Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek..

PYTANIE DO KOBIET!!! ;)

Polecane posty

Gość marek..

Czy 170cm wzrostu u faceta to naprawde malo? chciałybyście takiego?

Gość wkurzona złotowłosa
Ja chcę takiego, ale on nie ma na imię Marek. Jakby go nie było, to bym takiego nie chciała.

Gość marek..
up

Gość marek..
to chyba sie powiesze ;)

Gość a co, co no
a ja mierze 168 i w nosie to mam co sadza baby , ludzie sa roznorodni i tak powinno byc, a nie kurna bedziesz sie przejmował czy masz 10 cm wte czy w tamta, zobacz toma cruse , w butach na kołturnach chodzi , i przejmuje sie wzrostem swym, jak masz kase to wtedy kobieta wzrost nikczemny nie przeszkadza

Gość marek..
no ja tam bym nie chcial zeby kobieta poleciala na moja kase. :P

Gość marek..
mozna tak powiedziec. ale mozna powiedziec, ze dałem sobie juz z nia spokoj, mimo ze nadal nie umiem o niej zapomnieć. ale jej wlasnie przeszkadza moj wzrost, skoro tak - sayonara.

Gość marek..
'mozna tak powiedziec. ale mozna powiedziec,' -- Boże jak ja pisze! :D chyba pozna godzina mi sie udziela.

Gość a co, co no
a 90% dziewczyn w dzisiejszych czasach na co leci jak nie na kase, auto, dom, dzianych dziadkow, to nie te czasy co kiedys , ze dziewczyny byly normalne , razem sie dorabialiscie wszystkiego, dzis , jak jedna z druga wystwi tyłek , to zaraz chciala by miec wszystko na tacy podane i za ksiezniczke uwaza sie. Cwane bestie sa, a znam naet taka ktora rozbiła małzenstwo , a zeby usidlic faceta to nasienie z gumki wstrzykła sobie , wiesz gdzie, zobacz do czego pindy zdolne sa , a ty bedziesz to o wzroscie mowił, on wiekszosci nie potrzebny jest do niczego , tylko grubosc twego portfela dla nich liczy sie

Nie szukaj w sobie wad. Jeśli by była coś warta nie zwracała by na to uwagi...ja miałam kiedyś chłopaka który był o 16 cm niższy na studniówce byłam w szpilkach kochałam go jak nikogo na świecie za to jaki jest a nie ile ma wzrostu ;) Nie przeszkadzało by Ci że jest wyższa??

Gość a co, co no
mialem to samo , a zgadnijcie o co chodzilo?

Gość marek..
mi nie przeszkadza, ze jest wyższa. co prawda az tak bardzo duzo to nie jest, ma 175. ale skoro jej przeszkadza, to nie mam zamiaru sie ścierać.

Gość a co, co no
dziewczyna byla wyzsza odemnie o jakies 4 moze 5 cm, wszystko pasowalo , bylismy zareczeni i wogole , dopoki jej matka nie zobaczyla ze zanosi sie na faktycznie cos powaznego, okazalo sie ze ona jako dobra mamusia dla swej coreczki , ktora byla polonistka wymarzyla sobie faceta mierzacego miedzy 185 a 190 cm, za nic mial ato ze bylismy za soba i wohgole, doprowadzila do tego ze wszystko sie rozlecialo, a dziewczyna na koncu zaczela chodzic do psychologa i psychiatry, zgadnijcie kto byl winien. Potem sie okazalo ze tych 5 facetow przedemna tez nie odpowiadalo mamusi , bo byli zbyt szczupli, nie dobre auto mieli, za tanie, albo pili, a sama franca straa byla wyzsza o poł głowy od swego meza i jej to nie przeszkadzało, tyle ze maz jak byl kawalerem to mial 20 hektarow ziemi, tak ze uwazj bo zawsze jakis inny powod moze byc niz wzrost, poprostu trza znalesc jakis punk zaczepienia zeby bylo sie do czego przyczepic

Nie zapomnę jak mój były na studniówce został upokorzony przez fotografa...poprosił mnie żebym zdjęła buty...ale nie ściągłam zaśmiałam się mu prosto w twarz :D Mariusz się też zaśmiał kochaliśmy się takimi jakimi jesteśmy :)Znajdziesz kogoś zobaczysz kto zaakceptuje Cie takiego jakim jesteś :)

Gość marek..
jednak to smutne, ze sa takie kobiety, ktore patrzą na wzrost. ale naprawde, rozjebała mnie: 'kocham Cie, zależy mi na Tobie, ale... jestes dla mnie za niski' normalnie śmiać mi sie chce :D

Gość a co, co no
nie dodała czasem jeszcze , spotykajmy sie, dzwonmy do siebie , chodzmy na spacery ale jako przyjaciele, tez tak miales? czy jakas inna wersje

A wiesz co ja Cie powiem Marek? skoro ona ci tak powiedziała to zbyt madra nie była raczej. wiec zacznij gustowac w madrych kobietach, a zobaczysz, ze tój wzrost nie bedzie im przeszkadzal. A jesli lubisz takie głupie sucze to niestety przyzwyczaj sie do podobnych madrych tekstów.

Gość marek..
na poczatku wszystko ladnie, pięknie a pozniej mi wyskoczyla z takim tekstem, no masakra :o najdziwniejsze jest to, ze ona nie uchodzi za jakas glupia. jest wręcz porażająco inteligentna. nie wiem...moze cos jej odbiło :o