Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gumiarz

Nie kocham żony mam cudowną kochanke

Polecane posty

Gość zakochana samotna
prawda, wystarczy wiedzieć czego tak naprawdę się chce...

Gość zakochana samotna
co za ludzie są na tych forach, człowiek pisze,że ma problem, bo pewnie go ma, a tu zamiast pomóc jakieś bzdury... w jakim kraju ja żyję, czy naprawdę tak ciężko znaleźć normalnego człowieka?

pewnie dlatego, że to forum dyskusyjne :P

Gość zakochana samotna
sorki... rozumiem i każdy pokazuje tu swoją kulturę... chyba spasuję...

Gość ludzie co z wami
a może powinienes poeksperymentować trochę w łóżku z żoną i poprostu wszystko wróci do normy, przypomnijcie sobie te chwile które was połączyły, może da sie to uratować

Gość Ameliaaaaaa
hehe no wybacz ale okreslenia takie jak .. cytuje ----- cipsko, kutas sie nie wymydli, kurweka itp ------ tak pasuja do kogos o czystej duszy jak grzebien do kompletnie lysego wiec nie pieprz tutaj glupot kobieto i idz bluzgac gdzies indziej

Gość Gosiakol
najpierw zrobiles 2 dzieci a teraz narzekasz ze matka polka?

Gość pląsająca
smiejecie sie ze sniadanka... osobiscie znam taką historię.. małżenstwo 4ka dzieci... on ma kochanke, ona blaga zeby sie tylko nie wyprowadzał, wiec dobrodusznie opusciła małżenską sypialnie, aby kochanka miala gdzie spac... niestety są takie kobiety. to juz nie desperacja tylko totalny brak szacunku do samej siebie.

najpierw zrobiles 2 dzieci a teraz narzekasz ze matka polka? myślisz, że jak kobieta ma 2 dzieci to może już tylko skupić się na nich? nie jest już żoną kobietą swojego faceta? nie usprawiedliwiam autora ale miłość , której się nie pielęgnuje w końcu gaśnie

Gość kikidee
jebany skurwysyn myśli tylko o sobie kobiete życie na ciebie zmarnowała tylko weź spierdalaj bo mi sie ciśnienie podnosi i scyzoryk w kieszeni otwiera na takich jak ty

Gość Gosiakol
Ike tylko teraz pozostaje pytanie czy szanowny maz pomagal cokolwiek przy dzieciach i codziennych obowiazkach? czy ona byla zostawiona z calym balastem dnia codziennego sama? jesli on nie kiwnal palcem to sie nie dziwie ze i milosc wygasla i ona chcac nie chcac jest matka polka gotowanie pranie dzieci etc

Gość werbla04
chcę przekazać że naiwność jest głupotą to fakt że pewności nie mamy każdy może kogoś zostawić ale ja jestem w tej dobrej sytuacji że nawet gdyby mnie zostawił mój partner to świetnie poradzę sobie sama a na to trzeba być przygotowanym a tego kwiatu pół światu dotyczy to obojga płci

Gość ludzie co z wami
to juz nie desperacja tylko totalny brak szacunku do samej siebie. wreszcie coś mądrego, ale ja tez znam przypadek takiej kobiety, 20 lat bez sex u, tkwiła w tym małżeństwie tylko z uzależnienia, w wieku lat 60 wyglądała na sto i wtedy dopiero zdobyła się na odwagę by odejść... czy to nie chore trzymać się kogoś tak po prostu, przecież taki związek bez miłości nie ma sensu, to wegetacja.

Ike tylko teraz pozostaje pytanie czy szanowny maz pomagal cokolwiek przy dzieciach i codziennych obowiazkach? słuchaj jeśli szanowny partner olewał sobie obowiązki domowe to miała kobieta dwa wyjścia albo odejść pierwsza albo do obowiązków zmusić wystarczyło je podzielić i partnera obowiązków nie wykonywać

Gość zakochana samotna
nie usprawiedliwiam autora ale miłość, której się nie pielęgnuje w końcu gaśnie wreszcie widzę tu jakieś konkretne wypowiedzi, nie tylko zdradzonych żon, ale i ludzi z podejściem psychologicznym, bo każdy psycholog Ci to powie, że wózek w małżeństwie trzeba ciągnąć razem w tym samym kierunku , a do kominka miłości wciąż dokładać, niestety małżeństwo w którym jest tylko szacunek i tolerancja nie przetrwa w dzisiejszych czasach, potrzebna jest jeszcze namiętność i intymność (nie chodzi o sex), która łączy i o które trzeba dbać... Ludziom się wydaje, że gdy już się pobiorą nie muszą dbać o siebie nawzajem, ale niestety trzeba i to bez przerwy...

Gość gumiarz
nawet nie wiecie ile robiłem i robię, dotąd wszystko tylko dla rodziny...

o masz a ja myślałam, że to i jej dzieci:P

Gość pląsająca
nie ma tak, ze tylko jedna strona jest w 100% winna. w wiekszosci przypadków, rzecz jasna(celowo pomijam wynaturzenia genetyczne niezdolne do tworzenia stałego związku). Czym zona-"matka polka", ktora robi sniadanko dla "pieknej, madrej i cudownej " kochanki ma przy sobie zatrzymac takiego mężulka? Jesli nie ma na tyle charyzmy zeby wykopac go razem z kochanką? jesli dowiem sie kiedys ze maz ma kochanke, to drzwi naszego domu bedzie ogladał juz tylko z zewnątrz. kochanka opusciłaby moj dom w znacznie mniej cywilizowany sposób. Partnera nie kocha sie za wyglad, ale przede wszystkim za charakter. co z tego ze zona urodzila 2 dzieci? jesli nie potrafi byc dla nich przykladem? skad pomysł ze jest dobrą matką? jesli jedyne co pokazuje dzieciom, to "jak sie nauczyc zyc z upokorzeniami " Autorze, kazda rozmowa o odejsciu boli, nie ujmujesz goryczy powstrzymujac sie z wyprowadzką, masz odwage przyprowadzic kochanke do domu a nie potrafisz powiedziec ze zabierasz zabawki? Moze wcale nie jestes taki troskliwy a jedynie tchórzliwy?

Gość zakochana samotna
o rany a co tu się dzieje, jakaś kolejna zdradzona wpadła na forum... a skąd Ty wiesz czy mu te obiadki smakują, może w ogóle nie jada w domu...

Gość Ameliaaaaa
dzieci to sobie chyba oboje robili tak to jest jak kobiety podchodza do malzeństwa w ten sposób .... urodzic dzieci to cala zyciowa misja ...... i z tego powodu , ze owe dzieci maja z onym facetem , on ma warowac przy niej i przy nich chocby nie wiem co tak sie nie dzieje, zon mozna miec kilka, mezów kilka i dzieci tez sporo z kazda/kazdym

Gość nudze sie okrutnie
Moze wcale nie jestes taki troskliwy a jedynie tchórzliwy?-- on nie jest ani troskliwy ani tchorzliwy.Jest skurwysynem do kwadratu , ktory upokarza cala rodzine.Jakiez trzeba miec skurwysynstwo we krwi, by przyprowadzic do domu kurwe , a ta kurwa ma czelnosc zezrec co naszykuje zona. To szczyt bestialstwa nad zona . I ten chce byc delikatny dla zony.Ja pierdole co za CHAM.

Gość co to za żona jest
jak sobie pozwala na takie rzeczy to jakiś tłumok , a nie żona --> kobieta nic dziwnego , że facet ma dość

Gość tylko na chwilke
To jest chora sytuacja.Wy dorosli moze sobie jakos to tłumaczycie ale dzieci nigdy tego niezrozumieja .Odejdz do kochanki bo wybor naalezy podjac .

Gość kikidee
gumiarzu chcesz rade?najlepiej zrobisz jak sobie w łeb pierdolniesz taka przysługa dla świata jebany gnój

Gość zakochana samotna
atak a propos tematu... co oznacza Waszym zdaniem określenie MATKA POLKA

Gość ludzie co z wami
gumiarzu chcesz rade?najlepiej zrobisz jak sobie w łeb pie**olniesz taka przysługa dla świata j**any gnój niektórzy naprawdę mają ze sobą problemy, następna zdradzona

Gość nudze sie okrutnie
co to za żona jest - skad wiesz , a moze temu skurwielowi nie raz pokazala drzwi a on sie smieje w twarz. Moze nie dojrzala na tyle, by zlozyc sprawe rozodowa , moze boi sie zostac sama z kredytem . Nie wiemy jak wyglada sprawa z jej strony. Ale wiemy, ze jest okropna szuja , by w ten sposob upadlac kogos . Jak chce byc z kochanka , to niech wypierdala z domu do kochanki. Niech swoj smrod nie rozciaga dalej po domu. Pierdoli jaki to jest delikatny , noz kurwa .Gnoj przebrzydly.

Gość kikidee
ludzie co z wami widać że następny huj przestań insynuowac i snuc przypuszczenia idz mu dupe wyliż

Gość ze mną nie przeszedłby taki
numer :O :O TWOJE SŁOWA: ...""żona" typowa MATKA POLKA dom zakupy pranie sprzątanie uczucie dla niej sie nie liczy ..." dobreeee :D a myślisz ,ze jak kochanka z tobą zamieszka kiedyś to dalej będzie tak słodko? Moze kiedys zajdzie w ciąże i tez zmieni figure i bedzie robić tak prozaiczne rzeczy jak pranie ,sranie,gotowanie ,prasowanie??? Zmieni sie w kure domową ... Jestes Piotrusiem Panem a nie facetem do życia ....