Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaśka******

Nienawidzę palących matek, babć itp itd

Polecane posty

Gość jaśka******

Idę sobie dzisiaj na spacerze i idzie babcia z dzieckiem w wózku, dziecko mogło mieć góra 1,5 roku. Idzie z nim i kopci tak że za nią przed nią wszędzie się dymi....nie mogłam się powstrzymać żeby zwrócić uwagę że to wstyd, babci idzie z dzieckiem i smrodzi. Kobiecie zrobiło się meega głupio i wstyd, jedyne co była w stanie wykrztusić to, to że jestem bezczelna...Nie mogłam sie powstrzymac żeby jej zwrócić uwagę, no powiedzcie same jak to wygląda i co świadczy o takim opiekunie???

Gość jakpowinnamzareagowac??
moj tata ost zwrocil uwage ze mi kopci prosto w twarz i truje mi dziecko, ktore nosze jeszcze w brzuchu, a ta do niego z morda ze huj mu do tego

Gość jaśka******
No i co z tego że była na dworze??? jak 20 cm przed sobą w wózku miała dziecko któremu dmuchała prosto w twarz?? co myślisz że tak ten dym nie doleci??? ja idąc za nią metr tez czułam!! Więc raczej Ty jestes idiotką!!!

Gość skoro szla to raczej do przodu
nie do typu. Ty czulas, bo taki byl ped powietrza :O Odrobina znajomosci praw fizyki :O

do;skoro szla to raczej do przodu masz racje..!ale to jakas kolejna siusiumajtka nieznajaca sie na niczym!brak slow!

Gość jaśka******
ło matko bedą sie teraz wymądrzać znajomością praw fizyki... czułam dziecko myslę że też tyle. Uważam że jest to hujowe co robia i matki i babcie, dbają o swoje pociechy na wszystkie sposoby ale nie potrafią powstrzymac sie od palenia...

ale za nią mogł isc ktos z dzieckiem. W innych krajach jakos ludzie ptorafią sie dostosowac i nie palic na dworze, takie pustaki tlyko w polsce są

Gość jakby pierdnela to tez bys
poczula idac z tylu :classic_cool:

Gość jeszcze nas truja fabryki
samochody, itp. A to o wiele bardziej szkodliwe. PS. sama nie pale, nie zebym bronila palaczy. Ale bez przesady :O

na lepszy tekst wasza inteligencja wam nie pozwala?

Dobrze to jak nas truja spaliny z samochodów, dym papierosa egoistów to podawajcie dziekcu od urodzenia z mleczkiem amfetamine :)

Gość tiroleks
taka babcia to niech spierdala w podskokach,kiedys moja tesciowa miala zamiar sobie zapalic na spacerze z mala, juz peta miala w gębie,na szczescie akurat mąz podjechał samochodem i ją zauważył,dostala taki opierdol ze prawie sie poplakala....:O

Gość jak nie chcesz zeby Cie cos
az tak podtruwalo to jedz do dzungli amazonskiej. Zanieczyszczebie powietrza to jest cos z czym nie zawalczysz. A amfy w mleczku to nikt bez Twojej wiedzy dziecku przeciez nie poda, nie? :O

Gość tiroleks
fujj,a potem takimi smierdzacymi łapami bedzie dziecku np smoczka podawac czy buzie wycierac...obrzydliwe :O

To jest własnie Polska, trują dzieci, innych bo maja ochote faje zapalic :/

Nieee...wypali faje i da gorącego buziaka prosto w usteczka:)

Gość google nie parzy, nie gryzie
To właśnie Polska i mentalność polaków :o Co Cię autorko obchodziła obca kobieta z obcym dzieckiem??? Miała rację jesteś bezczelna, zajmij się swoim życiem a nie wtrącaniem w cudze.

Jakbym pracowała w policji to bym kazdej takiej dawała taki mandat ze w piety by im poszło

Gość nie ma zakazu palenia na
dworze :D tylko w okreslonych miejscah. Na przystanku byla? :P

Gość jaśka******
nie widzę w tym nic złego że sie wtrąciłam. a ty uważasz że lepiej siedzieć cicho?? może babcia coś skuma i nie bedzie tego wiecej robić?? jak by biła albo krzyczała na to dziecko to też bym sie wtrąciła, wcale nie uważam że nalezy siedzieć cicho w takich sytuacjach. a mentalnoś Polaków to raczej jest taka w Twoim stulu, nic nie widze nic nie słyszę, a to nie jest dobre!!

kwestia czasu az bedize zakaz wszedzie tak jak i w hiszpani. Po co ja stamtad wracalam

Gość tiroleks
ty wyzej wez ty juz przymknij ten głupi dziób i idz sobie lepiej zajarac....smierdzaca palaczko:O

nie dawała bys bo nie miała byś takiego prawa :D na jakiej podstawie ten mandat? myślisz że polcja to jakaś iła wyższa???? :D :D :D Ile Ty masz lat, 11,5 - bo taki poziom wiedzy reprezentujesz :D

Ty wyższa reprezentujesz broniac palaczy, ktore moga i truc twoje dziecko, ale sadze ze juz to rboisz sama :)

Gość jaśka******
i nie chodzi o żadne zakazy czy nakazy tylko o zdrowy rozsądek, tyle.

Gość nie ma zakazu palenia na
nie pale :classic_cool: a Ty sobie lyknij jakiegos Nerwosolu, bo Cie calkiem zolc zaleje :D

Jest znaczna różnica między biciem a paleniem papierosów, pierwsze podlega pod socjal, drugie absolutnie nie, ale to by trzeba było włączyć myślenie. Niestety Polacy lubią sie wpierniczać z butami w życie innych, dobrze że w Pl bywam tylko podczas wakacji, pozostałe 11 miesięcy w roku nikt mi się w życie i rodzinę nie wtrąca ;)

Gość bo tak i już
a z jakiej racji byś ten mandat dawała ? zastanowcie się, ile z tego dymu realnie dotarlo do malucha.

Gość Iman @@@
moja tesciowa próbowała kiedyś poślinionego przez siebie smoka podac mojemu synowi na szczęście w porę to zauwazyłam o mało sie nie porzygałam