Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zioomek ehhe

Jak czesto palicie ziolo???

Polecane posty

Gość zioomek ehhe

Hej. Pisze do was z takim pytaniem. Czy palicie maryske i czy odczuwacie potrzeba palenia jej znowu??? Np tak co 4 5 dni??? Czy np wolicie pic i zle sie czuc na drugi dzien w pracy czy w szkole??? Bo zastanawiam sie czy mozna sie od tego bardzo uzaleznic PROSZE O ODPOWIEDZI

Gość paparappa
nie paliłam, nie palę, nie będę palić - zdrowia życzę i miłych wrażeń

Tak,mozna sie uzaleznic. To narkotyk,dziala tak samo jak papierosy. masz ochote zapalic kolejnego skreta.

ja tez nie palilam,nie pale i palic nie bede. I nie rozumiem pytania w stylu wolicie arac trawe czy pic alkohol?????? Normalnie ludzie nie maja takich dylematow...

Gość marysia w każdym kiosku
:classic_cool:

Gość zioomek ehhe
hmm no niby tak wszedzie pisza ale ja pale od 2 lat i jak pojechalem na miesiac do uk to nie palilem i nie czulem potrzeby a tam nie moglem palic bo nie mialem co i wlasnie mnie to dziwi bo nie czulem bolu ani potrzeby i to mi bardzo ulatwia zycie bo po imprezach koledzy w pracy zawsze skacowani a ja nie bo nie pije tylko pale moze ktos tez ma taka sytuacje???

Gość zioomek ehhe
peeewnie paulllo bo normalni ludzie to tylko mysla o kredytach zdradach i osranych pieluchach kupach i nocnikach jak te wasze posty czytam to wydaje mi sie ze jestem normalniejszy nie niszczy mnie to mam normalna prace kobiete kocham swoja mame i nie przegladam komy dziewczynie bo jej ufam to ze pale czyni mnie zlym czlowiekiem???

Gość antoś palacz
Pauuulla24 - jak nie paliłaś i się gówno znasz to się nie udzielaj. zioło raczej nie uzależnia fizycznie (chodzi o zespół abstynencyjny). Ale można je jarać zawsze i wszędzie! Dlatego staje się ono szybko częścią życia jak tlen. Ja pale od 13-14 lat, kiedyś jarałem 24h/7. teraz jaram okazjonalnie. Ale jak sobie pofolguje to jaram przez dwa miechy non-stop. Dobra używka:) świat jest po niej bardziej zrozumiały;)

mysle,ze nie czyni cie zlym czlowiekiem,duzo ludzi pali,tylko uwazam,ze jak we wszystkim trzeba miec umiar. Ja ze swojego punktu widzenia boje sie takich rzeczy,chociazby ze wzgledu na to,ze moze kiedys bede chciala miec dzieci,a palenie trawy moze spowodowac duzo wad u dzieci - przynajmniej tak mowia wyniki pewnych badan. Kiedys palilam papierosy,i powiem ci,ze bardzo dlugo nie czulam takiej mega odromnej potrzeby zapalenia,przez jakies 6 lat palilam,wtedy kiedy chcialam. Nie mialam takiego uczucia,ze musze zapalic. Moglam nie palic przez tydzien,i nic sie ze mna nie dzialo. Niestety,po jakims czasie zaczelam odczuwac glod nikotynowy,i odwalalo mi. I obawiam sie,ze z marihuaną jest tak samo,teraz nie czujesz glodu,ale moze sie to zmienic.

Gość zioomek ehhe
no wlasnie ja papierosow nie pale bo smierdza i nie ma po nich jakiejs fazy. nigdy nie palilem wiec nie wiem jak to jest z tym glodem co do ziola nie czuje tej fizycznej potrzeby tylko czasem mysle sobie ze jak by zapalic to by bylo lepoieej. np jak ide z moja do kina to jaramy przed kinem i film jest fajniejszy a jeszcze mam pytanie jak to jest z jedzeniem na ziole wiem ze lepiej smakuje ale czy macie takie napady w sumie to pytanie do tego pana co jaral dlugo czy przytyles od takiego jedzenia??? ja sie zdrowo odżywiam ale czasem wieczorem szukam jedzenia tak jak mi schodzi. czy sa na to jakies sposoby???

Gość antoś palacz
Pauuulla24- szlugi to inna bajka, to ścierwo faktycznie uzależnia. Trawa jest inna. Owszem może wciągnąć jak cholera, do tego stopnia, że nic się w życiu nie chce robić tylko palić. Ale tylko dlatego, że jest fajna. Są ludzie, którzy bardzo lubią ten stan.

Gość antoś palacz
ziomek - GASTROFAZA wkręca. jarasz-jesz jesz i jarasz, błędne koło. Potrawy mają wtedy całkiem inny smak:)

ja kiedys sporadycznie palilam ziolo, teraz nie mam juz zamiaru tego ruszac. fizycznie moze nie uzaleznia, ale wiem ze jesli ktos sie przyzwyczaja do codziennego palenia to ciezko mu zrezygnowac z tego stanu ujarania. nie uwazam zeby zaplanie raz na jakis czas bylo czyms zlym, ale ja bylam z kims , kogo ziolo okropnie zmienilo i mam uraz na zawsze

Gość antoś palacz
Przyrost masy ciała faktycznie może wystąpić, jest on jednak niewielki. Zależy co jesz na gastrofazie, jak słodycze to brzuszek może urosnąć. Jak drugi obiadek to wyjdzie na zdrowie. Ja prowadzę ruchliwy tryb życia i z nadwagą nie mam problemu. Mimo wszystko nie polecam osobą trenującym, bo to obniża poziom testosteronu.

Gość zioomek ehhe
mi to ziolo czasem daje taka chec do dzialania mam prace w ktorej trzeba byc kreatywnym robie takie rozne reklamy i wogle czasem jakies hasla trzeba wymyslac i to mi pomaga jakos tak patrzec na swiat w inny sposob i dotrzec do wiekszej grupy odbiorcow. a zespol amotywacyjny??? moze wsrod swoich znajomych zobaczyliscie jak to sie objawia??? po jakim czasie mozna sie tego nabawic czy to zalezy od osobowosci czlowieka???

Gość antoś palacz
plastusiowa: "trudno zrezygnować z tego stanu" - i dobrze bo to fajny stan;)

Gość zioomek ehhe
ja jem zazwyczaj salate i pomidory z cukrem nie wiem czemu :D ale tak mi smakuje. albo sushi robimy z mama i nie tyje jakos strasznie a czy spotkaliscie sie z tym zeby marihuana pomogla komus wyjsc z jakiejs choroby??? np z nerwicy albo anoreksji???

Gość antoś palacz
zioomek ehhe: zespół taki istnieje, kiedy nic nie robisz i ciągle jarasz. Panowie w kaptura na ławce w parku lub na klatce schodowej taki mają. Jak masz pracę i normalne życie, oraz zapalisz raz na wieczór to takiego zespołu nie doświadczysz. Ziółko zwiększa kreatywność, pomaga zauważyć automatyzm i mechanizm ludzkich zachowań. W umiarze nawet rozwija. Do pracy kreatywnej czy działalności artystyczne jest bardzo wskazane.

Gość zioomek ehhe
to dobrze wiedziec bo tak jak czytasz artykulu czy jakies propagandowe ulotki to nic sie czlowiek praktycznego nie dowie ja narazie bede dalej palic moze jak mi sie syn urodzi jakis to sie zmienie bo poki co to moj oststni projekt dostal nagrode :D a zrobilem go przez dzien siedzac z dziunia i palac bongosy :D szkoda tylko ze to ciagle nielegalne i mozna za to isc siedziec

Gość antoś palacz
w nerwicy pomaga doraźnie, więc jak jej przyczyny są krótkotrwałe to może ona okazać się świetnym lekiem. Co do anoreksji to nie wiem - to zbyt skomplikowana choroba psychiczna. Anorektyczka na fazie może rozumieć głupotę swojego postępowania. Lecz jak jej faza przejdzie, to niestety świadomość wróci do poprzedniego poziomu.

Gość zioomek ehhe
dzieki ci antosiu za rozwianie moich watpliwosci wracam do pracy heheh pozdrawiam

Gość paliłem często przez 4 lata
po liceum rzuciłem i nie mam ochoty, na pewno mniej to uzależnia niż faje

Gość do palilem czesto przez 4 lata
oj nie wiem czy tak nie uzaleznia mialam taka kolezanke ze jak nie miala co zapalic to potrafila sie rozplakac wyzywala sie na wszystkich to jak to wytlumaczycie

Gość kuhrfj
do "do paliłem przez 4 lata" wypierdalaj pojebie pierdolić farmazony na kółku różańcowym u księdza! jak się nie znasz to się nie udzielaj w tym temacie! to przez takich niedokształconych idiotów jak ty delegalizuje się używki, które nie mają żadnego działania toksycznego, a faworyzuje alkohol i fajki, które są najgorszymi truciznami, a są legalne bo rząd zarabia na akcyzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do palilem czesto przez 4 lata
kuhrfj- czlowieku uspokoj sie ja sama jaram xD wiec cos taki nerwowy czy ja mowilam cos o legalizacji ja tylko opisywalam problem mojej kolezanki wiec o co ci chodzi przez takich kretynow agresywnych myslacych ze jacy to oni fajni nie sa bo jaraja nie chca tego zlegalizowac a z ciebie to pewnie taki jaracz jak z koziej dupy trabka pewnie majeranek ci daja a ty myslisz ze to ziolo

zapaliłam dwa razy i nie ciągnie mnie ale jakos niemam ochoty też palić marysi nie czuje takiej potrzeby i wydaje mi msie że to tak jak papieros jakiś pociąg do tego zawsze jest jeśli sie spodoba :)

a ja pale od 10 lat tak 2- 4 razy do roku czyli bardzo okazjonalnie. wolę sobie zapalić niż napić się wódki. Ludziom po wódce często odbija stają się agresywni i nie można się z nimi dogadać takiego stanu nie widać u osób najaranych :D

Gość uwielbiam palic ziolo
wyleczylo mnie na przyklad z podcisnienia (jestem mloda, ale nie bylam w stanie funkcjonowac, jesli nie wzielam od razu po przebudzeniu kropli na podwyzszenie cisnienia), odkad zaczelam palic czesciej - nie potrzebuje zednych kropli :D palic czesciej - nie mam tu na mysli palenia jak fajek, 20 sztuk dziennie ;)

wiem, ze temat stary, ale chetnie podbije i porozmawiam z wtajemniczonymi :) przeciwnikom - dziekujemy. malolatom rowniez - ten temat nie ma na celu zachecania do czegokolwiek! jak jestes gowniarzem to siedz w ksiazkach, na poznawanie niedozwolonych rzeczy przyjdzie jeszcze czas :P xx oj szkoda, szkoda, ze nielegalne :(

czy jest tu ktos jeszcze?