Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Dziewczyny czy wy tez uzywazie do golenia sie Veet ? Ja ostatnio kupilam i strasznie mnie wszystko po tym swedzi.Mysle nad nowym zakupem bo to chyba jakies cholerne swinstwo, musialam dokladnie po goleniu nogi umyc aby przestaly swedziec.. takze w czesciach intymnych..

ja mam uczulenie na to gowno kilka razy to urzylam a potem zalowalam chrostki na nogach do tego potworne pieczenie wole juz co 3 dzien golic sie niz tego uzywac

Magdalena dokladnie mi to samo + do tego ten nie ladny zapach , myslalam ze to ma jakis ladny zapach a okazalo sie ze zapach ogórków nawet Mojego partnera ten zapach odepachal.

na moich nogach smierdzialo jak bym opalala skore nawet piesek uciekal ode mnie a co gorsze nie moglam tego smrodu sie pozbyc chyba 2 h spedzilam na szorowaniu (doslownie) nog i troche mniej smierdzialo

Matko swieta.. Ja sie wczoraj tym ogolilam po raz setny do tego byla taka lopatka i wszystko robilam jak bylo na ulotce i dupa nic nie schodzilo w koncu wzielam moja golarke .

bleee... Mysle nad nowym zakupem ale nie wiem jeszcze jakim trzeba bedzie po aptekach jednak pochodzic.

ja stwierdzilam ze mam to w d***e i wole zaoszczedzic i uzywam golarki. A jak mi sie uda to pojde na lasera ;p tylko najpierw do meza musze sie usmiechnac :D

Haha no tak maz sponsor :P to Tak jak mój partner narzeczony mówi ze juz lepiej jak kupie sobie pianke kobieca do golenia i ogole golarka. Ale Ja to jestem taka ze wszystkiego chce spróbowac po trochu:P