Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaDziołcha24

jak odbić faceta który:

Polecane posty

Gość MłodaDziołcha24

jest w zwiazku 12lat , ma żone wredną i brzydką w dodatku wymagającą - ciągnie tlko pieniadze od niego a on jeszcze musi w domu sprzatać :D

Gość dcxcxcxcx
0/10

Gość MłodaDziołcha24
ale to nie prowo :(

Gość MłodaDziołcha24
up

Gość MłodaDziołcha24
up

Gość upnac cie w morde?!

Gość MłodaDziołcha24
to ty jefo żona? spadaj

Gość MłodaDziołcha24
sytuacja którą przestawiłam istnieje na prawdę

Gość palacze do gazu
jeżeli mimo to wciąż od niej nie odszedł, to szansa na "odbicie" go jest równa zeru :D Kurde, coś musi mieć ta jego baba...pewnie dobrze targa wora :D

Gość możliwość jest jedna
może jesteś brzydsza niż jego brzydka żona i dlatego na ciebie leje, łachudro :D

Gość patisoon
Mój kolega tez tak ma. To, że będzie kochankę to tylko kwestia czasu i to na życzenie własnej żony. Zozła jakich mało, normalnie osa nie kobieta. I chłop znosi fochy księżniczki, jest na każde zawołanie, gotuje i sprząta. Poza tym pracuje, ona tez, ale mniej od niego. Jeszcze jakby była ładna t bym rozumiał. Ale szpetna jak noc listopadowa. Ty;le.

Gość MłodaDziołcha24
Otóż nie narzekam na brak powodzenia ! jestem wlasnie ciekawa jak taki facet moze wytrzmać haruująć od rana do poznego popołudnia, dawać na wszystko i jeszcze byc przygniatany jej osobą ??? on przynosi pieniadze w zebach i sprzata

Gość MłodaDziołcha24
pattison - no własnie zastanawiam sie jak takie "księżniczki" utrzmuja przy sobie mężów?

Gość ewrewrwrewr
i jeszcze długo tego nie będziesz mogła zrozumieć dziewczyno. przywiązanie 2 ludzi może być bardzo duże. po drugie nie mając żony pewnie też by tak harował bo to taki typ człowieka.

MłodaDziołcha24 ...teraz wiem o co tutaj chodzi ! Ty po prostu nie masz kasy i nie lubisz sprzatac dlatego Go potrzebujesz ! Ale te nasze Kobietki sa cwane !!! :)

Gość MłodaDziołcha24
niee ja radze sobie sama ! chodzi o to jaki rozsadny facet zniesie takie wymyslactwo swojej żony i poganianie i wszystko naraz - ot taką świętą krowe

Gość MłodaDziołcha24
up

Gość nie da się bo on ją
kocha :)

Gość afrykański budda 123123123
Może ma dziecki które kocha najbardziej na świecie i nawet z wredną brzydką żoną i ukochanym dzieckiem jest mu lepiej niż u boku pięknej kobiety bez dziecka. Znam to z autopsji:)) Tyle że temu paszczurowi było wiecznie mało kasy. Teraz jak się wkońcu zdecydował po kolejnej kłótni o kolejne buty dla paszczura nie ustąpić poszła w długą do bogatszego o 15 lat starszego, on znalazł kochającą jego i do tego piękną kobietę i ma spokój, tyle że paszczura staruszek zostawił i teraz domaga się oprócz alimentów by dziecku na bilety dawał, na wycieczki, ciuchy kupował itd. a jak nie to dziecka nie da bo chorę niby jest. Są takie paszczury niestety n świecie. A jej tak dobrze została z ręką w nocniku i pasożytuje.

Od razu widać, że to prowo 😴 Osoba w tym wieku nie pisała by w taki infantylny sposób jak jakieś gimgówno :O Ale jeśli to nie prowo... to tylko współczuć poziomu umysłowego, zerowej empatii i natury kurewki 🖐️

Gość ja wiem ja wiem :P:P
ten facet do miłośnik femdom i bdsm a ze swoją "żoną" ma dodatkowo podpisany kontrakt niewolniczy :classic_cool:🖐️ ps. z nią gadaj może ci go odsprzeda :classic_cool:

Gość MłodaDziołcha24
nemezis dlaczego tak obrażasz?? nie bierz tego do siebie :D

Gość gosiastalowawola
znam taki przypadek sa ze soba 10 lat z czego 3 lata po ślubie dzieci brak seks pod wydział , raz na dwa miesiace bo ona wiecznie zmeczona jest a ten haruje jak wół, wszystko robi , zeby jej tylko dogodzic tzn roboł, bo zdaje sie miarka sie przebrała i rozglada sie za inną to mój kuzyn żal mi go , ale w sumie jak sie na to godzi to tak ma

Gość bhynmk
po co chcesz go odbijac, to jakas mameja bez jaj, na co ci taki ktos

Gość hnsbjdivswgv
NIE ODBIJAC I ZAJAC SIE SWOIM ZYCIEM

Gość łyzeczkacukru
moze ją kocha?

Gość dziolcha25
Ja wlasnie w podobnej sytuacji jestem.Chce odbic kobiecie faceta

Gość roooozyczka
A wam miloby bylo, ze jakas panna faceta wam chce zabrac? a oby wam sie tak stalo.

Gość kumoszka
gówno Ci do tego, jaka jest. Chłop ma żonę więc nie mąć mu w związku i poszukaj innego łosia. Koniec kropka.