ona0987 0 Napisano Styczeń 4, 2011 Hej. Wiem,że ten lek może zmniejszyć skuteczność tabletek i po kuracji antybiotykiem należy stosować od 7 do 14 dni dodatkowe zabezpieczenie. Aczkolwiek moje pytanie jest takie,(do tej pory myślałam,że moge przyjmować na raz antybiotyk i tabletki) a teraz czytam w internecie,że niektóre kobiety robią jakąś przerwe kiedy zaczynają stosować antybiotyk- w jakim celu i czy to potrzebne? dzisiaj biorę 11 tabletkę z opakowania tak btw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona0987 0 Napisano Styczeń 4, 2011 Forcid 1000 a nie Forid,przepraszam literówka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona0987 0 Napisano Styczeń 4, 2011 czy konieczne jest robienie przerwy w przyjmowaniu tabletek antykoncepcyjnych kiedy zaczynamy kurację antybiotykiem? mi się wydaje ,że nie tylko należy w niektórych przypadkach dodatkowo się zabezpieczać,ale noo moje pytanie o te przerwy? o co w tym chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach