Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyktoświe

KARCZMA WRAZIDLOK

Polecane posty

Gość czyktoświe

Czy ktoś był w tej Karczmie? Znajduje się ona w Nieborowicach przy drodze Gliwice-Rybnik. Nie mają strony internetowej:/ Może ktoś był, widział, jadł, interesują mnie opinie:)

Gość nikt.nie.był?
szkoda

Gość Taneczka
Tak ja byłam na obiedzie z całą rodziną. Wspaniała kuchnia, super klimat, wnętrze, świetna obsługa, ceny - no wymierne do podanych dań. Jedzenia dużo i smacznie. POLECAM

Gość :) szkoda że nie mają
strony internetowej dziękuję za opinię:)

Gość mni
Byłem tam kilka razy. Prawie zawsze było smacznie i przyjemnie. Ostatnio tylko kelner podał mi rosół, który miał około 100stopni więc się trochę sparzyłem. Ale to było raz. Poza tym polecam.

Gość mrowith
Jedzenie pyszne! Minus: dość drogo. Ale smak wszystko rekompensuje ;)

Gość Madzia0908
Bylam dwa razy i POLECAM.Jedzenie pyszne.Ale minusik to troche drogo.Ale Polecam z calego serca:)

Gość Marekgliwice
skusiłem. Zamówiłem rumsteak i sałatke grecką. Rumsteak o dziwnym smaku i zapachu jak gdyby przeglad tygodnia. Spieczony jak gdyby był kilka razy podgrzewany. w sałatce zwrozone ogórki.. nawet się nie pofatygowali by rozmrozić do końca. Nie polecam TRAGEDIA.. Chyba właściele sobie sami piszą pozytywne komentarze..

Gość Marekgliwice
Wygląd i wystrój ładny - dlatego się skusiłem. Zamówiłem rumsteak i sałatkę grecką. Rumsteak o dziwnym smaku i zapachu jak gdyby przegląd tygodnia. Spieczony jak gdyby był kilka razy podgrzewany. W sałatce zmrożone ogórki.. nawet się nie pofatygowali by rozmrozić do końca. Nie polecam TRAGEDIA !!!! Za te ceny ( są dość wysokie )spodziewałem się normalnego dobrego jedzenia..A TU SMAK PONIŻEJ BAROWEJ KATEGORI

Do Pana Marekgliwice...My chyba jedliśmy w dwóch różnych karczmach?! Rumsztyk jagnięco-wołowy był po prostu wyśmienity!...bardzo świeży,idealnie doprawiony i wysmażony.Jedyne z czym mogę się z Panem zgodzić to wygląd i wystrój...bardzo stylowy,obsługa też bardzo miła. Pozdrawiam całą ekipę z Wrazidloka...kawał dobrej roboty!Tak trzymać.

Gość Marekgliwice
Restauracje pewnie te same.. ale pan pewnie tam pracuje dlatego napisał pan w samych superlatywach. Rozmawiałem z znajomymi którzy już odwiedzili ten lokal i mają odczucia podobne do moich...

Gość Marekgliwice
Raczej mam wrażenie że trafił pan na inną zmianę i było normalnie podane, albo trafił pan na świeżą dostawę produktów. Ja natomiast dostałem to co dostałem - nazwałbym to stary mielony kilka razy podgrzewany na starym oleju. Nawet pokazałem nie zjedzony kotlet jaki jest jest spieczony i opowiedziałem o jego smaku.. ale zero reakcji a że kłócić się nie lubię to zapłaciłem i wyszedłem. W lokalach na poziomie z reguły jest jakaś reakcja a tu żadnej, tak jak by reklamacje klientów było normą i należało je ignorować. Szkoda bo lokal fajny i codziennie tamtędy jeżdżę z pracy i do pracy i można by od czasu do czasu coś zjeść. Ale kuchnia do np. Wesołej Kobyłki się nie umywa (chociaż raz tam też na śniadanie zdarzyło mi się dostać przetłuszczony żurek po którym było mi nie dobrze, ale to na kilkadziesiąt razy zdarzyło się tylko raz), czy nawet do Chaty Polaka (choć ja nie lubię tam przebywać bo gwar jak w stodole) . Ogólnie do Wrazidloka można wstąpić na kawę czy piwo ale stołowanie się odradzam.

Gość Asia i Marcin
Witam, Organizowałam z tej karczmie wesele! Było super, świetnie, uroczo, wszyscy goście sa bardzo zadowoleni, jedzenie wyśmienite, obsługa profesjonalna, jestem zachwycona p.s. słyszałam od moich gości opinie: "jeszcze nigdy nie jadłam takich klusek.." albo (to również moja opinia) - " najlepsze roladki na świecie", jestem zadowolona ze wybrałam tą karczmę, na obiadek na pewno tam wrócę!!

Gość czyktoświe
W końcu sama się tam wybrałam, a właściwie zostałam zaproszona przez mego Lubego;) Zamówiłam jakiś filet faszerowany szpinakiem w sosie serowym, kluski i surówki, mój Luby kluski śląskie, roladę i modro kapustę;) Jedzenie było smaczne, ale wg mnie stanowczo przesadzone porcje, choć lubię jeść i dużo zmieszczę;) podobnie jak mój narzeczony. Także wolałabym zjeść troszkę mniej i mniej zapłacić Wystrój jest spoko, lubię takie góralskie klimaty:)

Gość czyktoświe
jeszcze co do cen, ile kosztuje sok nie pamiętam, ale moje mięso kosztowało 26zł + kluski 6zł + zestaw surówek 8zł - głowy nie dam uciąć ale coś takiego mniej więcej a całe danie chłopaka bodajże 42zł

Witam, Całkiem przypadkowo natrafiłam na tę stronę.... patrzę...czytam i oczom nie wierzę... Organizowałam w lipcu roczek córki. Nie wyobrażam soie bardziej idealnego miejsca na rodzinną biesiadę i nie żałuję ani jednej złotówki którą tam wydałam. Jedzenie wyśmienite,duże porcje ( i duże pojemniki z jedzieniem, które musiałam zabrać do domu i jeść cały nestepny tydzień :) ) wystój stołu wpaniały (szczególnie patery z owocami :D ) Mała miała nawet przystrojony specjanie dla niej fotelik - czego nie spodziewałam się absolutnie! Przynajmniej raz w tygodniu urządzamy sobie rodzinny wypad do karczmy :) A wracając do tego co napisał powyżej jakiś dżentelmen... Co jak co... ale stołowania w "Wesołej kobyłce" nie wspominam wesoło. 45min oczekiwania na ŻUREK.... kolejne 40 na placek po węgierku - który był zimny a mięso gumowe ... do tego ryba przez nas zamówiona, która miała miec 300g miała 100g i zamiast smażona była parowana... cóż...taki SZCZEGÓŁ... To był pierwszy i ostatni raz! Wrazidloku - już więcej Cię nie zdradzę :D Pozdrowienia dla przemiłej obsługi oraz szefowej!

Gość niepamietam000
Witam, odnośnie wesele to jak wygląda kwestia ceny, czy w umowie jets zaznaczone ze nie ulegie zmianie? Jak wyglądało to u Pani. Pozdrawiam

Coś mi się wydaje że pozytywne opisy zostały napisane przez obsługę. Byłem tam w Niedzielę i niestety musęe z przykrością napisać ze jedzenie było stare. Pewnie w niedzielę było wesele i zostało co nie co i akurat ja sie nadziałem. Może i jest tanio ale akurat nie zwracam uwagi na rachunki. Oczywiście nie zjadłem zapłaciłem podziękowałem, kelner spytał czy smakowało - odpowiedziałem ze jedzenie ochydne. Żadnego zainteresowania z jego strony. Ja w każdym razie więcej tam nie pojadę . Zastanawiają mnie tylko te pozytywne opisy, albo ktoś miał szczęście albo kłamie..

Gość byl widzial
dziwne opinie kraza o tej knajpie, co widac jak sie jest czestym bywalcem. kient tez duzo widzi... obsluga zalezy... 2 os nie znosze...wysoka chuda i chlopak..wyniosli. kuchnia ok, choc widac rezo inwencji od str kucharzy, ciagle to samo BEZ PRZYPRAW

Gość Widziała bo była
Karczma ok, kazdemu dogodzic sie nie da, Nie czytaj opini tylko przyjedz i sprawdz. Obsługa pierwsza klasa, czy to osoba wysoka czy niska!! zazdrosc przemawia tu i tyle

Gość humberto
Byłem na obiedzie z żoną.Karczma-wystrój ładny,menu-smaczne,lecz ceny trochę przesadzone(drogo).Po za tym długie czekanie,ale to już inna sprawa.

Gość byłam i jadłam
Bywam często w karczmie staram sie zamawiać zawsze coś innego i musze przyznac ze jeszcze nigdy nie byłam zawiedziona !!! Obsługa super jedzenie smaczne ,kaczka wyśmienita ,zestaw rolada ,kluski i modra kapusta PYCHA ! Niedowiarkom którzy maja jakies wątpliwości polecam koryto Wrazidlok które także jedłiśmy z przyjaciółmi SUPER ! Pozdrawiam personel karczmy.

Gość czesty bywalec
Myślicie, że właściciele nie mają co robić tylko piszą na forum jak najlepsze opinie wychwalając tym swoją karczmę? Takie opinie wydają tylko inni REPREZENTANCI restauracji, które ewidentnie zazdroszczą opinii gości oraz tłumów klientów jakimi ta karczma może się pochwalić. Jak często tam bywam NIGDY nie spotkałam się z nie miła obsługą, starym jedzeniem jak to poniektórzy pisali "ściepami z wesela", wy myślicie, że taka knajpa mogłaby sobie na takie coś pozwolić? Polecam każdemu znajomemu tą karczmę gdy chcą zjeść na prawdę dobre jedzenie i nie wyrzucić kasy w błoto i wyjść z pełnymi brzuchami. Godna polecenia! Wiem bo bywam tam dosyć często! Polecam na prawdę warto:)

Gość jull
Ja również mogę wydać opinię na temat tej knajpy , byłam tam 4 razy z czego zamówilam kotlet wrazidlok moj ulubiony - pyszny , kolejnym razem zamowilam pizze rowniez pyszna , niestety wczoraj zamowilam sobie pizze na wynos i była ochydna ! zarówno w smaku jak i w zapachu !

Gość fiorcia
Karczmę Wrazidlok odwiedzamy z mężem dość często, zazwyczaj na jakieś Nasze rocznice lub święta. Stwierdziliśmy, że jest to (dla Nas oczywiście) najlepsza karczma w jakiej kiedykolwiek byliśmy, a było ich dużo ( jeździmy w góry , a tam jest ich mnóstwo), niejedna karczma góralska powinna się wstydzić! Jedzenie przepyszne za każdym razem!!!! Najlepszy schab z dzika w aksamitnym sosie borowikowym, mmm pychota!!! Do tego kopytka i buraki Wrazidlok !!! Polecam każdemu!!! Ostatnio byliśmy też na Sylwestra i było super!!! Warte odwiedzenia!!!

Gość pierogożerca
czy może mi ktoś udzielić odp, na pyt, dlaczego raz w niedziele są pierogi a raz nie? Jak co weekend wybraliśmy sie na obiad, pytam czy dostaniemy pierogi z usmiechem, bo wiem, że nie dostaniemy:p odp standardowa" nie, nie w niedz i świeta, wiec zamówiliśmy coś innego. Po obiedzie ku mojego zdziwieniu i pozniejszej irytacji idzie pani z pierogami?!?!? To jak to jest, że jedni mogą inni nie> Albo są albo ich nie ma. NIEŁADNIE tak posteowac z kientami

Gość znawca kulinarny
ZAPRASZAM DO RAJCULI!!!! TAM JEST PYCHOTKA!!

Gość anyx
TO JEST FORUM WRAZIDLOKA NIE RAJCULI!!jestes menagera lub kims z obslugi ze piszesz takie rzeczy NIE NA STRONIE RAJCULI? wrazidlok wrecz wymiata ten klimat zapach jaki sie unosi atmosfera mila obsluga polecam wszystkim!