Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynnka7766

NAUCZYCIELE - CZY SŁYSZELIŚCIE O WPROWADZENIU NOWEJ KARTY NAUCZYCIELA??

Polecane posty

Gość katarzynnka7766

przeraziłam się tym , co przeczytałam , Pani Minister szykuje nam dłuższy czas pracy , krótsze urlopy i wydłużenie ścieżki awansu - w takim razie wydaje mi sie ze w kraju nie bedzie juz chętnych do pracy w tym zawodzie ani w zawodzie policjanta po wydłużeniu wieku emerytalnego.... http://doceo.pl/przedszkole-mainmenu-6/1690-od-kiedy-nowa-karta-nauczyciela.html

Gość ddwa razy trszy
i bardzo dobrze, pracujcie jak wszyscy, inteligencja pod specjalnym nadzorem się znalazła

Gość nauczycielkaaaaaaaaaaaa
to płaćcie nam tyle co wszystkim - my zarabiamy tysiąc z groszem, a w firmach płacą 4-5

Gość n. dyplomowany po 20 latach
pracy!! przeciez to jakas paranoja :(

Gość n. dyplomowany po 20 latach
dokladnie, przecietny nauczyciel zarabia 1500 zł. (nie jestem nauczycielka od razu mowie, ale to co sie dzieje to masakra jakas) aha, no i o awansie beda decydowac ucznioweie i i ch rodzice 🖐️ banda kretynow. kiedys do nauczyciela uczen mial szacunek, a teraz to nic nie mozna powiedziec bo jeszcze rodzic z morda przyjdzie :O

Gość fdfvd
taaaa w firmach placa po 5 tys, pokaz mi w ktorej? w ktorej to ma sie ciepla posadke?

Gość w.dsavbnm,./
będą chętni, będą jest duże bezrobocie a i tak są niże demograficzne, więc spokojna twoja