Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka_Monika

TAROT INDYWIDUALNIE _ NIE GRUPOWO nie wiem gdzie się podział mój topik

Polecane posty

Witam, niestety nie wróżę już bezpłatnie - zrobiłam to na kafe w ramach eksperymentu, ale niestety zgłosiło się tak dużo osób, że gdybym Wam wszystkim chciała postawić wróżbę w miarę sensownym czasie wysiadłabym zarówno ja jak i karty by zwariowały, a to nie o to przecież chodzi aby pleść bez sensu :( Dlatego wszystkich zainteresowanych proszę o symboliczną wpłatę kwoty 10 zł ( w końcu każdemu z Was muszę poświęcić czas, po każdym oczyszczam karty) na moje konto - ja w zamian zobowiązuję się odpowiedzieć wyczerpująco jak tylko mogę na wszystkie zadane pytania po zaksięgowaniu przelewu. Dane potrzebne do wpłaty : nr konta 67 1140 2004 0000 3502 7060 9415 moje dane : Monika Moskal zam. Zagórzyce 19 28- 400 Pińczów w tytule proszę wpisać swój adres email :) Opcjonalnie zapraszam na osobisty seans do mojego prywatnego gabinetu w Krakowie (Nowa Huta) :)

Gość kjurhcdkjvbndcsvf
wiem,że może nie odp.ale potrzebna mi rada anna 19.02.87 adrian 16.08.84 czy w końcu wyrwę się z tego toksycznego związku postanowiłam odejść ,ale boję się,że braknie mi sił proszę napisz czy odejdę i znajdę jakiegoś wartościowego faceta bardzo proszę powróż mi

do przepowiednia delficka - i dobrze :) ale ja potrzebuję czasu i skupienia, ponadto po każdym przecież należy poukładać i oczyścić karty ! Ja po prostu nie jestem zwolenniczką takiego hop siup - zwłaszcza jak na koniec nawet zwykłego prostego ,,dziękuję" od większości nie usłyszysz:/

do kchoishidhls ( chyba nie za dobrze napisałam) Napisałam wszystko w pierwszym poście :) jeśli chcesz z chęcią z Tobą porozmawiam poprzez meil, gg czy coś ale jak już napisałam uważam że symboliczne 10zł i poczekanie jednego dnia na wyczerpującą wróżbę to nie jest jakaś wielka kwota czy poświęcenie;)

Gość Aleksandra61
Nie wierzycie, że wróżki naprawdę potrafią pomóc? Ja wierzę odkąd poznałam Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Jest naprawdę charyzmatyczną osobą. Nie da się tego opisać, trzeba ją poznać.

Gość gość
Zadzwoniłam i muszę przyznać nie spodziewałam się że Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl będzie wiedziała aż tak wiele o mnie i moim życiu. Naprawdę ma dar. Co do wróżby to trzeba poczekać bo dzwoniłam wczoraj.