Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrehsrjyj

DO MATEK POLEK :

Polecane posty

Gość wrehsrjyj

NIE WKŁADAJCIE DO WÓZKÓW W MARKETACH SWYCH BĘKARTÓW Z BUCIORAMI Z GÓWIEN PSICH Z ULICY BO JA NA DNO TEGO KOSZA ŻYWNOŚC KŁADĘ I TO MNIE RAZI

Gość nnnnnnnn
dokladnie!!1mysla ze ich bachor to pepek swiata:)

Gość panna z odzysku
Po pierwsze wpisz sobie w google definicje Matka Polka a zobaczysz co to tak naprawde znaczy a po drugie mam dzieci i nie wkladam ich do wózków sklepowych bo mam takie samo zdanie o tym jak Ty :)

Gość wrehsrjyj
brzydzę się potem jedzenie kłaśc do tego wóżka bo taki bahor ma ojszczane pory i brudne spody buta

Gość przypalonyk garnek
będziemy wkładać, bo gówno to ostatni etap procesu trawienia, to tak jakbyśmy wkładały chleb

Gość wrehsrjyj
matka polka - piszę w cudzysłowiu - według mnie to taka nabuzowana hormonami locha co niedawno rodziła , niechlujna, zapuszczona w polarku i latająca za swym besiem po markecie drąc ryja : kacperku nie woln o !!!!

Gość 12378
wrehsrjyj A tak po za tym to wszystko z głową ok?

Gość wrehsrjyj
każde dziecko po urodzeniu nazywa się Kacperek, a potem można zmienić imię

Gość a ja przepraszam bardzo
wkładacie do tych wózków surowe mięso, chleb bez woreczka czy torebki, ciastka bez opakowania i żółty niezafoliowany ser?

Gość ememememem
jestem mama 16 mies chlopczyka ale tez mnie to wkurwia ze matki wkladaja swoje dzieci do tych wózków ,brudne buty itp blee rzygać sie chce ale one kurwa szczesliwe bo dziecko lubi tak jezdzic !! drogie mamy wiecej wyobraźni

Gość massssaaaa
racja!!mnie mama tak wkladala, a ja swojego dziecka w zyciu nie bede!;d uwazam to za max niehigieniczne!! do sopt posta, jasne ze wszystkoe jest zafoliowane tylko pomysl, jak otwierasz pozniej z foli to wszystkei bakterie sie pzrenosza;/

Gość matka polkaaaaaaaa
A ja sadzam dziecko do wózka w supermarkecie, gdyż nie mam zamiaru za nim biegać i pilnować, żeby czegoś nie zbił, albo żeby się nie zgubił. Moje dziecko ma czyste buty, chyba Wy albo wasze dzieci chodzicie po psich gów..nach. A jak Wam to przeszkadza, to sobie odkażajcie wózek przed położeniem zakupów i mózgi także. I będę tak robić dalej, możecie się wkur..., a spróbujcie zwrócić mi uwagę...

Gość wrehsrjyj
GÓWNO CI DO TEGO CZY ZAFOLIOWANE CZY NIE - TO JEST ŻYWNOŚC I MA BYC STERYLNIE

Gość matka polkaaaaaaaa
poza tym trochę bakterii jeszcze nikomu nie zaszkodziło...a skąd wiecie, że ludzie rozpakowujący towar w markecie myją ręce po wyjściu z toalety?

Czy w Polsce nie ma czegos takiego jak wozki ze specjalnym siedziskeim dla bahorkow ? :-D

Gość 43366673
ale przeciez we wozkach sa przy rączce specjalne miejsca dla dzieci gdzie poweinny siedziec tam zywnosci sie nie daje, dziecko nie dotyka czesci wozka gdzie sa zakupy

Gość moje dziecko ma 15miesięcy
i tez je wkładam do wózka i wkładać będę nadal, bo przynajmniej szybciej zakupy zrobię, to nie do mas matek miejcie pretensje tylko do sklepów że takie wózki mają, dużo sklepów ma wózki które można dziecko wkładać jak do krzesełka ale jest także dużo wózków które nie mają tego, to trzeba włożyć dziecko do środka, to niby nasza wina??a jak wam to przeszkadza to bierz sobie koszyk i po problemie

Gość jhjkklkkkkkkkkkk
A ja sadzam dziecko do wózka w supermarkecie, gdyż nie mam zamiaru za nim biegać i pilnować, żeby czegoś nie zbił, albo żeby się nie zgubił. Moje dziecko ma czyste buty, chyba Wy albo wasze dzieci chodzicie po psich gów..nach. A jak Wam to przeszkadza, to sobie odkażajcie wózek przed położeniem zakupów i mózgi także. I będę tak robić dalej, możecie się wkur..., a spróbujcie zwrócić mi uwagę.. żeby twój bachor wypadł z wózka i łeb rozwalił :o

według mnie to taka nabuzowana hormonami locha co niedawno rodziła , niechlujna, zapuszczona w polarku i latająca za swym besiem po markecie drąc ryja : kacperku nie woln o skoro Kacperka trzeba strofować, znaczy, ze tak niedawno znowu to nie rodziła. Chyba że Kacperek jest jej starszym dzieckiem. Sprawdź znaczenie słowa bękart, zresztą obraźliwego i już niestosowanego.

i moje dziecko jest kochane a nie jest bachorem, bachorem jestes ty!!!!!

bękartem także nie jest pustaku

Gość wrehsrjyj
DO MOJE DZIECKO MA 15 MIESIECY: Ty głupia suko ale cię dotknęło - widac że do ciebie pasuje mój opis matki polki ha ha po huj bierzesz swego bękarta do sklepu - nikt nie ma ochoty jego wycia słuchac

Gość wrehsrjyj
zawsze jak ujrzę taką lochę z buchrem z wózku sklepowym to zwracam uwagę i maciorze i ochronie sklepu