Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumiarz

Nie kocham żony mam cudowną kochanke

Polecane posty

Gość życie to nie je bajka życie to
je bitwa ...doopku jeden :O

Gość ludzie co z wami
kikidee mylisz się ja tylko nie cierpię wulgaryzmów i oceniania ludzi, staram się ich zrozumieć i może Cie to zdziwi ale jestem kobieta i to po przejściach, byłam mężatka, ale facet mnie oszukiwał, nie znaczy to że wszystkich biorę pod jedna kreskę, każdy przypadek jest odrębny.. nauczyli mnie mądrzy ludzie że nic nie dzieje się bez przyczyny, a wina leży zawsze po dwóch stronach

Gość tylko na chwilke
Dodam od siebie ze zyciem zadza przypadki :)

Gość nudze sie okrutnie
nauczyli mnie mądrzy ludzie że nic nie dzieje się bez przyczyny, a wina leży zawsze po dwóch stronach- zgoda. Ale sprowadzic dziwke do domu i pozwolic albo zadac, by obslugiwac kochanice i skurwiela zdradzacza , to chyba nie powiecie, ze to czlowieczenswo. To jest szczyt skurwysynstwa.Amen.

Gość zakochana samotna
ugotujecie się ze złości przed tymi monitorami kobiety... czy ktoś mi napisze co znaczy w dzisiejszych czasach MATKA POLKA, bo nie do końca rozumie... mi się wydaje, że to kobieta,która poza dbaniem o dom, ale i o męża również nic nie robi, nie pracuje itd.., ale czy dziś są jeszcze takie kobiety?

Gość kikidee
przestań pierdolić i go usprawiedliwiać to że ty pozwalasz aby facet cie zdradzał to twoja sprawa.sa takie jak i ty.poprą cie na pewno.twoja zasada lepszy taki co zdradza i bije niż żaden,żeby tylko był,jestes mądrą i silną kobietą nie ma co!

Gość pląsająca
zgadzam sie, to szczyt draństwa przyprowadzac kochanke do domu. swoja drogą.. ciekawe czemu sie odwazył.. pewnie to nie pierwsze upokorzenie, ktore zonka znosi "w imie boze"

Gość .Kobieta31.
gumiarz -myślisz, że kochanka po ślubie wciąż byłaby powabną nimfą? Nie zajmowałaby się praniem, gotowaniem, sprzątaniem???? Nawet jeśli tak by było, to założyłbyś kolejny wątek, tym razem pt. "moja żona nie dba o dom".

Gość pląsająca
dobra zleciały sie czarownice. pora sie odmeldowac, bo juz plują jadem;]

Gość ludzie co z wami
i znów się mylisz, no może nie do końca, bo faktycznie jestem silna i nie dam sobą pomiatać, po prostu odeszłam i dzieci spokojnie to przeżyły, a ja dopiero zaczęłam żyć na nowo i staram się zrozumieć kobiety, które nie odchodzą, wiem jedno, są baarrdzo słabiutkie

Gość tylko na chwilke
Typowa matka Polka ---na jej barkach spoczywaja wszystkie obawiazki zwiazane z prowadzeniem domu ,wychowaniem dzieci i masa rzeczy ktorej nieraz kochany małzonek nie umie docenic .Nieraz sie słyszy ---przeciez ona nie pracuje --wychowuje tylko dzieci.No wlasnie tylko a moze az tylko .

Gość kikidee
wiec nie wiem o co masz wąty jeszcze

Gość zakochana samotna
a jeśli kobieta pracuje, studiuje i dba o dom?

Gość ludzie co z wami
pisałam NIE LUBIĘ WULGARYZMU i stronniczości w tematach, których tak do końca się nie zna

Gość .Kobieta31.
Facet, który odchozi do kochanki tylko dlatego, że ona jest taka cudowna, zawsze miła, piękna i pachnąca, a żona to tylko zajmuje się praniem i gotowaniem, przeżyje bolesne zderzenie z rzeczywistością, gdy kochanka wejdzie w rolę żony. A sytuacje dodatkwo może komplikować fakt posiadania dzieci z pierwszego małzeństwa i opinia najbliższych. Przecież żona też kiedys była taka powabna i zawsze piękna :) Nie ma to jak być wiecznym Piotrusiem Panem... ;/

Gość nudze sie okrutnie
typowa Matka Polka moze pracowac na etacie czy dorywczo tez. Wedlug mnie to kobieta, ktora dla rodziny jest w stanie zrezygnowac z siebie.Nie zje sama, nie kupi sobie kosmetykow , nowego ciucha a uzbiera na nowa komorke dla dziecka. To kobieta, ktora poswieca cala siebie dla rodziny i dostaje potem kopa w tylek.

Gość pląsająca
typowa matka polka- to taka, ktorej zycie rodzinne(czyt. obowiazki jak pranie, sprzatanie, gotowanie)przysłaniają inne sprawy. To taka, ktorej sie wydaje, ze jesli powiła dziecie, to maz ja ma kochac- bo tak. To taka, której swiat ogranicza sie do wychowywania dziecka i wspomnianego juz prania z przerwami na serial w tv. taka, ktora mysli, ze bycie zona, to sypianie z mezem raz w tygodniu i podstawianie mu wszystkiego pod nos. przewaznie matki polki maja jeden cel. ktory przebiega 2etapowo: 1-szy:zaobraczkowanie 2-gi:wydawanie na swiat potomstwa Pomiedzy jednym a drugim, moze byc jeszcze wykonczenie domu na sile przed pierwsza wazną uroczystoscią, na ktorej mozna sie pokazac rodzinie z "jak najlepszej strony"

Gość ludzie co z wami
wiesz KIKIDEE po Twoim sposobie pisania dochodzę, że jesteś zbyt młodą i za mało dojrzałą kobietą by oceniać ludzi, starasz się walczyć, ale trzeba nie tylko krzyczeć, ale i myśleć co się krzyczy :)

Gość zakochana samotna
a nie wszystkie polskie kobiety są MATKAMI POLKAMI, wystarczy, że są prawdziwymi matkami/

Gość pląsająca
jasne ze nei wszystkie, ale zona autora taka wlasnie jest z tego co on mowi;]

Gość MENPOL
A ojciec-polak?....

Gość ludzie co z wami
to znaczy jaka ona jest, bo tak do końca to nie napisał, pranie, sprzątanie, gotowanie, przecież wszystkie kobiety to robią, tym bardziej gdy są dzieci... ale on pisze tak jakby była jakimś wyjątkiem, więc chyba jednak ją kocha, nie sądzicie... To uwielbienie dla matki swoich dzieci, biedna kochanka, stoi na przegranej jednak pozycji...

Gość pląsająca
tak napisał: "żona" typowa MATKA POLKA dom zakupy pranie sprzątanie uczucie dla niej sie nie liczy ..." wymowne, nawet jesli to tylko jedno zdanie

Gość zakochana samotna
też mi się tak wydaje, że on coś do niej czuje, to znaczy do żony, ale nie do końca wiem co to ta matka polka, muszę sprawdzić na jakiejś mądrej stronie:)

Gość ludzie co z wami
uciekła mi Kikidee i nie ma z kim pisać :) :) :)

Gość glupichujzautora
Nie, nie, moja żona wie że mam kobietę którą kocham, znają się. Zdarzało się, że kochankę przyprowadzałem do domu. Żona skwitowała to krótkim - lepiej że robisz to w domu. Rano zrobiła nawet śniadanie, chociaż nie przyniosła nam do łóżka, ale zjedliśmy wszyscy w kuchni. Tylko że żona myślała że ja nigdy się nie wyprowadzę. MARNIE PROWOKUJESZ. POBAW SIE W PIASKOWNICY. TAK, ZIMĄ.

Gość zakochana samotna
Niestety nie dane mi było być MATKĄ POLKĄ do końca, ale sprzątałam, prałam, gotowałam, robiłam zakupy, chodziłam na wszystkie wywiadówki sama, sama wychowałam synów, z których mogę być dumna, a jak mi się coś zepsuło sama naprawiałam, poświęcałam wszystko dla dzieci, sama robiłam im meble, nawet sama założyłam im w pokoju światło i ten pokój tez miały tylko dzięki mnie i jeszcze przy tym wszystkim musiałam walczyć z podłą teściową... nikt mi nie pomagał, kompletnie nikt, nawet rodzice... ale w pewnym momencie wysiadłam, bo byłam sama, miały tylko jedno z rodziców dotąd, dokąd nie odeszłam, wtedy dopiero ich ojciec sobie przypomniał, że ma dzieci... Czy mam się czuć gorsza

MIESZKAJ NIBY Z ZONA I DZIECMI;ALE POZA NIA; DOGADAJ SIE Z ZONA ZE BEDZIESZ DAWAL NA DZIECI ILE TRZEBA; i jak bedziesz chcial odwiedzac to wpadniesz do domu i czy ona sie zgodzi, jak tak to super jest ta matka polka, kochanke miej ale czy ona nie ma innego kochanka, czy ma tylko ciebie:-P WIEDZ ZE BEDZIESZ MIAL ODDANE TAKIE ZYCIE