Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbvbbvdsnm

ile w w waszym miescie kosztuje filizanka kawy/herbaty?? robimy ankiete :)

Polecane posty

Gość vbvbbvdsnm

?

herbata - 6,90 zł 300 ml kawa biała 280 ml- 9,50 zł latte -9,50 zł 300 ml espresso - 5,50 zł

Gość Niepełnosprawna Dżoanna
W moim ex pubie w Poznaniu: herbata 5zł, kawa z ekspresu 7zł. Herbata zwykła z torebki, tylko do owocowej jako kelnerka dodawałam świeże owoce. Była pyszna, klienci ją uwielbiali i jako jedyna byla warta swojej ceny. Ale odkąd odeszłam pewnie przygotowują ją brudnymi rękami :P

Gość Niepełnosprawna Dżoanna
latte 9zł espresso 7zł - podawane bez wody, a jak ktoś się upominał to musiał dopłacić 5zł za małą butelkę mineralnej i to na samym starym rynku :] generalnie nie polecam odwiedzania kafejek na starym rynku w Poznaniu, chyba że takich naprawdę prestiżowych gdzie ceny są wyższe, ale ma się pewność, że kelnerki nie oszukują. kiedyś zamówiłam drink na mleku z kilkoma alkoholami, a dostałam kawę wymieszaną z bitą śmietaną - kelnerka myślała, że jestem pijana i nie zauważę, ale jako jedyna z towarzystwa byłam trzeźwa. innym razem z koleżanką zamówilyśmy po piwie, ona z kija, a ja nauczona doświadczeniem Reddsa, bo tego typu piwa butelkowe należy otwierać przy kliencie. koleżanka umierała ze śmiechu jak zobaczyła kelnerkę idącą z otwartym Reddsem, a ja sobie wyobrażałam, że rozcieńczyły go wodą albo trochę podpiły :/

Gość w Krakowie na rynku
herbata szklanka 50 groszy kawa szklanka 50 groszy

Gość głupie pytanie bo różnie
w sieciówkach ceny są wszędzie takie same, a nie sieciówkach ceny są rozmaite - od 5 do 10 zł za kawę, herbaty nigdy nie kupuję. Zresztą, od kiedy mam w domu ekspres ciśnieniowy to i kawy na mieście nie piję. Wolę gorącą czekoladę (myślę że od 7 do 12 zł), albo świeżo wyciskane soki (ok 12 zł za 200 ml. To już jest zdzierstwo :o )