Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stat rosa

Czy związek z dużą różnicą wieku ma szanse? macie taką?

Polecane posty

Gość klikam i klikam
Mam 7 lat starszego i nie ma problemu. Dogadujemy się bez problemu, nie wykorzystujemy, dzielimy obowiązkami, w łóżku ;) Starszy facet jak w moim przypadku bardziej dba o młodszą kobietę ;)

Jak najbardziej ! Miedzy nami 10 lat roznicy, prawie tyle samo stazu, i jest rewelacyjnie.

Gość ciekawska?
U mnie w rodzinie jest para gdzie jest 26 lat roznicy :-) i sa juz ze soba 25 lat, maja 2 juz doroslych dzieci (tzn 24 i 21 lat) i zyja sobie dobrze. Poczatki byly trudne, bo sie rodziny butowaly, ale po jakims czasie sie uspokoilo. Takze, nie wazna jest roznica wieku.

Ja też mam 10 lat starszego :) Jak zaczynaliśmy, ja miałam 18 lat, a on 28 i jest dobrze

w moim związku jest 14 lat różnicy.pasujemy do siebie idealnie.ma więcej werwy i energii niż niejeden mój rówieśnik,mnóstwo marzeń i planów na przyszłośc.starsi faceci mają tę zaletę że trochę już przeżyli mają większy dystans do niektórych spraw,chyba tez inaczej odnoszą się do kobiet-z większym szacunkiem,bardziej odpowiedzialni są i można na nich liczyć.mają też wady bo ideałów nie ma niestety- np.swoje przyzwyczajenia które ciężko wyplenić.ale mi to pasuje i jestem szcześliwa

Gość tak ma szansę
- moi rodzice - różnica wieku 17 lat - trójka dzieci, wszystkie już dorosłe, dobrze wychowane - zgodne małżeństwo - nie było pijaństwa, zdrady CZYLI DA SIĘ - warunek ??? - tylko jeden - wzajemny SZACUNEK i nie przedmiotowe traktowanie człowieka.

Gość Joanna Darcy
u mnie też jest duża różnica bo 18 lat.. od 7 lat szczęśliwi.. mamy 4 letniego synka.. dogadujemy się, On mimo, że starszy dużo mi pomaga.. płomień w nas nigdy nie zgasł.. grunt to szacunek i zrozumienie jak pisano już wyżej.. miłość nie wybiera, wiek nie ma znaczenia jeśli ludzie są sobie pisani:*

Gość tu.i.tam
u nas różnica wynosi tylko kilka lat. Układa nam się świetnie: ja - spokojna i niezdecydowana, on - spontaniczny i konkretny. Przeciwieństwa mogą się uzupełniać :) Najważniejsze to trafić na kogoś, kogo oprócz pożądania także lubimy - wtedy nigdy nie jest nudno ^^