Gość Spory problem Napisano Styczeń 4, 2011 Od ok. roku mam beznadziejnie wyglądającą twarz! Zaczęło się to od czasu jak pojechałam do Egiptu, tam zaczęły mi wyskakiwać pryszczo-grudki na całym czole. Po powrocie umówiłam się do dermatologa, który powiedział, że muszę iść do kosmetyczki. Poszłam, a potem było tylko gorzej. Zaczęła mi babrać fusy w miejscach w których ich nawet nie było i teraz cały czas(6 miesięcy) w tych samych miejscach wychodzą mi nowe pryszcze. Znajoma lekarka przepisała mi Tetrasyl razem z Dalacinem T i Differinem. Tym już traktuje moją skórę od ok. 3 miesięcy ost. wypisała mi recepy na Aknefug Oxid 3% żel i Brovoxyl krem - zastanawiam się czy je wykupić i zacząc brać czy co robić, bo mi nic nie pomaga i ciągle chodzę taka zasyfiona! Dodam, że mam bardzo wrażliwą i suchą cerę, więc teraz po tym differinie ciężko mi wytrzymać 1h bez nałożenia kremu nawilżającego na policzki i usta. Co o tym myślicie, które z tych preparatów stosować i w jakim połączeniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach