Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90Snikersik90

Czyżby ciąŻa??????????

Polecane posty

Gość 90Snikersik90

Czesc Dziewczyny mam pytanie bo ja juz sama nie wiem co jest. Bralam tabletki antykoncepcyjne,ale przestałam jakis ponad miesiac temu je brac poprostu je odlozylam... Spalam z chlopakiem kilka razy z zabezpieczeniem jak i bez. Pare razy skonczyl we mnie ale gdy sie zabezpieczalismy. Od miesiaca nie mam okresu i mam wiekszy brzuszek oraz bol kregoslupa i nudnosci ? Co jest ?

Gość agent16
cionża!! ;)

Gość 90Snikersik90
Agent16 - Dziecko naucz sie pisac ,,ciąża" a po drugie nie stresuj mnie.

1 miesiąc to troszkę krótko na brzuszek;p Zrób test dziewczyno!! Będziesz wiedzieć na 100%

Gość 90Snikersik90
Robilam test . W pierszym wyszło,ze negatywny,a w drugim ze pozytywny

Gość to idz na bete
sobie wtedy bedziesz miala 100% pewnosci

Gość agent16
no i mówię że cionża...a ty mnie nie poprawiaj!!!

Ja na Twoim miejscu poszłabym do ginekologa:) I nie martw się, dziecko to nie koniec świata:)

Gość 90Snikersik90
Taaaa nie koniec swiata .W moim przypadku to niestety ylby koniec,bo nadal sie ucze i chcialabym dalej sie uczyc.... STUDIA I TE SPRAWY :( NO coz motylek thx) za male pocieszenie :)

testy mogą wyjść fałszywie negatywne jak jest jeszcze wczesna ciąża, ale jak wyjdzie pozytywny to już raczej pewniak... tym bardziej że masz bóle brzucha i mdłości, a to najwczesniejsze objawy moim zdaniem jesteś w ciąży skoro okresu nie ma a test wyszedł pozytywny

Gość agent16
snikersik słuchaj jakbyś chciała sie uczyć to nie bzykałabyś się bez zabezpieczenia...i nie rychluj tu wafla...nie użalaj się nad sobą /...... masz co chciałaś i nikt nie bedzie ci współczuł!!!!!

Gość 90Snikersik90
No to zajebiście :(

Gość taka jedna Ooo
Mi też pierwszy test wyszedł negatywny ale coś mnie tknęło i po 2 tygodniach zrobiłam drugi i pozytywny. teraz jestem w 3o tc Wiec testy mogą kłamać

Gość taka jedna Ooo
ps. u mnie na początku ciąży temp utrzymywała się ok 37 stopni

Gość 90Snikersik90
Dziękuje za wszytskie informację :(

Gość 90Snikersik90
Ja mam od tygodnia 38 stopni

Gość to idz na bete
!!!!!! jutro rano

Gość taka jedna Ooo
no to niestety jeszce pewniejsza oznaka ciaży kup jutro jesce raz test zrób go o której porze chcesz bo po terminie okresu już i tak wyjda tobie 2 kreski jak byś, żeczywiście była w ciaży. I udaj się do lekarza be względu na wynik bo jak to nie ciąza to coś może sie dziać złego, a lepiej szybciej to wykryć

Gość 90Snikersik90
Jednak dziewczyny Pójdę.

No to niestety wygląda ciąże... Temperatura, brak okresu, pozytywny wynik testu... zrób jeszcze jeden test, lub umów się do gin, żeby mieć 100% pewność... A Ty agent daj dziewczynie spokój i tak ma dosyć zmartwień!! Po cholere ma jeszcze czytać Twoje "pocieszające" wypowiedzi.

Gość ,pim zdaniem
moim zdaniem to ciaza... ale nie stresuj sie teraz. moze masz w sobie dzidzusia ;p jak tes wychodzi pozytywny to pewniak... mi 4 wyszły neg a 1 pozytywny poszłam go g. i dowiedzialam sie ze jesetm w ciazy... ale bylo to przy przejsciu z tabletek na plastry. studia dzienne i same probvlemy ;/

Gość 90Snikersik90
Ja mam w tym roku mature a gdy okaze sie na 100% ze jestem w ciązy to juz nie wiem jak sobie poradze:(

Gość agent16
motylek128 No to niestety wygląda cionże... Temperatura, brak okresu, pozytywny wynik testu... zrób jeszcze jeden test, lub umów się do gin, żeby mieć 100% pewność... A Ty agent daj dziewczynie spokój i tak ma dosyć zmartwień!! Po cholere ma jeszcze czytać Twoje "pocieszające" wypowiedzi. to po cholere dupskiem rusza??? a ty jej współczujesz? ruchać każdy się może ...może z innym skutkiem...chyba jest pełnoletnia to wie co robi!! i dosyć durnego współczucia!!!! ludzie.......każdy ma inne problemy....

Gość 90Snikersik90
Tak laska kazdy ma inne problemy ale jak bys chciala wiedziec to forum jest chyba na okreslony temat ? prawda?

po części muszę się zgodzić z agent16, skoro ciąża to dla Ciebie snickersik aż taki dramat to skąd Ci przyszedł do głowy seks bez żadnego zabezpieczenia?

Gość 90Snikersik90
Tak minia fakt nie trzeba bylo sie bzyk***,faktycznie bylam glupia i tyle.

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
idz na bete jutro rano jak tu ci dziewczyny pisza bedziesz miala 100% pewnosci i wyniki jutro

Gość 90Snikersik90
Jak to sie mówi ,,Za błędy trzeba płacić. Ja widocznie musze za moj blad tak zaplacic jak mam :( i tyleee

Gość agent16
moniak po części muszę się zgodzić z agent16, skoro ciąża to dla Ciebie snickersik aż taki dramat to skąd Ci przyszedł do głowy seks bez żadnego zabezpieczenia ? dzięki za poparcie ale sama zauważ ale jesli ktoś uprawia sex to powinien za to brać pełną odpowiedzialność...prawda?