Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek..

PYTANIE DO KOBIET!!! ;)

Polecane posty

marry queen of scots kilka zdań a tak wiele z Nich można wyczytać. Szkoda że z reguły nie trafia się na te mądre kobiety, ani tych mądrych mężczyzn...

Rzeczywiscie musi byc porażajaco inteligentna. Tak inteligentna, że nie rozumie słowa "kochać". Nie żal mi facetów zadajacych sie z idiotkami. Lecicie na wyglad to potem wychodza takie kwiatki... God save the queen! Dobranoc!

Gość a co, co no
poprostu znaazła sobie innego fagasa , taki ktory jest odpowiada pod kazdym wzgledem, odpusc cipe chlopie bo jest tak samo jebnieta jak moja byla, mojej 31 letniej kobiecie mamusia wreszcie znalazła kawalera, jezdzi polonezem ma 43 lata i 12 hektarow, reszta sie nie liczy, acha zebow 2 czy 3 nie ma jeszcze, nie liczy sie w dzisiejszych czasach nic, szukaj chłopie normalnej, bron Boze zbys zaczał nauczycielek, a polonistek to juz wcale bo szkoda twego czasu, dobrze radze ci , jako facet tez, normalna dziewczyne ktora doceni cie za to jakim jestes a nie za to co masz czy jak wygladasz, wyglad liczy sie na 1 wrazenie , ale na starosc liczy sie to co w głowie sie ma, a ta twoja panna miala tam sieczke

a co-- o co chodzi z nauczycielkami ? :D znam tylko jednego faceta który ze swoją długo nie był, po ślubie , spała z mamą :D

ja np. nie lece na wygląd. nie mowie tu, ze wygląd jest nieważny, ale jest mnóstwo innych, ważniejszych aspektów ktore sprawiają, ze mnie ciągnie do danej kobiety.

wiem, ze musze dac sobie z nia spokoj ;) jak to mowia: najlepiej klin klinem. trzeba sie rozgladac za mądrzejszymi. ;) niby jest w moim życiu jeszcze jedna kobieta, ale to inna bajka.

Gość aeiouyyuoiea
a mi by taki wzrost nie przeszkadzal. wazne zeby nie byl nizszy ode mnie, chociaz... jakbym sie zakochala, to i to by nie mialo dla mnie znaczenia ;)

eh, możecie sie śmiać czy co tam chcecie.. tą drugą poznałem (jeszcze przed tym jak obcowalem z tą pierwsza) - przez internet. kurde, z poczatku byla to normalna, niezobowiązująca do nieczego znajomość, ale pozniej... nie wiem, moze przerodzilo sie to w cos innego? miala ona w sobie jakas magię. jakos poznawanie ludzi przez internet nie bylo moze w moim stylu. badz co badz nigdy takie znajomosci nie trwały dlugo. a tu bylo inaczej. ta dziewczyna potrafiła sprawić, ze myślałem o niej non stoper ;) wydawała mi sie ze byla inna niz reszta, a co za tym idzie - wyjątkowa. w pewnym momencie zdałem sobie sprawe, ze chyba czuje do niej cos wiecej... a mimo tego, ze nie mieszkala daleko ode mnie - bałem sie zakochac wiec ograniczylem kontakty. potem pojawiła sie ta pierwsza... zastanawiam sie czy to byla/jest milosc czy tylko porządanie... jednak będąc z ta pierwsza nie zapomniałem o tej drugiej... :P

Gość kjkjjkjkjkj
ja mam 174 cm ,a moj facet ma 173 cm, to jest masakra, bo nawet szpilek nie moge załozyc, nawet małego obcasika......a gdzie sexy szpilki z 8 cm obcasem!