Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Dzieciństwo :)

Polecane posty

U mnie też pogoda się popsuła, ale nie jest tak źle, póki co nie pada:) Hm, wierzysz w takie rzeczy? Moim zdaniem ten dzień jest pechowy tylko dla tych osób które sobie wmawiają że mają pecha;) Generalnie nie wierzę w różnego typu zabobony itp.

Ja też nie wierze tak samo jak w czarne koty ale tak sobie tłumacze mój zły humor :)

Na 13.30 muszę lecieć do szkoły na wykład:O a wieczorem to jeszcze nie wiem.

Ja musze ogarnac w pokoju bo jest bałagan ;) a tak ogolnie to jak sie polepszy pogoda to pojde na rower, moze to mi pomoze :)

Wolne od pracy to nie ma co robic tylko rower albo sprzatanie pozostaje niestety :o

U mnie też by się przydało posprzątać, ale to pewnie przełożę na jutro, bo dziś mi się nie będzie chciało:P

Ja tam lubie sprzatac bo lubie mieć porzadek wokól siebie :) Ale czasami juz mi sie tak nie chce ze zamiast wycierac kurze to je zdmuchuje i odkurzam tak byle jak zeby jako tako było w miare czysto ;)

Ja znów nie lubię sprzątać, ale jak już się wezmę to musi lśnić:D

No jak ja sie za coś biore to też chce to dobrze wykonać aby mieć satysfakcje :)

Nie mam, ale myślę że coś na spontanie wyjdzie...na razie wiem że we wrześniu mam praktyki;) Ja już uciekam na uczelnię:) Miłego dnia Ci życzę;)

Eee tam straszydła, fajna bajka kiedyś na TVP3 leciała :) No to wrzuciłem Kaczora Daffiego moze bedzoe oki :)

To ten film z Dolphem Lundgrenem ? :) Nie nie ogladam...teraz akutalnie ogladam sport walki na youtubie :)