Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebrabiala

Miałam bardzo wielu partnerów - czuje sie źle , nie mam na nic sily

Polecane posty

W końcu lepiej być prawiczkiem-brzydalem niż być tylko prawiczkiem nie będąc brzydalem

Tudzież mieć jakiś dziwny problem ze swoją seksualnością Swoją drogą, podobny temat już kiedyś był.

fawila=Mój jedyny problem z seksualnością to jest brak kobiety do bzykania

Gość dziubdziup
moje analne dziewictwo czeka :)

Gość niech sie takie wiaza
z kryminalistami

Gość marianna555
Bagno ale z ciebie dupekaz na zygi zbiera! zwal se krotkiego mieklkiego!

Gość marianna555
BAGNO ALE Z CIEBIE DUPEK I ZWAL SE SAM MALEGO MIKROSKOPIJNEGO FLAKA

zebrabiala, ja tez mialam wielu parterow => Wy to już własność publiczna jesteś :D

Niestety każdy musi ponieść konsekwencje postępowania. Rozumiem mieć kilku związków i partnerów w tym wieku, ale Ty autorko już trochę przesadziłaś :o

Gość nie pal mostow
mialam 27 lat i prawie dziesieciu partnerów, tak szczerze 9. dziesiatego mialo nigdy nie byc. zerwalam znajomosci, a spotykalam sie tylko z panem numer 6. nie mieli nawet imion, same pisuary, nie o seks tu chodzilo ale o to zeby robic cos zlego, cos za co spoleczenstwo by mnie potepilo, i wiesz co? doszlam do punktu w ktorym juz byla sciana, doszlam do wniosku ze lepiej byc sama rozwijac sie, edukacja, sztuka,muzyka, stare kino... i co? zabral mnie rok temu na stopa(jezdzilam do wojewodzkiego miasta) i jestem z tym dziesiatym od roku prawie, nie wroce do tamtego zycia nigdy, nawet gdybym byla sama glowa do gory ja czasem mysle ze dobrze ze sie wyszalalam, mam pojecie o mezczyznach o ich zyciu i gdy on mnie czasem zawodzi, to uciekam myslali do nich coz... nie byli za kase,ale... bylo zle

Gość nie pal mostow
co ciekawe wielu z nich teraz na mnie patrzy, sa nadal sami a ja z kims-oni zazdroszcza ie mnie,ale uczuc wspomnienia sa i zostaja musialo tak byc, zrozum to,nie zaluj

Gość zebrabiala
chcialabym sie z kims podzielic moimi chorobami wenerycznymi... smutno mi z tym samej

Gość szmacenie się trzeba lubić
:classic_cool:

ja lubię :classic_cool:

Gość nie pal mostow
jezeli sie prowadzi bogate zycie towarzyskie to mozna miec i 30 w wieku 20 lat, np na studiach

Czytasz mi w myślach, podszywie :) Uwielbiam :P

Gość hgfdsgfdc
Co ma życie towarzyskie do ilosci facetow w lozku? :o Ja jakos mam duzo znajomych, poznaje ludzi i jakos nie mam na koncie dwucyfrowych liczb partnerow :D Kazdy w sumie robi co chce, nie mnie oceniac autorki i jej podobnych,ale nigdy nie zrozumiem takich osob,tak facetow jak i kobiet. Co to komu daje pojsc do lozka z byle kim? Dla sportu? Rozladowani,a napiecia? :/ Nie wiem ja chyba jestem niedzisiejsza, bo nie potrafilabym przespac sie z kims do kogo nic nie czuje. Jedno mnie tylko wkurza w tym wszystkim. To co ktos juz wyzej napisal. Jak facet powie ze mial wiele kobiet to jakos nikt tego nie potepia. A jesli kobieta robi to samo to jest dziwka i szmata. Kazdy popelnia bledy, wieksze lub mniejsze. Wazne ze zdalas sobie sprawe ze swojej glupoty. Teraz modl sie zeby to sie nie wydalo jak bedziesz miala faceta...

Gość do hgfdsgfdc
a ilu mialas partnerow?

Gość OdwiedziłBym Rio I Tokio
autorka tematu to kurwa, nie jestes czasem z Bydgoszczy.. ? moja była szmata w podobnym wieku też kurwiłą się jak dziwka za młodu i miała w chuj partnerów?? cały czas mnie to męczyło, do takiego stopnia, że zacząłem jej robić o to wyrzuty sumienia i mnie zostawiła po pół roku