Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Dzieciństwo :)

Polecane posty

Dobrze ze wrzucili go na youtuba :) Ja jeszcze lubie Zwariowane Melodie ogladac, czasami na TV Puls leca to ogladam, albo poprostu w necie :D Mimo swojego wieku, moze to nie wypada ale ogladam ;):D

hehe no widzisz;) dobra Dead ja włączam dobranocke i się kładę bo niedługo i zapałki nie pomogą:D także dobranoc i mam nadzieję do napisania pa;)

Gość
hello:) Miłego wieczoru Ci życzę . Tak przy okazji masz przesłanie na moim topoiku 👄 Pa do zobaczenia

WOW, kogo to moje oczy widza, Mary 🌼 Witam Witam po dlugiej przerwie :):) To chyba jakas telepatia ze ja wpadam na kafe a tutaj nagle Ty sie pojawiasz :D:D Przyznaj sie czekalas tylko abym przyszedl na Topik ??:D:D:) Co tam wogole slychac, jak zyjesz ?:):)🌼

Rozgryzłeś mnie:D A żyję sobie dobrze, poznałam kogoś wspaniałego i jestem szczęśliwa:)

To Gratuluje Mary, fajnie ze sie wkoncu udało :):) ale powiem Tobie tak szczerze ze ja tez mam dla Ciebie dobre wiesci, Ja tez jestem szczesliwy, mam ta druga polowke i jestem Mega szczesliwy :D:):) az sie chce zyc ;);)🌼

Zupelnie czlowiek inaczej sie czuje majac kogos kolo siebie i na kogo moze liczyc czy nawet sie przytulic i spedzic milo czas ;):) Na to wlasnie czekalem, no widzisz Mary tak kiedys o tym rozmawialismy i wkoncu nasze zyczenie sie spelnilo :):) Najwidoczniej swoje musielismy odczekac i teraz mozemy czerpac wiecej od zycia szczescia :):):) http://www.youtube.com/watch?v=y6S27E8WiM0&feature=related