Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolesne sytuacje

zerwałam z nim. on chce wrocic, powiedzialam- udowodnij ze sie zmieniles dobrze?

Polecane posty

Gość bolesne sytuacje

Zerwałam z nim już po raz 3 w ciagu 1,5 roku. Tym razem do siebie nie wrocilismy. Zerwałam bo traktował mnie przy moich znajomych jak rzecz i to juz nie pierwszy raz, wczesniej byl chorobliwie zazdrosny, tak jakby bał się ludzi, czułam się nieszczęśliwie. wszyscy pytali "oszałaś?! czemu jesteś z takim gburem!?" odpowiadałam - bo go kocham. Teraz błaga mnie o powrót. Powiedziałam - idź na terapie, zmień się i wtedy do mnie się odezwij i udowodnij mi że się zmieniłeś. Nie, bo on nie będzie czekał, bo ja też zawiniłam, bo on był dla mnie taki bo byłam zbyt uparta i nerwowa. Ech ale tak jak on robił to nie raktuje sie osoby którą się kocha:( dobrze zrobiłam?

Gość bolesne sytuacje
cały czas twierdzi,że on juz zrozumiał ze sie zmienil, ze jestem miloscia jego zycia, ze juz nawet zapisany jest na terapie tylko mnie prosi zebym wrocila. a ja dalej swoje, ze mam dosc ufania mu jak glupia w ciemno, ze jak mi udowodni ze sie zmienił wtedy dopiero moge mu dac szanse. pisze mi,ze jego najblizsi przyjaciele dopiero pomogli mu uswiadomic jego wartosc... a ze ja to kurwa robilam przez 1,5 roku to tego nie widzi?! rani mnie takimi słowami mówil ze nie mial gdzie wylac emocji, ze dopiero teraz przyjaciele mu pomogli - ale jak byl ze mna to tego co go trapi nie mogl mi powiedzieć? :( echhh

Gość Riibyy
Dobrze postąpiłaś. Życzę wytwałości.

Gość bolesne sytuacje
jak bylismy we dwoje bylo prawie idealnie - poza szczegolem ze jest lekkim nudziarzem, a jak prosiłam mu zeby cos mi przynióśł czy pomóg to obraza majestatu, bo wszechwielki pan musi tyłek ruszyć :o ale pomagał, przynosił tylko z taka wielka niechecia. gdy bylismy wsrod MOICH znajomych, zachowywal sie jak gbur. Obrażony, bo nikt z nim nie gada, mimo ze sam nie odezwie sie ani słowem. Pretensje do mnie, ze z nimi rozmawiam, chamskie odzywki itd :o

Gość bolesne sytuacje
w obecnosci mojej rodziny niemowa! w ogole nie nawiazywal kontaktu, ucinał rozmowy krótkimi zdaniami, porażka :o

Gość bolesne sytuacje

Gość bolesne sytuacje

Gość MarysiaStarosta
dobrz epostapilas.. moja przerwa pierowsza w zwiazku po 22 miechach bycia ze soba, trwala niecaly miesiac, ale udowodnil, nadal udowadnia ze sie zmienil.Co u mnie bylo0 najwazniejsze. Zniemin prace, i tamte otoczenie.... a Tow wiele ;) Powodzenia :***

Gość ja powiem od siebie ..
nigdy nie wracaj

Gość bolesne sytuacje
wtedy płakałam, teraz to samo. Cały czas się zastanawiam czy człowiek który był negatywnie nastawiony do ludzi i świata, jest flegamtykiem tak nagle może się zmienić?

Gość bolesne sytuacje