Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbgggffr

w sobpte jest moja studniowka!!!!

Polecane posty

Gość nbgggffr

Oto moja sukienka tylko chcialabym abyscie pomogly mi dobrac odpowiednia bizuterie do niej, myslalam nad zwyklym lancuszkiem i do tego jakis ladny maly wisorek oczywiscie srebrny ale nie mam takiego ktory by mi pasowal. Cos bede musiala jeszcze kupic tylko kompletnie nie wiem co;/ Podawajcie linki jak mozecie jakichs pomyslow, moze znajde cos podobnego:) http://www.voila.pl/090/lso2m/?1

Gość zostalam bez pracy
sukienka sliczna, baw sie dobrze :)

Gość nbgggffr
tak jestem brunetka:)

Gość nbgggffr
piszcie odnosnie tej bizuterii:)

Gość nbgggffr
?????

Srebro .Bransoletka i ładne kolczyki .Naszyjnik -niekoniecznie .Baw się dobrze :D

Gość nbgggffr
a moze ktos pokaze cos? tak mniej wiecej w jakim stylu ladnie by wygladalo? czy takie skromne czy cos bardzo swiecacego? oczywiscie nie chce wydac na to zbyt duzo kasy ale moze znajde cos nie drogiego a ladnego:)

Gość 58780503478590679073-077
ubierz perly na uszy i na reke bo naszyjnik nie ejst konieczny

Szyję zostaw "gołą" Góra sukienki jest strojna .

Gość nbgggffr
hmm czy ja wiem czy taka strojna? normalna poprostu...a poza tym wydajne mi sie ze ladnie wyglada cos na szyi szczegolnie jak ktos ma male piersi tak jak ja ktore w tym miejscu nie beda sie wyrozniac:(

jak wypudrujesz aldnie dekolt to ci nie bedzie potrzebne;] pozniej na zdjeciach zobaczysz ze za duzo jest przy szyji:/ jak jeszcze dolozysz naszyjnik. lepiej wiecej na rece i jakies dluzsze kolczyki

Gość nbgggffr
mam dlugie wlosy nie wiem jeszcze jaka bede robila fryzure takze tych kolczykow malo co bedzie widac nawet ale zastanowie sie nad tymi perelkami moze uda mi sie kupic chociaz by jakies badziewne plastikowe ladne? co o tym myslicie?:) czy jednak lepiej cos srebrnego?

Gość nbgggffr
do tego taka bransoletka mmm cudo ale nie stac mnie:(

jak masz dlugie wlosy to mozesz zrobic takie loki na duzoie walki takie fale i uoiac z boku iw tedy duzekolczyki beda idealne;] no wiesz srebro beda mieli wszyscy... a twoja sukienka tez ma taki polysk perlowy

Gość nbgggffr
no niby racja:) nie nie bede raczej robila cos z prostych wlosow, niezbyt ladnie wygladam w lokach poza tym mam na wczesna godzine do fryzjera i mogloby mi sie nie utrzymac. Stresuhe sie przed ta studniowka...ze bede miala najbrzydsza sukienke i takie tam:(:(

wiesz sukienka to podstawa a twojajest naprawde ladna;p wiec glowny porblemz glowy;] tylko nie dojeb sobie jakiegos tandetnego koka:P leepiej jakas gladka fryzure

Gość nbgggffr
bardzo ladna a jesli chodzi o koka to nawet o tym nie mysle;/ chociaz jest jedna osoba ktora mnie strasznie na to namawia i mowi ze kok jest najbardziej elegancki. Ja mam na ten temat troche inne zdanie, czulabym sie w nim jak jakas stara baba;/

Gość nbgggffr
a jesli chodzi o sukienke to naprawde uwazasz ze jest ladna? a jaki stanik mam do niej zalozyc i co z ramiaczkami? myslalam nad czarnym bedzie najbardziej praktyczny i moze ozdobne ramiczka albo silikony tylko ze silikony wydaja mi sie troche tamdetne;/ bez ramiaczek mi sie nie utrzyma niestety wiec musze miec jakies:(

powiem ci ze ja kupuje na moja male cycki po porstu dobry obowd tj 65 max 70cm i maja wsyzty silikonowy paske is ei trzyma;] ale na studniowke - mialam wogole sukienke bez ramioaczek wwiec wszylam stanik w sukienke:P u ciebei sa ramiaczke wiec wogole bedzie sie super tzreymac:) i nie bedzie zadnych ramiaczek widac:) normalnie wiesz gore stanika na okretke podszylam:) sukienka bardzo ladna nie przesadzona i nie czarna:)

Gość fa fa fa
a myslicie ze mozna zalozyc na studniowke sukienke w kolorze kawy z mlekiem , taki ala brazik ?

Gość nbgggffr
ale jak gore miseczki do sukienki?? t przeciez bedzie widac. Nie potrafie sobie tak profesjonalnie tego wszyc:P

Gość nbgggffr
hmm moja jest wlasnie w takim kolorze chyba:P

ja na szwie sukienki wszylam;]mi sie wydaje ze to nie problem mozesz podejsc do krawcowej zbey ci wsyzla zaplacisz epwnie z 5zł;]ja mialam bezowy stanik zeby nie wsyatwao ani czarne ani biale;]

Gość fa fa fa
do : nbgggffr tak ? myslalam ze masz jakis ladny fiolecik

Gość nbgggffr
hmm no musze nad tym pomyslec;/ kurde nie duzo czasu mi juz zostalo:( a co powiesz o rajstopach bez szwow zamiast ponczoch??? ponczochy sa niewygodne i boje sie ze beda mi lecialy a wiadome ze beda zdjecia z podwiazkami:P

Gość nbgggffr
a to Ty pisalas o moim kolorze sukienki?:P chyba nie zrozumialam, myslalam ze chodzi Ci o twoja sukienke i twoja studniowke:P a cos nie tak jest w tym kolorze?:( dlaczego tak sadzisz? kazdy kolor mozna przeciez