Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaDziołcha24

jak odbić faceta który:

Polecane posty

Gość MłodaDziołcha24
czesc starsza dziołcho 🖐️ ale to smutne patrzec jak taki fajny, pracowit i inteligentny facet się marnuje

Gość MłodaDziołcha24
chętnie się z kimś puszczę. Żaden nie chciał więc musze odbijac innym babom menżów. Jak mnie jakiś chętny przeleci to tamtego zostawię.

Gość mała zapomnij o nim
jak on taki zatyrany, to kiedy znajdzie jeszcze czas na romans? :-P BTW ciekawe skąd tyle wiesz o nim i o jego żonie? czyżby od niego samego? to już się staje nudne... :-( ciągle ten sam scenariusz: ta straszna żona i ta naiwna kochanka, która chce udowodnić, że jest lepsza od żony, więc dogadza na wszystkie sposoby misiowi manipulantowi panowie bądźcie bardziej pomysłowi! ;-) z drugiej strony po co? i tak kobiety lecą na tę samą starą bajeczkę ;-)

Gość MłodaDziołcha24
podszyw spadac !!!!!!!!!!!!! skąd wiem bo mam wspolnych znajomych i mialam okazje nawet widziec na własne ocz jak biega z odkurzaczem po pracy :)

Gość MłodaDziołcha24
ale przeciez taka kochanka robi również dobrze sobie nie tlko "misiowi manipulantowi"

Gość MłodaDziołcha24
up

Gość MłodaDziołcha24
chciałam gałęzią sobie dobrze zrobić. Nie znalazłam, to zrobię misiem :]

Gość tez znam taka
co tylko ciagnie pieniazki i mówi,że sie "spełnia"

Wez wielka patelnię i odbij go jak pileczke tenisowa. Jedyny skuteczny pomysl na odbicie faceta

Gość MłodaDziołcha24
pomyślałam, że żeby go odbić, to będę chodziła latem bez majteczek :) Jak stanę od zawietrznej i potraktuję go swoim rybim feromonem spod spódniczki, to na bank mi sie nie oprze. Jak myślicie, dobrze kombinuję ? :)

Gość MłodaDziołcha24
właśnie zrobiłam sobie piling ze zużytego żwirku mojej kotki Pusi. Myślicie, że to dobre na ropiejące wrzody na czole ?