Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość curus

Powiedzcie mi co we mnie jest że wszystkie na mnie lecą

Polecane posty

może i jestem ale skoro tak to co te wszystkie fajne dupy ode mnie oczekują, przecież jestem tylko przeciętny

Gość nana nana
chca zebys im naprawil komputer

Gość a ja uwazam
ze problem jest gdzie indziej - ty mowisz na zwykle laski - fajne dupy, bo prawdziwa fajna dupa nie poleci na takiego kolesia

Brawo że masz wysokie mniemanie o sobie, ale z tymi "dupami" to przesadziłeś , jak dupa moze być fajna

otóż mylisz się moja droga. Mialem na myśli takie laski co większość kolesi może sobie tylko co najwyżej strzepać.

Gość oblech na maxa
kijem bym cie nie tknela a ta koszula to taka fajansiarska jakbys ja z demobilu wyrył

Gość rotflllll
Jakieś 30 kilo mniej i byłbyś jak Jude Law. Może dlatego :-]

Gość oblech na maxa
jak mozna strzepac laske w sensie diewczyne ? ? ? o;/

Gość irokez rulez
strzpac to ty sobie mozesz co najwyzej ogora

Gość bardzo interesujace jest
to co mowisz bo w ogole nie jest przystojny, chyba jakies wybrakowane te laski byly albo po alkoholu, nie ma innej mozliwosci....albo jakas plotka jest ze masz duzego albo cos w tym stylu :P

czy wy tak ciężko myślicie czy tylko udajecie takie głupie strzepać się na widok dziewczyny masturbować się na widok takiej dziewczyny

Gość irokez rulez
to tzreba pisac po POLSKU a nie idiotycznym jezykiem......moze na to leca ze nie znasz dobrej polszczyzny ?

Gość nana nana
czyli kazdy szanujacy sie facet woli sie zmastrubowac niz bzykac te laski co do ciebie podchadza??? hahaha

Teraz zauważyłem że będzie wielka nagonka na mnie jaki to ja przeciętny, zwykły i obleśny. Jak bym napisał że żadna mnie nie chce to pewnie byście nie mogły w to uwierzyć. Po prostu zazdrościcie i tyle.

Gość tjaaaaak
pewnie "laski" dresiary na ciebie lecą :-0 :-0 pewnie jeszcze takie pod wplywem alkoholu :-p ty caly jakis taki dresiarski jestes :-0 :-0 :-0 czapka porazka, koszula wies. twarz buraczana :-0 ja lubie facetow w stylu rock, a moj chlopak jest podobny do trenta raznora z NIN, jesli cos ci to mowi, ćwoku 🖐️

Do na na: Chodziło mi że każdy przeciętny facet nie ma szans u takich dziewczyn które do mnie uderzają więc co najwyżej mogą sobie poklepać myśląc o takiej. Tak ciężko zrozumieć?

Gość pierdu pierdu x 2
a czego mamy ci niby zzdroscic bo nie bardzo rozumiem?

Gość nana nana
a ja mysle ze to kolko informatyczne, bo wszyscy w koszulach w krate

Gość nana nana
a te laski to pewnie maja nazwisko JPG

oczywiście wy mnie oceniacie na podstawie jednej koszuli a liczy się całokształt a o charakterze nie wspominając

dobra, juz pomijajac wyglad, tak normlany czlowiek musialby myslec, ze skoro z wygladu przecietny, to pewnie zajebisty charakter musi miec, albo poczucie humoru, a tu ja nie widze niczego konkretnego. wez nas oswiec moze o co kaman!!!??

Gość pierdu pierdu x 2
no na imprezie to sie zbytnio charaktery nie ocenia, ale wyglad,a u ciebie wybacz, moze nie jestes jakis bardzo brzydki, ale na pewno ja bym sie nie skusila nawet jesli bylbys bardzo fajnym kolesiem z charaktery, poza tym nie jest to moj typ urody i raczej nie ta waga, wyglada, ze jestes lekko przy tuszy

Nie wiem czego macie zazdrościć ale to co tutaj wypisujecie to przeciwieństwo tego co jest realu.

Gość tjaaaaak
w ogole sam fakt, ze "laska uderza" to jest jakas porazka. uderzaja tylko pasztety, albo jak mowilam wczesniej jakies pijane dresiary. piekna kobieta nie robi nic. latanie wokol faceta automatycznie jej uwlacza- to wokol niej kreca sie faceci, a nie na odwrot. pojmij tę prawdę, głąbie..! 🖐️

Gość pierdu pierdu x 2
swieta racja, albo atakuja pierwsze jakies napalone, powazne kobiety tego nie robia, chyba ze tym masz do czynienia z gimnazjalistkami

pisząc "uderza" nie miałem takiego czegoś na myśli. Chciałem przez to powiedzieć że pokazują że są zainteresowane. Wiecie co dziewczyna robi gdy ktoś jej się podoba więc nie pitolcie, różne znaki spojrzenia, to się wyczuwa. A te zdjęcie tego kolesia to jakieś gimgówno jakiś szkielet.

Gość izia87
nie mój gust ale widac że jestes sympatyczny.