Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość psps123

paznokcie,skóra,włosy

Polecane posty

Gość psps123

witajcie dziewczyny :) zwracam się tutaj z pytaniem odnośnie wypadających włosów i kształtu paznokci. Jeszcze niedawno miałam długie włosy(za biust), ale w końcu po namowie przyjaciół poszłam podciąć, gdyż mówili mi, ze nie wyglądają na zdrowe. Zawsze chciałam mieć długie włosy lecz są one bardzo rzadkie i nie wygląda to estetycznie. Przed pójściem do fryzjera postanowiłam je umyć i wtedy dostałam wstrząsu bo po umyciu wyleciała mi wielka garść włosów, przeraziłam się. Gdy wylądowałam u fryzjerki spytała się czy używam prostownicy, bo moje włosy są bardzo zniszczone(zdziwiłam się, bo nawet ich nie suszę). Pod wpływem wydarzeń postanowiłam dać im trochę odpocząć i ścięłam do ramienia. Teraz wyglądają one trochę zdrowiej.Kupiłam sobie Skrzypo Vite i Skrzyp plus + magnez do picia. Boję się jednak, że to za mało. Jestem jeszcze młoda, mam dopiero 18 lat i jakoś niedawno zaczęłam interesować się wyglądem i zdrowiem. Wiem też, że kobieta powinna mieć zadbane paznokcie i tutaj także zwracam się z pytaniem bo niestety nie wiem jak mam nadać ładny kształt paznokci i co waszym zdaniem powinnam zrobić aby wyglądały one estetycznie? Tutaj daję zdjęcie paznokci - http://img221.imageshack.us/f/img3462d.jpg/ Z góry dziękuję :) pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować