Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubaska.

Schudnąć.

Polecane posty

Gość ...kwiatuszek...
ja tez tak schudlam na sniadanie jadlam np jajecznice na kielbasce z 3 jaj i chlebek do tego na obiad caly talerz zupki pomidorowej mniam a na kolacje platki ale nie 30 g tylko 70g i 2 szklanki mleka kolacja 400kcal, hehhe i tak chudlam to jakies :]

Gość Toast for ....
Aj pierdolenie z ta "wlasciwa waga" wedlug kalkulatorka z internetu.... Popatrz w lustro tam masz najelpszy kalukulator. Masz tluzszcz to go spalaj , a nie sugerujesz sie gownem z internetu.. Pudzian wazy 120 kg przy wzroscie 188cm. Bmi wkazywalo by spora otylosc, a tym czasem Pudzian ma minimalna ilosc tluszczu.

Gość Grubaska.
Toast for .... Wiesz, najlepiej skrytykować, tak? To po co piszesz?

Gość rulezzz
wazne jest zebys jadla w takich samych odstepach cZasu:) i po 18 nic chyba ze kladziesz sie spac o 12 w nocy :)

Gość Toast for ....
Grubaska ale ja nie krytykuje Ciebie.

Gość spragniona jola
http://bmi.pasiasty.pl/ to link do kalkulatora bmi, można sobie obliczyć , ile tak naprawdę trzeba schudnąć o ile wogle trzeba

Gość odchudzająca się też
to bierz do szkoly zarcie i po klopocie, ja w szkole wpierdzielam na przerwie 2 porządne kanapy i traktuje to jak obiad

Gość Toast for ....
rulezzz wazne jest zebys jadla w takich samych odstepach cZasu i po 18 nic chyba ze kladziesz sie spac o 12 w nocy Po 18 pewnie ze moze jesc,ale zamien weglowodany na bialko(kazeine) z wyrobow mlecznych( nie jogurty itp. np twarozek poltlusty

Gość taa niedobra pupaa
Aj pie**olenie z ta "wlasciwa waga" wedlug kalkulatorka z internetu.... Popatrz w lustro tam masz najelpszy kalukulator. Masz tluzszcz to go spalaj , a nie sugerujesz sie gownem z internetu.. Pudzian wazy 120 kg przy wzroscie 188cm. Bmi wkazywalo by spora otylosc, a tym czasem Pudzian ma minimalna ilosc tluszczu. TYlko domyslam sie, ze autorka Pudzianem nie jest.... SWoja droga, on najlepiej nie wyglada... :p Lustro to zaden miernik, nie da sie ocenic siebie samego obiektywnie, anorektycy patrza w lustra i widza grubasow, a w rzeczywistosci sa chodacymi szkieletami.

Gość Grubaska.
Dzięki ... Za pomoc. Wypróbuje dietę dukana + wyczerpujące ćwiczenia...Od jutra zaczynamy :) Będę wchodziła na forum i co jakiś czas pisała jak mi idzie. Teraz akurat muszę iść . Do zobaczenia .

Gość hehehheheh
to ja juz bym wolala nic nie jesc niz sam twarog wpierdzielac :D

Gość taa niedobra pupaa
Mozesz jesc np. o 7,30, 11, 14, 17 i 20. Ale musisz sobie troche policzyc kalorie, najlepiej jesc za dnia tak, zeby sie w sam raz najesc, a spac isc na minimalnym glodzie.

Gość Toast for ....
No widzisz ty bys woalala nic nie jesc, a ja inaczej uwazam. Nie zawsze nie zjedzenie poislku roznowznaczne jest ze schudznieciem. w tym przypadku popelniasz duzy blad.

Gość Grubaska.
Hem? Wiecie...Dzisiaj zjadłam tylko na śniadanie bułeczkę z twarożkiem i obiad o 15. Do tego ... Nic. Sukces xd