Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anula120591

Proszę o pomoc.możliwa ciąza?

Polecane posty

Gość anula120591

witam! prosze o pomoc... współzyłam z chłopakiem 5 dni temu. oczywiście zabezpieczyliśmy się, chłopak wycofał się, a potem doszedł, prezerwatywy tez nie pękła. wyrzucił prezerwatywę, umył penisa i ręce i założył nowego kondoma. ale boję się, ze podczas tego mycia rąk sperma mogła zostac pod paznokciami. czytałam ze zdarza się, że podczas zabawy palcami może dojśc do zapłodnienia. a my właśnie postapiliśmy w taki nieodpowiedzialny sposób, że potem włożył mi palce. on jest pewny ze nie będę w ciąży. w internecie znalazłam taki kalendarz który obliczza dni płodne i niepłodne. ja w tym czasie miałam dni niepdłodne. dzisiaj lub jutro powinnam spodziewać się miesiączki. zdaję sobie sprawe z tego ze może mi się spóźnić. stres oraz to, że w grudniu piłam alkohol, to wszystko spóżnia okres. mam test, ale chcę poczekac 2 dni na zrobienie go ponieważ minie wtedy dokładnie tydzień. bardzo się tym denerwuję, chociaż wiem, że w ciążę nie jest łatwo zajść. proszę o opinię kobiety i dziewczyny, które to przeżyły oraz opisinie co sądzicie Drogie Panie na ten temat. ten stres nie pozwala normalnie funkcjonować. proszę o radę, pomoc.dziękuję.

Oj naprawde mała szansa na ciąże:) czekaj cierpliwie na okres i nie stresuj się bo to tylko spowoduje jego opóźnienie :):)

Gość sdfsdfsd
Wydaje mi sie, ze w ciazy nie jestes a stres moze spowodować opoznienie okresu,

Gość kocham Rafaello
Raczej nie realne tym bardziej jak umył ręce wodą z mydłem ( bo mydło zabija plemniki) a test możesz spokojnie zrobić nawet teraz bo dzień przed miesiączką ju wychodzi w 99.9 % wiarygodny.

Gość anula120591
Serdecznie dziękuję za dobre słowa. to naprawde pomaga. Tylko, że ten stres jest nie do opanowania. Mnie także się wydaje, że ciąza jest mało prawdopodobna, ale mimo to mam po prostu stracha. Test zrobię, ale chyba będę się bała spojrzeć na wynik. dziękuję :) ten strach przed ciążą potwierdza, że nie jestem gotowa na współżycie i na zostanie matką.

Gość anula120591
a płyn do naczyń też zabija plemniki czy tylko mydło? może to głupie pytanie...

Gość 6767000000000
a co to ma wspolnego z plynem do naczyc:/co przecierals sie nim hahhahaha

Gość 6767000000000
nie panikuj tylko czekaj do dnia @

Gość anula120591
Tyle się naczytałam w internecie różnych rzeczy, że jeszcze bardziej się teraz boję. Ciagle nowe "a może..."

Gość mróweczka tiaaaa
płyn do naczyń mydło szampon obojętnie co wszystkie takie środki zabijają plemniki

Gość anula120591
Nie, nie przecierałam się nim nigdzie. Bez sensu... Tylko mój chłopak chyba umył ręce płynem do naczyń, a nie mydłem.