Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mania Córre ;)

Żel do tipsów. Który lepszy?

Polecane posty

Gość Mania Córre ;)

Zaczynam karierę z robieniem tipsów i zastanawiam się który żel jest lepszy i bardziej trwały. SUN FLOWER czy RENI NAIL? Tipsy umiem robić dobrze, bo byłam na szkoleniu. A Wy ile bierzecie za założenie tipsów?

Gość Mania Córre ;)
Ja miałam robione tipsy żelem Sun Flower i trzymały mi miesiąc. Mogłam w nich robić wszystko. Praca nie stanowiła dla nich przeszkody, a żel nie odpryskiwał. Po miesiącu odrosty były już widoczne więc zdjęłam tipsy. Co do żelu to Reni Nail jest tańszy, ale zastanawiam się czy nie lepiej zapłacić drożej i zrobić klientowi paznokcie na dłużej...

Nie wiem w cenach się nie orientuję.Ja robię jak narazie jedynie tylko sobie .Chce się wprawić dopiero póżniej zabiorę sie za klijentki:) a na Twoim miejscu kupiłabym lepszy.Tylko nie zawsze jest tak ,że droższy to lepszy .Poczytaj na necie opinie .

Gość Mania Córre ;)
Wiem właśnie, że cena czasem nie jest równa jakości. Ja właśnie myślałam o Reni Nail na początek. Tylko czy się sprawdzi. Moja sąsiadka na swoje wesele miała tipsy, który odpadły na jej własnym weselu, a była u kosmetyczki. Nie życzę tego nikomu. Właśnie chciałam się zapytać jak to z Reni Nail. Oby trzymał się długo n:)

Możesz na próbę kupić ten reni nail zobaczyć jak Ci się sprawdzi.Ja nie mogę na niego narzekać jak narazie.Tym bardziej ,że to moje pierwszezrobione tipsy w życiu ,więc żel musi być dobry:)

Gość Mania Córre ;)
Sobie najtrudniej zrobić. Ile Ci to czasu zajęło? Ja jeszcze sobie nie robiłam.

wiesz co ja juz sobie kupiłam te gotowe białe tipsy do francuskiego to zajęło mi coś koło 2godziń nie więcej. Też na początku się zastanawiałam jak ja to zrobie,bo myślałam,że sobie to tak ciężko będzie zrobić a tu okazało się ,że to nic trudnego:)

Gość Mania Córre ;)
Ponawiam moje zapytanie.