Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda88896

mam problem: nie mogę

Polecane posty

Gość Magda88896

nie mogę się zakochać choćbym chciała bardzo... jestem już stara mam 28 lat (chociaż młodo i atrakcyjnie wyglądam) nie narzekam na brak zainteresowania wśród facetów - nawet młodsi na mnie lecą:O niedługo spotkam się na randce z jakimś facetem poznanym w sieci... ale randki mnie nie kręcą, faceci są mi obojętni:O chodzi o to że kiedyś kilka lat temu boleśnie zostałam zraniona przez faceta,do którego chyba coś czułam:O niestety nie mam z nim kontaktu od tamtego wydarzenia, on pewnie nawet o tym nie wie że mnie zranił a najśmieszniejsze ze jeszcze nawet w związku nie byliśmy... już dawno powinnam o tym zapomnieć ... ot banał jak nic,pewnie nawet odzew na ten post będzie nikły,czuję się jak gówno:O

Gość Magda88896
:O:O:O:O:O

Gość naatalkaaa
Psycholog, nie mam innej rady. Zranienie przez faceta, to żadna wymówka. Nie wierzę, że to jest problemem.

Gość Magda88896
Naprawde muszę aż do psychologa się wybrać, czy aż tak jest źle? Chyba musze zacząć od samej siebie ale nie wiem jak ... Już część swojego życia poukładałam, wyszłam z depresji na prostą, poszłam na studia podyplomowe i pracuję ale brakuje mi miłości... dzięki za odzew

Gość józeffina
a kogo to obchodzi???

Gość buntownik z wyboru
Bez terapii sie nie obejdzie...masz problem z emocjami i uczuciami, i fachwoec musi z twoją pomoca dojść do przyczyny i ja zlikwidować. edzie gorzej jesli dalej zwlekasz