Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b.samosia

czy da się wytrzymać z facetem be zmbicji

Polecane posty

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Bagno, Proszę Cię człowieku, nie wyjerzdżaj znowu ze swoimi rasistowskimi tekstami odnośnie murzynów i HIV :/. Nienawiść do kobiet (z którymi masz styczność na co dzień) z różnych powodów to jedno, a nienawiść do całej rasy (której przedsawicieli zapewne żadnych nie znasz) tylko z powodu koloru ich skóry to już porażka. ehhh...

e-tru-A jednak się mylisz,jestem aspołeczny.Skoro odrzuciłem związek,nie spotykam się z znajomymi,mimo że mnie zapraszali to jednak chyba jestem aspołeczny.Tym bardziej że ostatnio mogłem się umówić na randkę i nie zrobiłem tego,bo mi dziewczyna nie odpowiadała,po za tym w najbliższym czasie grozi mi bezrobocie.A co do cech kobiet,to nie moja wina że ich tak natura stworzyła.Nie ukrywajmy że kobiety kochają materializm,pieniądze i bezpieczeńswto finansowe a do tego wygodę,czyli że facet ma na to im stworzyć.Pewnie wiąże się to z tym że rodzą potomstwo,więc trudno ich za to winić ale taka prawda.

Światowa Organizacja Zdrowia-Jaki kolor skóry?To jest inny gatunek ludzki i różnią się mnóstwami rzeczy od białych.Mają inny kościec,inne włosy i inny charakter,wynikający z ewolucji.Ale ty masz wybrany mózg przez lewacką propogandę więc i tak wiesz swoje.

Gość Popieram bagno
Przestałem przejmować się kobietami mam dobrą prace i pieniądze przeznaczam na swoje pasje stare motocykle i podróżowanie i jest mi dobrze

Bagno, Tym tekstem mnie ostatecznie potwierdziłeś, że jesteś zwykłym rasistą i niczym więcej. Murzyni, Arabowie, Żydzi, Romowie i wszyscy inni są dla ciebie gorsi. Nie wiem czy słyszałeś kiedyś o takiej pseudonauce (popieranej i rozwijanej m.in. w III Rzeszy) zwanej eugeniką? Twoja wypowiedz odnośnie "kośćca" wskazuje, że właśnie na nią sie powołujesz. Dobrze piszesz, że nie nadajesz się na dzisiejsze czasy - tobie by pasowały lata 1933-1945... do NSDAP być pewnie z chęcią wstąpił (gdybyś nie był Słowianinem rzecz jasna). Zaś co do mojego mózgu wypranego przez lewacką propagandę to mylisz się gdyż poglądy lewacki są mi mocno obce. Zdaję sobie sprawę jakie problemy stwarza integracja mniejszości jednak nie wkładam wszystkich do jednego wora nienawiści. Zapoznaj się z danymi np. na Ukrainie to się dowiesz ilu ludzi o białych ma tam HIV/AIDS... i w cale nie zostali zarażeni przez murzynów. Jak już wiele osób pisało na tym forum, masz poprostu problemy emocjonale z samym sobą. Świat cię nie rozumie więc ty go nienawidzisz. Jak sam piszesz, jesteś nieprzystosowany. Radzę ci dobrze, poczytaj trochę, nie mówie żebyś szedł na studia bo nie każdy musi chcieć. Jednak ignorancja i zacietrzewienie oraz wypływające z tego rasism i nietolerancja dla inności są na dzień dzisiejszy mocno spalone. Ja rozumiem, że gdyby była okazja to byś sobie pomordował przedstawicieli mniejszości (a może i nawet te kobiety których tak nienawidzisz) ale zrozum - w Europie jest spokój i pokój od 60 lat bo ludzie twojego pokroju są niewielką mniejszością (choć czasem głośną) nie mającą wpływy bieg rzeczy.

Aha, zapoznaj się z terminami "gatunek" i "rasa" bo widzę, że dla ciebie to jedno i to samo. Jak już pisałem, nie pujście na studia nie zwalnia od nie bycia ignorantem.

Mówiłem ci że nie dojdziemy do porozumienia,ja czytałem swoje a ty swoje.Od 1980 roku poprawność polityczna zakazuje publikacji badań wszelkich na temat ras ludzkich.Tak to jest jak naukę miesza się z lewacką polityką.Tyle z mojej strony.Są na takie rozmowy stosowne fora.

Nie miałem zamiaru dochodzić z tobą do porozumienia. Różnica postrzegania świata jest zbyt wielka. W innym wątku pisałeś, że interesujesz się m.in. militariami, polityką i historią. Na te tematy możemy podyskutować. Z wykształcenia jestem politologiem, a na co dzień zajmuję się kwestiami bezpieczeństwa, obrony i uzbrojenia :).

Gość ja nie jestem poprawna
politycznie i rzeczywiście rasy różnią się między sobą, nawet metabolizm mamy inny. Głębsze dywagowanie nad tematem grozi rzeczywiście zejściem na nieprzyjemną ścieżkę rasizmu, więc dam sobie spokój. Śmieszy mnie tylko zawsze niesamowicie, jak biali mężczyźni - rasiści i często nierasiści solidarnie nienawidzą czarnych, bo białe kobiety często na nich lecą :) Przez mit wielkiej, murzyńskiej knagi oczywiście oraz przez odmienność, która zawsze jest pociągająca (jak faceci lecą na azjatki i murzynki to jest już o.k. oczywiście :) ). Śmieszne jest, że oczywiście nasz żałosny bagno również uderzył w te tony :) Zazdrości jak cholera tak, że nawet tych biednych murzynów nie oszczędził, chociaż z prostej statystyki Polki jednak częściej są z białymi. Ale chciałoby się, co? Mieć takie powiedzenie. Ale bajeruj dalej, jak to jest Ci wszystko jedno, czy masz laskę, chętnie posłuchamy :)

* "mieć takie powodzenie" oczywiście :) I tak z ciekawości, ile masz lat, bagno? Nie jesteś najmłodszy, co? Albo jesteś taki młody-stary, tę starość i zmęczenie bardzo widać w Twoich wypowiedziach.

Światowa Organizacja Zdrowia-Więc doskonale wiesz jaka jest nasza polityka zakłamana .Jak manipulują historią itp.To samo z pozwoleniami na broń.W jakim prawie i normalnym państwie pozwolenia wydaje Policja?Tylko w państwie reżimowym i policyjnym. Druga rzecz,poczytaj artykuł konstytucji RP artykuł 54. A potem poczytaj inne prawo dotyczące ustawy 256k.k i będziesz już wiedział że żyjemy w państwie reżimowym i skrajnie lewackim.Takim samym jak za Stalina,z tym że teraz już w łeb nie strzelają.

ja nie jestem poprawna-A będziesz w stanie to samo powiedzieć rodzicom dziewczyn,które zaraził Simon Mol?

W państwie lewackim? No proszę, a ja myślałam, że żyjemy w państwie niemal wyznaniowym, w którym rozdział kościoła od państwa jest totalną fikcją. Właśnie obchodzę katolickie a państwowe święto objawienia pańskiego, czyli potoczne "trzech króli" - postaci absolutnie fikcyjnych :) Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :) Proponuję powrócić do tematu forum.

Te dziewczyny były pełnoletnimi, dojrzałymi kobietami, które same podjęły durną decyzję (seks bez zabezpieczenia), więc nie wiem, co mają do tego ich rodzice, co najwyżej głupie dzieci wychowali. A hiv zarażają również biali, tyle że to nie jest takie medialne. Więc nie wiem, czego tu dowodzisz.

ja nie jestem poprawna-Więc umiała byś im to powiedzieć prosto w twarz?A te pozory to są śmieszne.Skoro rozdaje się mieszkania i pieniądze takim ludzią jak Simon Mol,skoro się daje pozwolenia na protesty z powodu zastrzelenia przez policjanta murzyńskiego gangstera.Skoro się pozwala Polką wiązać się z zwierzętami i dawać im ślub to jest to państwo lewackie.Skoro nie tępi się ludzi którzy atakują Polskich patriotów 11 listopada to jest to pozwolenie na niszczenie ludzi w swoim państwie.Skoro utrzymuje się z Polskich poieniędzy Czeczenów to jest to państwo lewackie.Skoro nie daje się pozwoleń na broń i tępi się organizacje polityczne takie jak Zadruga,NOP,czy ONR to jest to lewacki kraj.Skoro sądy skazują ludzi z tych organizacji z artykułu 256k.k to jest to zamach na wolność ludzi.A teraz znikam,na razie

Bagno, Nie masz pojęcia co oznacza państwo policyjne. Odwiedz, a przynajmniej poczytaj trochę o krajach takich jak Uzbekistan, Azerbejdżan, a jeżeli chcesz prawidziwego hardcoru to zapraszam do lektury Turkmenistanu. Art. 54 Konstytucji RP: ust. 1 Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Należy go interpretować nie jak chłop krowie na miedzy ale w związku z innymi przepisami ustawy zasadniczej. Nie wiem czy kiedykolwiek miałęś okazję interpretować Konstucję bądz ustalać jej wykłądnię ale wiedz, że interpretacja poszczególnych przepisów jest absoultnie bezsensowna. Przy jego interpretacji trzeba pamiętać o conajmniej 2 innych artykułach: Art. 31 ust. 2 Konst. Każdy jest obowiązany szanować wolności i prawa innych. Art. 32 ust. 2 Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny. Nie wiem czy rozumiesz po co te artykuły tutaj wstawiłem ale oznaczają one m.in to, że nie można się powoływać na art. 54 w celu uzasadnienia swojego rasizmu i nienawiści. Jeżeli zaś chciałbyś swoje pomysły wprowadzać w życie poprzez tworzenie jakieść organizacji to zapoznaj się jeszcze z art. 13. Jeżeli zaś chodzi o zakłamanie polityki... to każda, nie tylko nasza (tzn. czyja?) jest zakłamana. Historią się dziś w pewnym stopniu manipuluje, to prawda, jednak jest to pikuś w porównaniu z tym co było w poprzednim ustroju. Jeżeli zaś chcesz sobie poczytać nieznajonalizowaną wersję polskiej historii to zapraszam do lektór akadamickich - choć i tutaj są rozbierzności gdyż prawdy historycznej tak do końca nigdy nie poznamy ze względu na ograniczoność materiałów, dowodów i wiedzy na dany temat. Koniec końców zawsze w jakiś stopniu czyta się opinię autora. Pozatym, zapoznaj się ze słowem "reżim" urzywasz go w sposób pejoratywny a nie jest ono takowe. Słowo reżim można spokojnie zastąpić takmi jak system/sposób/ustrój. Jeżeli zaś chodzi o 256 k.k. to jestem jak najbardziej za nim :) i w żadnej mierze nie stanowi on o państwie autorytarnym, a już na pewno nie w skrajnie lewckim. Brak tego rodzaju przepisów doprowadza do wylgaryzacji życia społecznego i plenienia się patologii nacjonalistycznej, która jak powszechnie wiadomo doprowadziła do wybuchu II Wojny Światowej. ... ale kwestie z NSDAP już przerabialiśmy więc tobie takie wydażenia akurat pasują :).

Ja nie jestem poprawna, Dyskusja z Bagno jest naprawdę czymś niezwykłym. Takiego rasizmu, nietolerancji i skrzywionego spojrzenia na świat to dawno nie widziałem. Pozdrawiam

Bagno, Tekstem "Skoro się pozwala Polką wiązać się z zwierzętami i dawać im ślub to jest to państwo lewackie." mnie naprawdę wymiotłeś. Jesteś tak przeżarty nacjonalizmem i nienawiścią, że aż szok. Ci twoi patrioci z 11 lostopada (NOP, ONR i spółka) to banda rasistów tak jak ty sam. Nie masz zielonego pojęcia co znaczy słowo "patriota" - oni zresztą też nie. Pozatym sądy nie są lewackie tylko niezawisłe i nie nawet jakby sędzia chciał to nie może nie skazać kogoś za łamanie 256 k.k. Oni nie są od bycia nacjonalistami tylko mają stosować prawo. Jeżeli ci się nie podoba to miej pretensję do Parlamentu, a nie do sędziów.

Gość xxxxxxxxxxxxxx234234234
a ja Wam powiem, że mam inny problem. Jestem młodym, wykształconym facetem. Nigdy nie miałem lekko finansowo. Na szczęście dużym wysiłkiem finansowym zacząłem wymarzone studia i potoczyło się z górki - jedna praca, kolejna lepsza, praca w międzynarodowym koncernie, pomysł na doktorat. Fiansowo odkułem się w dość krótkim czasie, auto, zacząłem się zastanawiać nad własnym mieszkankiem. Ale: chyba w tej ambicji jestem zbyt egoistyczny, bo utraciłem zdolność do utrzymywania dłuższych relacji z kobietami. Jeden związek, dziewczyna taka trochę "ciamciaramcia", chciałem ją trochę zmienić. Może nie była ideałem (bo nikt nie jest), ale kochałem ją taką jaką jest. Starałem się być z nią szczery (czasem do bólu). Zdawałem sobie sprawę co ona mogła czuć (była młodsza ode mnia, jeszcze studiowała, miała problemy finansowe) to starałem się jej podpowiadać gdzie może wykorzystać swój potencjał. Po roku mnie bez słowa zostawiła, może miałem zbyt wiele ambicji. Ona stwierdziła, że moje plany były zbyt skomplikowane i nie ujmowały tego czego ona chce. Choć ona nigdy - pomimo wielu rozmów - nie wyjawiła czego na prawdę chce. Na wszystkie pytanie odpowiadała "nie wiem", "jakoś to będzie". Kolejny związek miałem z super atrakcyjną dziewczyną, taką która przyciąga spojrzenia. Z kolei ona za bardzo wiedziała czego chce. Po miesiącu jawnie oświadczyła, że chce małżeństwa ze mną. Ona miała swoje życie (różnych znajomych, dziwne interesy), a ja swoją pracę. Zastanawiała mnie jej niezależność, choć również brak ambicji. Momentami myślałem, że ona jest ze mną tylko dla kasy (wpywów, bycia w pewnych kręgach, etc) i seksu. Co raz ciężej było nam się dogadać i po ponad 3 miesiącach znajomości rozstaliśmy się. Od tamtego czasu nie miałem żadnego związku na serio. Wiem, że jestem czasem zbyt ambitny, żywiołowy i egoistyczny, ale nie ma róży bez ognia. Wiem, że na pewno nie będę chciał mieć kobiety bez ambicji. Młody, wykształcony, ambitny do granic możliwości, zawsze wali prosto z mostu bez względu na okoliczności i późniejsze osądy. Nie pije (tzn. tylko nie wielkie ilości i bardzo rzadko) i nie pali (jw. mniej niż 5 papierosów rocznie).

Jesteś chorym, obrzydliwym człowiekiem, kończę rozmowę z tobą i innym też to polecam. O jedno cię proszę - bądź uczciwy, jeśli jednak spotkasz dziewczynę, która się tobą zainteresuje i powiedz jej uczciwie o swoich poglądach na rzeczywistość, żeby - jeśli jest normalna - mogła spieprzyć zawczasu. Nie jestem żadną lewaczką, żadną miłośniczką idiotycznej, współczesnej, często przekłamanej politycznej poprawności, ale ty mnie przeraziłeś. Jesteś nienormalny i ze wszech miar zasługujesz na samotność, której z całego serca ci życzę. Obyś nie przekazał dalej tych genów i pełnych nienawiści i pogardy dla innego człowieka poglądów. Nie pozdrawiam.

ja nie jestem poprawna Ja akurat się nie zgodzę z tym, że żyjemy w państwie wyznaniowym. To jest bzdura wynikła z powierzchownej obserwacji. Żyjemy przede wszystkim w słabym i źle zorganizowanym państwie postkomunistycznym, posttotalitarnym, w byłej kolonii która siłą przyzwyczajenia własnych "obywateli" tkwi w mentalności postkolonialnej. Największym polskim problemem jest scheda postsowieckiej mentalności i postsowieckich układów opartych na byłej bezpiece. Na tym tle takie czy inne aspiracje kleru, jego niestosowne zachowani, puszenie się wielu jego przedstawicieli, nie mają żadnego znaczenia. Dodam jeszcze, że gdy zadasz sobie trud prześledzenia afer finansowych, w które zamieszani byli księża, to zawsze znajdziesz tam wątek byłych funkcjonariuszy bezpieki, którzy używają swoich dawnych agentów w sutannach. Oczywiście sam polski KK nie chce z tym nic zrobić. Ale ta postawa dotyczy wszystkich środowisk w Polsce, np akademickich w których roi się od rozmaitych "marcowych docentów" i dawnej agentury.

Gość do bagna
Wyobrażam sobie, jak cię skręca, prawiku i robolu za 5 złotych, jak widzisz, choćby w telewizji, Murzyna, którego nazywasz "zwierzęciem", pod krawatem, po świetnych studiach, na reprezentatywnym stanowisku, z piękną i BIAŁĄ kobietą przy boku :D Jak się samemu nic nie reprezentuje i niczego nie ma, to trzeba gdzieś zwrócić swoją nienawiść, w końcu ktoś musi być winny, prawda? ;)

Gość wątpliwiecplamisty
do xxxxxxxxxxxxxx234234234] JAK TY JESTEŚ FACETEM, to je jestem Al Pacino...

Gość xxxxxxxxxxxxxx234234234
@wątpliwiecplamisty: na jakiej podstawie śmiesz wątpić?

Gość wątpliwiecplamisty
do xxxxxxxxxxxxxx234234234 bo ta twoja historia za bardzo kobieca jest w formie i treści, jakieś to za gładkie i takie mało życiowe a za bardzo romansowe, rozumisz, za bardzo to książkowe, za bardzo przepuszczone przez rozumek kobiecy, a wiesz jak to jest z kobietami, lakierują sobie sobie paznokietki u rąk, lakierują te u nóg, golą intymne miejsca do gołej skóry, woskują nogi...Rozumisz ? I jest tak : albo jesteś chłopem, w co wątpię, i zmyślasz albo jesteś kobietą i też zmyślasz ;) rozumisz, cafeteria to miejsce gdzie zmyślenie się mieszka....