Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrehsrjyj

DO MATEK POLEK :

Polecane posty

Gość wrehsrjyj
ty potrafisz większośc suk nie umie i bachor sciąga z półek wszystko - ja to załatwiam że informuję ochronę jak taka mnie nie słucha, ochroniarz podchodzi grzecznie zwraca uwagę a maciorka zaczerwieniona grzecznie wyciąga krystianka z wózka i krystuś zapierdala na graczatych nogach

RubinowaDamaTwoja - nie miałam na myśli twojego synka:) Tylko TO, co założyło ten temat akurat takie imię podało, więc ja się dostosowałam do exemplum:)

Gość wrehsrjyj
to to jesteś ty - czyli bezkształtna smierdząca kupa tłuszczu

Gość wrehsrjyj
OBLUBIENICO pewnie masz bękarta i to kacperka ze sie tak wkurwiasz

Ani bękarta, ani Kacperka. Jesteś dla mnie niczym, zerem, śmieciem, żałosną glistą. Mimo że zgadzam się z tym, co piszesz - merytorycznie się zgadzam, forma, jaką proponujesz jest upodlająca.

Gość wrehsrjyj
prawde im napisałam i matki polki spadają bo im rura skacze ha ha ha bo o nich pewnie ten temat

Gość a mnie baba w markecie
opierrdoliła za to że moje siedmiomiesięczne dziecko, które NIE CHODZIŁO siedziało w wózku, bo sorry, ale siedziska nie było (biedronka) :classic_cool:

Gość wrehsrjyj
i słusznie bo mogło miec ojszczaną dupe a ja k mi się potem na to dno bułki wysypią?

to je zeżresz tak samo jak goowno spod siebie :D:D:D

Gość jestem matką i mam polskie
obywatelstwo, niestety nie mam "bękartów" bo moje dzieci są ze związku małżeńskiego :P ...dziwne że przeszkadza wam małe dziecko w koszyku na zakupy - czyściutkie i wypielęgnowane, a np studenci wożący się takimi samymi wózkami i jeszcze wklejający swoje zdjęcie na demotywatory.... którzy piorą swoje łach raz w miesiącu u mamusi, to wam nie przeszkadzają :O

U mnie syt. wyglądała tak. Pojechałam do sklepu, konkretnie do biedronki po coś tam z gazetki, nie pamiętam już. I tam nie każdy wózek ma to żółte siedzisko dla dziecka. Ma je jakieś 10%. Spoksik, wzięłam lepszy pierwszy wózek, włożyłam dzieciaka, który ledwo co zaczął siedzieć i miał kozaczki z miękką podeszwą do wózka, wchodzę do sklepu a tu jakaś gruba klępa sprzedawczyni drze mordę na pół sklepu "Proszę dziecko wyjąć z wózka w tej chwili bo zabrudzi!!!!". A ja do klępy grzecznie: "Ja tu poczekam, a pani mi przyprowadzi wózek z siedziskiem, dziękuję bardzo":) Zamknęła mordę od razu, podkuliła ogon i tyle ją widziałam :classic_cool:

Gość kuhrfj
moje dziecko ma 15miesięcy- twoje dziecko jest "kochane", ale z przypadku i nie wiesz kto jest tatusiem:P

Gość klliopo
ja jak widze sytuacje która opisuje autorka t o uburzona zgłaszam to ochronie