Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EmigrantZdupy

Przegralem zycie juz chyba

Polecane posty

Gość EmigrantZdupy

Musze to wkoncu gdzies napisac, otoz zaraz po maturze w ubieglym roku wyjechalem zagranice (nie na zmywak jakby ktos chcial zablyszczec), na poczatku wszytsko dobrze mi sie ukladalo, jedak jak juz sie sztuczne uprzejmosci sie skonczyly to zaczal sie prawdziwy koszmar, bylem traktowany gorzej niz niewolnik, nie moglem pic w pracy, szef mi zabieral wode, uderzyl mnie nawet kilka razy i wiedzial, ze nic z tym nie zrobie, bo on ma pieniadze, musialem tam siedziec po godzinach, robic a nie dostawalem za to pieniedzy, wytrzymalem tam pol roku. Zrezygnowalem na poczatku grudnia i do dzisiaj pilem i cpalem dzien w dzien, ale powoli mi sie koncza pieniadze. Chcialbym wrocic do Polski i isc na studia, jednak moja rodzina nie jest zachwycona tym pomyslem, dlatego, ze wtedy gdybym poprosil ich o pomoc to bedzie jednoznaczne z tym, ze musieliby wylozyc troche na mnie a im wygodniej jak ja to robie, z ojcem nie rozmawialem chyba 3 lata i nie sadze, aby on tez chcial cos z tym zrobic. Nie pije i nie cpam od nowego roku, nie mam juz sily ani chceci zeby tu zostac, zreszta nie wiem czy znajde nowa prace. Mam 20 lat nie za pozno czasem juz na to zeby studiowac? Nie mam pojecia co robic, moge wrocic zaraz do Polski mam jeszcze 1000 euro ale to niewiele. Doradzicie mi cos?

Gość EmigrantZdupy
To nie sa zarty

Gość EmigrantZdupy
Rozumiem ze przedstawilas mi swoj zyciorys?

nie, ale tam ci się nie chce robić , a uważasz że w polsce dadzą ci darmo? tam przynajmniej i na zmywaku coś zarobisz, tutaj nie masz do czego wracać , nie masz kontaktów, nie masz siły przebicia, pozwoliłeś się zgnoić i robić za darmo 🖐️ w polsce takich nie lubią

Gość EmigrantZdupy
Wiesz jak sie jedzie bez niczego, to tak jest, ale nic ide spac, jest do czego wracac.

Gość Ten_Ktory_Wie
Prześlij mi swój adres i bilet na autobus. Przyjadę tam i albo rozkręcimy taką imprezę, że zapamiętasz ją do końca życia, albo zajebiście się ustawimy, a w zamian, jeśli pomożesz mi się tam ustawić w ramach podziękowania mogę wklepać twojemu szefowi, który cie tak bardzo gnębi, a wieczorami możemy chodzić wyrywać dupeczki do lokalnych barów i zajebiście imprezować

Gość Ten_Ktory_Wie
Aha e-mail: to_jest_alias@irc.pl