Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bebelinka

TO BYŁ CIOS PONIŻEJ PASA (?)

Polecane posty

Gość bebelinka

Rozstałam się z narzeczonym niecały miesiąc temu. Bylismy ze sobą cztery lata. Układało nam się ok, ale pozniej zaczęło się psuć,coraz częściej były kłótnie, i w sumie rozstaliśmy sie w gniewie i emocjach. Skasowałam konta na portalach społecznościowych,żeby mnie nie kusiło, sprawdzać co tam u niego. Jego to chyba bardzo ruszyło, bo wys łał mi na poczte ( nie wiedzialam ze to on ) link do zdjęć jego, z jakąś panienką, pozniej mial jakies glupie opisy na gg i t p JAK DZIE CKO!!! Co chwile mnie czyms prowokował, aż wkońcu nie wytrzymałam.Poprosiłam kolegę o przysługę. w samych stringach, a on w slipkach, zrobiłam jedno zdjęcie.Siadłąm na kolege w okraku, i namietnie go pocałowałam. On mnie objął. Zdjęcie było dość ostre. Ustawiłam je jako główne, na stronie startowej google (jest taka możliwość, trzeba tylko byc zalogowanym na gmaila) a że on non stop jest zalogowany, automatycznie ustawiło się to na jego stronie startowej. Po tym incydencie, zaczął pisać i dzwonić, błagać o przebaczenie. Zazdrość? Strach przed całkowitą utratą? czy waszym zdaniem to był cios poniżej pasa???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować