Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90Snikersik90

Czyżby ciąŻa??????????

Polecane posty

Gość taka jedna Ooo
Widzę autorko, że jesteśmy w tym samym wieku ja też matura w maju a pod koniec marca rodzę. Gdy dowiedziałam się o ciązy bez przerwy pezez 2 tygodnie płakałam nie wiedziałam co zrobić. Jednak postanowiłam urodzić to dziecko. Powiedziałam o ciązy chłopakowi ( obecnie nażeczonemu) i okazał się bardzo odpowiedzialny. Najbardiej bałam się reakcjii rodziców ale okazali się bardzo wyrozumiali. Pomagają mi bardzo. Jedynym ich warunkiem jest to że zdam maturę i pójdę na studia zaoczne. A wiec wziełam się w garść. Zaczełam się uczyć dawno tak dobrej średniej nie miałam. Dzidziuś dał mi ogromną motywację. Teraz nie wyobrażam sobie,życia bez niego i nie mogę się doczekać dnia w którym się urodzi

denerwuje mnie po prostu coś takiego, ja naprawdę współczuję bo sama też byłam młodsza i jak guma pękła to też umierałam ze strachu, że ciąża, ale przecież w trakcie seksu rozumu sie nie gubi, można pomyśleć wcześniej, a nie sie zamartwiać już po fakcie

Gość 90Snikersik90
Gratuluje ci ogromnie dzidziusia oraz tego,ze jestes tak silna ;] Mam nadzieje,ze przez ten dolek ktory teraz mam jakos wyjde i bede patrzec na dzien z lepszym jutrem ;]

Gość agent16
taka jedna Ooo ooooooooo widzę, że nie jesteś tutaj samotna wśród....matek maturzystek........niemyślących!!! Czy WAS matki nie poinformowały o zabezpieczeniach!??????????????

Ale Agent stało się już, nie? I teraz raczej dziewczyna tego nie odkręci. Więc sądzę, że potrzebne jest jej wsparcie... Wiem i rozumiem o co Ci chodzi :)

Gość ,pim zdaniem
ja tez zgadzam sie z agent16 jednak dziewczya ma juz i tak wiele problemow wiec po co ja dolowac?

Gość 90Snikersik90
Wiesz cio ? Agent? Z Ciebie naprawde jest agent ,ale strasznie Ch*owy bo ty mnie nie denerwujesz juz,aczkolwiek wywolujesz na mej twarzy usmiech ;]

Gość agent16
okey ciąża....i co dalej?

Gość agent16
90Snikersik90 Wiesz cio ? Agent? Z Ciebie naprawde jest agent ,ale strasznie Ch*owy bo ty mnie nie denerwujesz juz,aczkolwiek wywolujesz na mej twarzy usmiech ;] dzienks!!!!!! ale ja się nie użalam!!

Gość 90Snikersik90
A to co dalej bedzie to zycie pokaze ;] i tyle.

Gość taka jedna Ooo
agent 16 tak się sklada, ze się wtedy zabezpieczyliśmy niestety pech? nie to nie był pech z początku tak myslałam, może inaczej los tak chciał i prezerwatywa nam pękła.Ale postanowiłam wziąć sie w garść. Urodzić to dziecko skończyć szkołę. Chcę wychować to dziecko na dobrego,odpowiedzialnego człowieka.

Gość agent16
no i oki snikersik ....urodzisz i bedzie to bobo bawiła 24/h...dasz radę!!!

Gość agent16
taka jedna Ooo agent 16 tak się sklada, ze się wtedy zabezpieczyliśmy niestety pech? nie to nie był pech z początku tak myslałam, może inaczej los tak chciał i prezerwatywa nam pękła.Ale postanowiłam wziąć sie w garść. Urodzić to dziecko skończyć szkołę . Chcę wychować to dziecko na dobrego,odpowiedzialnego człowieka. i bardzo fajnie...urodziłaś i to się liczy...ja też mam odruchy ludzkie!

Gość ,pim zdaniem
no i bedzie kochac dziecko tak mocno jak ja! i bedzie najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi.

Gość 90Snikersik90
Jezszcze raz dziękuje za wasze opinie na ten teamat :*:)

Gość dziewczynyya jaaa
snikersik a co z ojcem dziecka? mowilas juz jemu o swoich przypuszczeniach?

Gość 90Snikersik90
A ojciec dziecka to moj partner z ktorym jestem od 5 lat. On strasznie chce abym miala to dziecko.

Gość dziewczynyya jaaa
no i jak tam snikersik?