w 1,5 miecha, ale to się nie utrzyma ,wiem z doświadczenia. Ja osobiście zrzuciłem 17kg w 4 miechy ale kosztowało mnie to bardzo dużo. Po pierwsze musisz odstawić słodycze na dobre po drugie ćwiczenia 3-4 razy w tyg. aeroby + trening brzucha (polecam a6w) no i po 3 dieta bogata w białko. MAx 1500kcal. Ja nie korzystałem z żadne diety bo sam sobie układałem.:p

Ile masz lat? Wszystko tez zalezy kto ile ma lat. Wg.mnie powinnas schudnac i cwiczenia i regularne posilki czynia cuda.Nie glodz sie bo to nic nie da,w sumie da ale same negatywy odczuje Twoj organizm. WIECZNIE STESKNIONA bardzo dobrze napisala bo ja to samo przezylam.Jak sie glodzilam to pozniej mialam efekt jojo i z 50 kg.przytylam az do 68 !Masaklra i zaczelam wtedy jesc regularnie, cwiczylam i dzis waze 51-53 przy wzroscie 165 cm.:) Pilnuj sie abys nie wpadla w anoreksje badz bulimie bo latwo pogubic sie w odchudzaniu.POWODZENIA!:) PS.Milosc...Seks tez czyni cuda hehehe:P

Gość chceschudnaccccccc
ja mam chłopaka od ponad 2 lata, także nie w tym tkwi problem ;P chciałabym załozyc po prostu kiedys bikini, czy mini i fajnie wyglądac.. bo moje jedyne kompleksy odnoszą się własnie co do figury ;)