Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbgggffr

w sobpte jest moja studniowka!!!!

Polecane posty

Gość fa fa fa
wiem wiem , ale dziewczyny glownie prezentuja sie w ciemnych sukienkach ;p

Gość 58780503478590679073-077
ubierz lepiej rajstopy:p u mnie laski mialy ponczochy - ja tez:p i niektore nachlane lataly z takimi opoadnietymi do kostek;p strasznie spadaja na parkiecie;P mowie ci z tym stanikiem dobra opcja- mna imprezy czasem sobie podszywam bo niecierpie silikonowych ramiaczek a twoje sa takie cieniutkie w sukience ze nie zaslonia zadnych zwyklych stanikowych...

Gość nbgggffr
no wlasnie nie chcialam czarnej, jestem szczupla a to by mnie jeszcze bardziej wyszczuplilo;/ poza tym moja wcale nie jest taka bardzo jasna:P

Gość fa fa fa
ale Twoj kolor jest naprawde sliczny . MI chodzilo o to , ze ja mam taka sukienke w kolorze kawy z mlekiem i nie wiem czy taki kolor sie nadaje

Gość nbgggffr
hehe w sumie tego mi nie bedzie widac ze mam rajstopy no nie? z tym stanikiem bede kombinowac a jak nie to jakies ozdobne??? tylko nie wiem gdzie takie kupic....moze w pasmanterii?

Gość nbgggffr
wydaje mi sie teraz kolory na studniowkach sa naprawde przerozne wiec napewno moze byc:)

ozdobne? moim zdaniem wyglada to syfiasto;p jakies cekiny itd;pa rajstop nie bedzie widac;p jak nie podniesiesz za wysokio sukienki:P

z gatty masz takie nowe rajstopy ze jak zrobi sie dizurka to nie idzie oczko dalej) nie prsuja sie jak ja mialam tyle lat temu studniowke takich bajerów nie bylo i wiekszosc miala oczka;P i sciagala w kiblu rajstopy i ponczochy:p

Gość nbgggffr
no ale sa przeciez rajstopy takie bez szwow. Takie sobie kupie. Wiesz o co chodzi? nie ma tego przyciemnionego paska u gory i na palcach tak prosciej:P

Gość nbgggffr
wrzuce do torebki zapasowe moze zmieszcze:P:P

Zawsze mam dwie pary zapasowych ,ale wolę samonośne pończochy ;)