Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Dzieciństwo :)

Polecane posty

Sebastos nie dziwie sie ale miałeś motywacje z postaci pasji do motoryzacji :) Breja nie da rady bo nie profesjonalnych szkół w Polsce. W Polsce Wrestling nie jest tak popularny jak w stanach. Owszem sa szkoly ale zagranica niestety :( Wiele osob sie ze mnie smieje jak mozna lubic ten caly cyrk jakim jest Wrestling ale Ja kocham to ogladac i chce bo to mnie w jakis posob postrzymuje na duchu :) Nawet dzieki ogladaniu Wrestlingu podszlifowalem angielski

I bardzo dobrze , ze nie patrzysz na innych , niech sie smieja , wazne ze Tobie sie to podoba .Powinienes zostac Deadman prekursorem w PL i zalozyc pierwsza szkole Wrestlingu u nas :) ( wcale nie zartuje)

ja angielski szlifowałam oglądając seks w wielkim mieście :D a próbujesz coś trenować , tak amatorsko ?

Zamierzam na siłownie isc a matorsko to trenuje kolarstwo i pilke nozna :) Sebastos moze moze, bardzo duzo czasu spedzam nad wrestlingiem, ogladam czytam itd W sumie mam jedno marzenie z tym zwiazane...Pojechać kiedyś do stanów na najwieksza gale czyli WrestleManie :D

Ja to sobie czasem wyobrazam tak stanac przed 80 tysieczna publicznoscia i wejsc na ring :) Nawet mam takie sny :D Moze to glupie ale tak juz mam

Deadman zabierz mnie ze sobą do usa na galę :D chętnie obejrze na żywo :p

W sumie powiem wam tak szczerze że nawet kilka osob zarazilem Wrestlingiem, czasami razem ogladamy i gadamy o nim :D

Deadman marzenia sa po to , aby je spelnia.Moim takim malym marzeniem jest pojechac do Monachium i odwiedzic muzem BMW WELT :)

A jak wygrac i zgarnac pas Wagi Ciezkiej albo WWE, Interkontynentalnym tez bym nie pogardzil :) Wogole nawet pojechac tam i zobaczyc mojego ulubionego wrestlera :)

Każdy ma jakies marzenia i ich spelnienie mnie podtrzymuje tak naprawde przy życiu...może to troche chore ze tak mowie ale tak wlasnie czuje

Deadman , ważne żeby się spełniły , nawet te najmniej realne ;)

co racja to kolacja , jak mawia moja przyjaciółka :D

tak :p ona to wszystko z jedzeniem kojarzy ;) w nocy się nie je :D

W sumie dzieki Wrestlingowi udalo mi sie wrocic do życia po rozstaniu z dziewczyna :) Nabrałem checi do życia...mysle ze znalazlem bodziec w Wrestlingu ktory mnie pobudza do dzialania :) Tak czuje wlasnie

Ja to codziennie cos wcinam o tej porze oczywiscie jesli nie spie :)

to angażuj się w ten wrestling jeżeli Cię uszczęśliwia ;-) chłopaki ja idę spać , cześć :)

Deadman wlasnie , bo juz wczesniej chcialem sie spytac ale zapomnialem , nie wnikam ile wtym gry a ile nie , ale oni tam wykonuja rozne ewolucje w powietrzu czy zdarzyl sie kiedys jakis przypadek smiertelny ?

Sebastos niestety wiele razy sie zdarzyło m.in tragiczna śmierć Owena Harta gdy zjezdzal na ring lina sie oberwala i uderzyl glowa o naroznik :( Duzo wrestlerow rowniez umiera na zawal serca przez zazywanie niedozwolonych srodkow lub wady wrodzone np Eddie Guerrero, Crash lub Test :( Przemeczenie lub obrazenia i infekcje z tym zwiazane czesto doprowadzaja do ich śmierci, oni musze zazywac srodki przeciwbolowe aby móc czasami walczyc. Kontuzje niestety rowniez sa wpisane w ich zawod :o