Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość maturzystka2011

przygotowania do matury---jak się zebrać???

Polecane posty

Gość maturzystka2011

totalnie nie mogę się zebrać do nauki/powtórek do matury, planuję zdawać rozszerzoną bilogię i rozsz. chemię, z chemi zawsze nieźle mi szło i z tego przedmiotu czuję się dużo pewniejsza, i powtarzanie z chemii calkiem nieźle mi idzie, za to do biologii za huj się nie moge zabrać, w 1 klasie kiepsko mi szło(w 1 klasie są rośliny głównie a ja prawie nic nie pamiętam), w 2 klasie jest czlowiek(układy) to szło mi dużo lepiej(takie niezłe 3 miałam), a najlepiej mi idzie teraz, w 3 klasie, mam s[poro 4, ale moja wiedza z zakresu roślin(a to sa i cykle różne, i nazwewnictwo) jest na żałosnym poziomie, te układy człowieka też musze jeszcze się wyuczyć(bo ogólnie to nie jest źle ale na mature trzeba szczegóły mieć w małym paluszku), a ja za nic nie nmoge się zebrać, co usiądę nad vademecum z biologii to mii się odechciewa nauki :/ wiem że musze zdać maturę na minimum85% jesli chce iść na wymarzone studia ale jakoś tak nie mogę się zmusić do nauki biologii :/ co mam zrobić??? jakies rady??? może coś brać na lepszą pamięć????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować